Προς το περιεχόμενο

καινουρια υδροψυξη

Azerothe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ρε μαν ειμαι σε internet caffe,σπιτι δεν εχω internet...το κουτι στο πλαι απο τη μια πλευρα εχει διαφανο παραθυρο,ειναι midi tower,τι αλλο να σου πω δεν ξερω....λες να αντιμετωπισω προβληματα????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
το πιο εύκολο θα είναι να βάλεις το block πρώτα και να τα modάρεις πάνω έτσι θα βρεις που θα βάλεις ψυγείο και αντλία πιο εύκολα

αν δεν σου έιναι κόπος πόσταρε μια photo από το κουτί να δούμε

αν σε παίρνει να πάρεις διπλό ψυγείο αλλά χοντρό μην το σκέφτεσαι χτύπα χοντρό

επίσης τα ρακόρ πάρτα χ 4

για προτεινε μου ενα χοντρο ψυγειο....

όχι έκοψα μια photo αν δεν το έχεις φίσκα στους σκληρούς θα την παλέψεις άνετα

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977775&product=1042769

αυτό για διπλό είναι και γαμώ τα ψυγεία :lol:

σκληρο μονο ενα εχω οποτε λογικα κανενα προβλημα....θα το παρω το ψυγειο που λες,αφου κανουμε μια δουλεια ας την κανουμε καλα....τωρα που αλλαξαμε ψυγειο θα χρειαστουμε και αλλα ρακορ η οχι????φιλε με εχεις πορωσει απιστευτα,σε λιγο τα παραγγελνω....

ρακόρ X4 το τονίζω

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69979122&product=932140

Ψυγείο αν μπορείς να το βάλεις έξω από το κουτί πάρε αυτό, αυτό έχω και εγώ στην μια λούπα αλλιώς κράτα το διπλό το πρώτο που σου έδειξα

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977775&product=964735

αν πάρεις το τριπλό βάλε έναν ανεμιστήρα ακόμα

τώρα τι ψάχνεις και εσύ ρε Σάκη :P άντε και θα του βάλω ένα ψυγείο από άλλο μαγαζί χειρότερα θα είναι μεταφορικά από εδώ μεταφορικά από εκεί μπλα μπλα καλύτερα όλα σε ένα νοικοκυρεμένα αν δεν έχει πρόβλημα εγώ του έχω διπλό ψυγείο και από extreme shop

φιλε μου vatos τα παραγγειλα ολλα.καλα ειμαι ενθουσιασμενος σαν μικρο παιδι που περιμενει το δωρο του.ψυγειο εβαλλα το τριπλο,καλα δεν εκανα????το συνολο μου εφτασε 190 ευρω....δεν πειραζει αφου κανουμε μια δουλεια ας την κανουμε καλα....σε σχεση με την υπαρχουσα υδροξυξη που εχω θα δω μεγαλες διαφορες ,ετσι δεν ειναι????το τριπλο ψυγειο πρεπει αναγκαστικα να το βαλλω εξω απο το κουτι εεεεε????τι αλλο να πω, ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σου ρε μαν και σορυ αν στα επρηξα αλλα και εμεις οι αρχαριοι καπως πρεπει να μαθουμε....

το ψυγείο αν έχεις όρεξη για μοντες μπορείς να το βάλεις και μέσα καλα έκανες και πήρες τριπλό γιατί αργότερα θα μπορείς να βάλεις και ένα block για κάρτα γραφικών χωρίς να κάνεις άλλες αλλαγές

ρε vatos εχω την εντυπωση τωρα που τα ξανακοιταω οτι ξεχασαμε να βαλλουμε ρεζερβουαρ....η μηπως ειναι αυτο μεσα στο οποιο βρισκεται η αντλια που παραγγειλαμε????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...