Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Εγω για να πω την αληθεια μεχρι τωρα στα 50 μου δεν ειχα καποιο απτο σημαδι. Ημουν πολυ επιφυλακτικος σε οτι ακουγα...Μεχρι τις 8/8/2008 ...Ημερα Παρασκευη....Φτανουμε οικογενειακως στην Κυμη (γυναικοχωρι). Ολα δειχνουν αριστα και η κορη μου με την γυναικα μου κατεβηκαν απο το χωριο Πυργος που ειμασταν στην Κυμη για καποια δουλεια. Ειμαι ορθιος , δεν ειμαι καν καθιστος για να πω οτι ηταν της φαντασιας μου !!!! "Βλεπω" την πεθερα μου 74 χρονων γυναικα στα 3-4 μετρα απο μενα με ενα ολοκληρο μαλλον σβηστο τσιγαρο στο στομα. Μια γυναικα που ποτε δεν το εχει βαλει στο στομα της.... Φωναζω τον 16χρονο γιο μου και του λεω τι "ειδα" . Γελαει μαζι μου οπως ηταν και φυσιολογικο....Παιρνω την γυναικα μου τηλ στο κινητο και της λεω απλα να προσεξουν.... Περνανε 5-10 λεπτα χωρις συνεχεια...Σε λιγο ακουμε ενα κλαμα σκυλιου στο σοκακι κατω απο το σπιτι. Το σκυλακι μας η Λιντα μας εχει πηδηξει απο την μαντρα γιατι περναγε ενα αυτοκινητο απο κατω.... Το συνηθιζε να γαυγιζει διερχομενα μηχανακια και αυτοκινητα .Ποτε ομως δεν ειχε πηδησει κατω.... Δεν ξερω τι ειχε γινει και το σκυλακι ηταν στον δρομο κουλουριασμενο σχεδον αλλα ζουσε....Ετρεξα στην Κυμη αλλα ο κρατικος κτηνιατρος δεν μπορουσε να κανει κατι...Μας ειπε για μια κτηνιατρικη κλινικη εξω απο την Χακλιδα...Ξεκινησαμε για εκει αλλα στον δρομο καταλαβαμε οτι μαλλον ηταν αργα....Μπηκα στο Αλιβερι σε ενα κτηνιατρο που απλα διαπιστωσε οτι ειχε πεθανει η Λιντα μας .. Το ποιο καλο σκυλακι του κοσμου !!!! Δεν ξερω αν πρεπει να ντρεπομαι , αλλα η λυπη μου μονο με τον χαμο των γονιων μου μπορει να συγκριθει και ισως και να τον ξεπερναει... Επανερχομαι λοιπον στο "σημαδι' της μοιρας στην αρχη....Δεν προκειται ποτε να πιστεψω οτι ηταν τυχαιο γεγονος. Αντιο Λιντακι μας !!!! Γυρισα σπιτι σημερα και αδικα σε αναζηταω !!!! Ποναει η ψυχη μου...Αφησαμε το αψυχο κρμακι σου στην γωνια του οικοπεδου κατω απο το χωμα αλλα θα εισαι παντα μαζι μας.Εξιμυσι χρονια ησουν ισοτιμο μελος της οικογενειας μας.
firewalker Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Είναι τέτοια η πολυπλοκότητα του ανθρώπινου εγκεφάλου που όλα είναι πιθανά. Από ικανότητες που υπάρχουν και δεν ξέρουμε πως λειτουργούν μέχρι και την αντίληψη του μη αισθητού ψυχικού κόσμου. Το μεγάλο πως το πήρε; Κατάλαβε την απουσία της Λίντα;
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Το μεγάλο πως το πήρε; Κατάλαβε την απουσία της Λίντα; Την περασα διπλα της για να την παω να την θαψουμε και την κοιταζε σαν χαμενη....Το ιδιο και ο αδερφος της που τον εχει η πεθερα μου..Και τα δυο πανε κοντα εκει που την θαψαμε και καθοντε χωρις να πατανε το φρεσκοσκαμενο χωμα.Μετα φευγουν....Το ιδιο και μια γατα της γειτονιας.
Freakster Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Μια απώλεια σαν και αυτή μπορεί να φανεί μικρότερη με τη χαρά ενός νέου μικρού κουταβιού πιστεύω. Τα συλληπητήρια μου για το σκυλάκι σας.
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Μια απώλεια σαν και αυτή μπορεί να φανεί μικρότερη με τη χαρά ενός νέου μικρού κουταβιού πιστεύω. Τα συλληπητήρια μου για το σκυλάκι σας. Ευχαριστω.Εχω αλλα δυο σκυλια ενα μεγαλο και ενα minion αλλα δεν χαλασε το ψυγειο για να παρω αλλο....
washcloud Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Με συγκίνησες Γιάννης Platano, και τη συμπάθειά μου για την απώλεια, αλλά εκείνο το "και Αλβανούς" τί το 'θελες... Τέλος πάντων, κουράγιο...
Freakster Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Ευχαριστω.Εχω αλλα δυο σκυλια ενα μεγαλο και ενα minion αλλα δεν χαλασε το ψυγειο για να παρω αλλο.... Προφανώς κ. Γιάννη, δεν λέω πως μπορεί να το αναπληρώσει, λέω μήπως απαλύνει τον πόνο. Εγώ τουλάχιστον έτσι ξεπέρασα την στενοχώρια απο την απώλεια του δικού μου σκυλιού.
Sellers Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Εμένα πάλι αυτό το ''και Αλαβανούς'' με έκανε να συμπαθήσω το σκυλάκι ακόμα περισσότερο. Συλληπητήρια...
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 εκείνο το "και Αλβανούς" τί το 'θελες... Τέλος πάντων, κουράγιο... Εμένα πάλι αυτό το ''και Αλαβανούς'' με έκανε να συμπαθήσω το σκυλάκι ακόμα περισσότερο. Συλληπητήρια... Παιδια μονο για ρατσισμο δεν θα μιλαγα εδω με το συγεκριμενο θεμα αλλα οποις θελει το πιστευει....Ειναι 100 % αληθεια και οχι μονο το χαμενο μου σκυλακια αλλα και το αλλο που εχω καθως και αλλα που ξερω. Ειλικρινα δεν ξερω τι καταλαβαινουν.
washcloud Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 ...φαντάζομαι πως οι μόνοι ξένοι εκεί δεν είναι Αλβανοί, αλλά και να ήταν, προσωπικά χτυπάει άσχημα να το λες (δεν εννοώ ότι το βλέπεις ρατσιστικά, και λες ο,τι θέλεις). Τέλος πάντων, δεν έχω καμμιά διάθεση να κάνουμε τον προσωπικό σου πόνο, θέμα περί ρατσιστικής/αντιρατσιστικής κουβέντας. Και πάλι κουράγιο...
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 ...φαντάζομαι πως οι μόνοι ξένοι εκεί δεν είναι Αλβανοί, αλλά και να ήταν, προσωπικά χτυπάει άσχημα να το λες (δεν εννοώ ότι το βλέπεις ρατσιστικά, και λες ο,τι θέλεις). Τέλος πάντων, δεν έχω καμμιά διάθεση να κάνουμε τον προσωπικό σου πόνο, θέμα περί ρατσιστικής/αντιρατσιστικής κουβέντας. Και πάλι κουράγιο... Ευχαριστω.Το σβηνω αυτο για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις.
washcloud Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 ...θα έλεγα ότι με αυτό το τελευταίο, όταν ο άλλος είναι κύριος ακόμα και σε ένα φόρουμ, φαντάζομαι ότι είναι ακόμα ΠΙΟ κύριος στην καθημερινή, "πραγματική" ζωή. Είμαι μικρότερός σου, γι' αυτό δεν θα έλεγα ότι "σε χαίρομαι", αλλά σε σέβομαι... Παιδιά του κυρίου Γιάννη, αν διαβάζετε το θρεντ, να χαίρεστε τον πατέρα σας, πρέπει να είναι σπάνιος άνθρωπος... Καλό βράδυ....
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Παιδιά του κυρίου Γιάννη, αν διαβάζετε το θρεντ, να χαίρεστε τον πατέρα σας, πρέπει να είναι σπάνιος άνθρωπος...Καλό βράδυ.... Τι να πω ???? Ενα ευχαριστω δεν φτανει αλλα ας αρκεστω.
akpe Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Τα συλληπητήρια μου Γιάννη. Έχω μεγαλώσει στην κυριολεξία με κατοικίδια και καταλαβαίνω πως είναι, ειδικά για εναν ζωόφιλο, να χάνεις έναν τετράποδο σύντροφο. Όχι, δεν πρέπει να ντρέπεσαι, στο κάτω κάτω μπορεί να μιλάμε για "κατοικίδια", αλλά για πολλούς από εμάς αποτελούν από την πρώτη στιγμή μέλη της οικογένειας μας. Χωρίς συμβιβασμούς και προτεραιότητες. Όσο για τα "σημάδια"... όπως είπε και ο firewalker είναι απλώς θέμα αντίληψης. Απο πράγματα που βλέπουμε και ούτε καν τα καταλαβαίνουμε, μέχρι και τα πιο απτά.
firewalker Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δεν θα το περιόριζα μόνο στην αντίληψη του μη υπαρκτού. Όχι μόνο στην ανάλυση δεδομένων που μπορεί και κάνει ο ανθρώπινος εγκέφαλος (χωρίς να το καταλάβουμε) και βάση των αποτελεσμάτων στέλνει ερεθίσματα (είτε οπτικά με την μορφή γνώριμων προσώπων ή οραμάτων ή με την μορφή "φωνής στο κεφάλι μου"). Η αντίληψη του μη αισθητού είναι αυτό που με συναρπάζει. Αν η ζωή συνεχίζει να υπάρχει σε κάποιο διαφορετικό επίπεδο τότε ο εγκέφαλος μας ίσως να έχει βρει τρόπο να επικοινωνεί και να λαμβάνει ερεθίσματα σε δύσκολες καταστάσεις ή πριν από αυτές. Πραγματικά ερεθίσματα από ένα μη αισθητό αλλά υπαρκτό περιβάλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.