Azerothe Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 ρε μαν ειμαι σε internet caffe,σπιτι δεν εχω internet...το κουτι στο πλαι απο τη μια πλευρα εχει διαφανο παραθυρο,ειναι midi tower,τι αλλο να σου πω δεν ξερω....λες να αντιμετωπισω προβληματα???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Azerothe Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 το πιο εύκολο θα είναι να βάλεις το block πρώτα και να τα modάρεις πάνω έτσι θα βρεις που θα βάλεις ψυγείο και αντλία πιο εύκολα αν δεν σου έιναι κόπος πόσταρε μια photo από το κουτί να δούμε αν σε παίρνει να πάρεις διπλό ψυγείο αλλά χοντρό μην το σκέφτεσαι χτύπα χοντρό επίσης τα ρακόρ πάρτα χ 4 για προτεινε μου ενα χοντρο ψυγειο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 όχι έκοψα μια photo αν δεν το έχεις φίσκα στους σκληρούς θα την παλέψεις άνετα http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977775&product=1042769 αυτό για διπλό είναι και γαμώ τα ψυγεία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Azerothe Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 σκληρο μονο ενα εχω οποτε λογικα κανενα προβλημα....θα το παρω το ψυγειο που λες,αφου κανουμε μια δουλεια ας την κανουμε καλα....τωρα που αλλαξαμε ψυγειο θα χρειαστουμε και αλλα ρακορ η οχι????φιλε με εχεις πορωσει απιστευτα,σε λιγο τα παραγγελνω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 όχι τα ρακόρ παραμένουν ίδια χ4 χεχε έτσι είναι αυτά μετά πέρνα μια βόλτα απο εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=100557 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Azerothe Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 ρε μαν τα ρακορ που μου προτεινεις ποια ειναι ???δεν τα βλεπω,αναγνωριζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Azerothe Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 ωχ ρε μαν το ψυγειο που μου προτεινεις δεν ειναι διαθεσιμο...κανα αλλο εξισου καλο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 ρακόρ X4 το τονίζω http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69979122&product=932140 Ψυγείο αν μπορείς να το βάλεις έξω από το κουτί πάρε αυτό, αυτό έχω και εγώ στην μια λούπα αλλιώς κράτα το διπλό το πρώτο που σου έδειξα http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977775&product=964735 αν πάρεις το τριπλό βάλε έναν ανεμιστήρα ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Azerothe Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 ουτε τους ανεμιστηρες εχει...αν μπορεις προτεινε αλλους διαθεσιμους...σορρυ που στα πρηζωωωωωω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 διάλεξε όποιος γουστάρεις αρκεί να έιναι 12cm και πάνω από 1200 στροφές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 να ρωτησω?Πρεπει να ειναι αναγκαστηκα απο πλαισιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 τώρα τι ψάχνεις και εσύ ρε Σάκη άντε και θα του βάλω ένα ψυγείο από άλλο μαγαζί χειρότερα θα είναι μεταφορικά από εδώ μεταφορικά από εκεί μπλα μπλα καλύτερα όλα σε ένα νοικοκυρεμένα αν δεν έχει πρόβλημα εγώ του έχω διπλό ψυγείο και από extreme shop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Azerothe Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 φιλε μου vatos τα παραγγειλα ολλα.καλα ειμαι ενθουσιασμενος σαν μικρο παιδι που περιμενει το δωρο του.ψυγειο εβαλλα το τριπλο,καλα δεν εκανα????το συνολο μου εφτασε 190 ευρω....δεν πειραζει αφου κανουμε μια δουλεια ας την κανουμε καλα....σε σχεση με την υπαρχουσα υδροξυξη που εχω θα δω μεγαλες διαφορες ,ετσι δεν ειναι????το τριπλο ψυγειο πρεπει αναγκαστικα να το βαλλω εξω απο το κουτι εεεεε????τι αλλο να πω, ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σου ρε μαν και σορυ αν στα επρηξα αλλα και εμεις οι αρχαριοι καπως πρεπει να μαθουμε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 το ψυγείο αν έχεις όρεξη για μοντες μπορείς να το βάλεις και μέσα καλα έκανες και πήρες τριπλό γιατί αργότερα θα μπορείς να βάλεις και ένα block για κάρτα γραφικών χωρίς να κάνεις άλλες αλλαγές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Azerothe Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 ρε vatos εχω την εντυπωση τωρα που τα ξανακοιταω οτι ξεχασαμε να βαλλουμε ρεζερβουαρ....η μηπως ειναι αυτο μεσα στο οποιο βρισκεται η αντλια που παραγγειλαμε???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.