pappous_soulis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Συλληπητίρια και για τον πεθερό σου Γιάννη. It's just a dog man. Κάτι περισσότερο φίλε μου.
S2Katana Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 It's just a dog man. Κακό ποστ, σε ένα τόπικ ενός ατόμου που ολοφάνερα του στοίχησε η απώλεια ενός ζώου, που είχε θέση μέλους οικογένειας. Μπορεί εσύ να το βλέπεις με αυτό τον τρόπο, αλλά δεν είναι λίγο τραβηγμένο -ως χυδαίο- να το μειώνεις έτσι, ενώ ο άνθρωπος έχει καταστεναχωρηθεί?
cosmosfera Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Το θεωρω λιγο προκλητικο προς τους ανθρωπους που χασανε καποιο δικο τους ανθρωπο να διαβαζουν επικηδειους για σκυλια. Συμφωνω μπορεις να το αγαπουσες πολυ αυτα ειναι υποκειμενικα ξερω αλλα τωρα εκφρασεις τυπου το αψυχο κορμακι του κτλ συγνωμη αλλα δεν αρμοζουν σε σκυλο. Να εισαι ευτυχισμενος και να χαιρεσαι που εχεις την οικογενεια σου. Καλοπροαιρετα κανω αυτη τη κριτικη μη παρεξηγηθω.
TNT1982 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 αλλα δεν αρμοζουν σε σκυλο. ειναι μια παροιμιωδης εκφραση που λεει... "Γνωρισα τους ανθρωπους κι αγαπησα τα ζωα."
Critter Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Το συνηθιζε να γαυγιζει διερχομενα μηχανακια και αυτοκινητα . Το ποιο καλο σκυλακι του κοσμου !!!! Ενα παρομοιο απο τα καλυτερα σκυλακια του κοσμου πάντως εστειλε ενα φιλο μου με μηχανακι στο νοσοκομειο μιας και πεταχτηκε απο ενα στενο, τον κοψοχολιασε και σωριαστηκε αφου εκανε αποτομα αριστερα το τιμονι. Επισης πριν λιγο γυριζα απο Πορτο Ραφτη και ειδα ενα σκυλι 100 μετρα πιο κάτω που περιμενε για να επιτεθει.Μειωσα ταχυτητα αλλα μεχρι να μειωσω, τα σκυλια γινανε 2 και για πρωτη φορα στουκαρανε απο πλαγια το αμαξι. Καλα που δεν ειναι καινουργιο. Σορυ που μεσα στη στεναχωρια σου στη μπαινω ετσι αλλα ρε παιδια, αφου αγαπατε τα ζωα τοσο πολυ, χαραμιστε και λιγα λεφτα παραπανω να τα εκπαιδευσετε για 2-3 απλα πραγματακια ωστε να δειξετε οτι αγαπατε και τους συνανθρωπους σας. Γνωρισα εναν εκπαιδευτη απο γνωστο γνωστου ω γνωστε που μου ειπε οτι σε ελαχιστες μερες μπορεις να κανεις το σκυλι ανθρωπο. Μαλιστα καπου εχει παρει το ματι μου και μια εκπομπη σχετικη (αμερικανιά).
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Ενα παρομοιο απο τα καλυτερα σκυλακια του κοσμου πάντως εστειλε ενα φιλο μου με μηχανακι στο νοσοκομειο μιας και πεταχτηκε απο ενα στενο, τον κοψοχολιασε και σωριαστηκε αφου εκανε αποτομα αριστερα το τιμονι. Το δικο μου ποτε δεν ηταν ελευθερο στον δρομο.Ουτε καν "παταγε" δρομο. Δεν ειμαι τοσο ανευθυνος.Ολα τα εκανε απο την βεραντα του σπιτιου απο τον δευτερο οροφο. Την μοιραια φορα απλα παραπατησε και επεσε απο την μαντρα του σπιτιου στο χωριο.
DonFustikis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Φυσικά και πιστεύω. Αν και προτιμώ να σκέφτομαι με την λογική, ένα περιστατικό στην παιδική μου ηλικία δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ήμουν σε ένα παιδικό πάρτυ και κάθε φορά που πήγαινα να αγγίξω ένα μπαλόνι, εκείνο έσκαγε. Η όλη φάση μου προκάλεσε ένα περίεργο συναίσθημα, και αργότερα έμαθα πως ο θείος μου είχε πάθει ένα σοβαρό ατύχημα. Αν και δεν συσχετίζονται μεταξύ τους τα μπαλόνια με το ατύχημα, εγλω ένιωσα πως κάτι δεν πήγαινε καλά!
evabb Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 το 8 ειναι γκαντεμηκο φετος εχει πεθανει παρα πολυς κοσμος που ξερω, και μεχρι να φυγει το 2008 εγω θα φοβαμαι
Fidelio Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 ...εντάξει καιρός είναι να αρχίσουν τα ban να πέφτουν... φθινοπωρινά. Συλλυπητήρια και από μένα Γιάννη και για τις δύο απώλειες , λυπάμαι πολύ - δεν γνωριζόμαστε αλλά με "πιάσανε" τα ποστ σου καλά.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Συλλυπητήρια και από μένα Γιάννη και για τις δύο απώλειες , λυπάμαι πολύ - δεν γνωριζόμαστε αλλά με "πιάσανε" τα ποστ σου καλά. Ευχαριστω φιλε μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.