Azerothe Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 ε vatos δεν μου δειχνεις μια φωτο του κουτιου σου για να δω πως το εχεις μονταρει να παρω μια ιδεα για το πως θα μονταρω και το δικο μου γιατι εχω ψιλοανχωθει....
Azerothe Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 επισης η αντλια που πηραμε εινα καλη-δυνατη?μας καλυπτει δηλαδη????σορρυ που στα πρηζω με τις ερωτησεις μου αλλα εχω λιγο ανχος για να βγει καλο το αποτελεσμα....
Vatos_locos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 ναι μια χαρά είναι η αντλία εδώ δες το δικό μου http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=190317
pabou13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 ωραιο κουτι vatos (εχω τις ιδιες ψυχτρες για ραμ)
Vatos_locos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 έχω μια υποψία μαζί με κάτι γνωστούς και θέλουμε να δοκιμάσουμε να δούμε αν όντος έχει διαφορά να έχεις ψύκτρα στις μνήμες ή να είναι naked και να τις φυσάει ένας ανεμιστήρας οπότε οι δικές μου θα κάνουν τα πειραματόζωα
Azerothe Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 ελα vatos να σε ρωτησω κατι ακομα....το ψυγειο λεω να το βαλλω πανω στην οροφη,θα πρεπει να την τρυπησω τοτε και να προσαρμοσω το ψυγειο πανω της????γιατι αλλιως πως θα περνουν αερα οι ανεμιστηρες για να φυσανε πανω στο ψυγειο????δεν θα ναι δυνατον γιατι θα εφαπτονται στην οροφη του κουτιου....
Vatos_locos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 μπορείς να το βάλεις όπως λες ή να το υπερυψώσεις με βίδες και να βάλεις και τους ανεμηστήρες σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.