Προς το περιεχόμενο

Τι γίνετε με torrent's

κουκ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κατεβάζω torrent's με ασύρματο internet....πρέπει να προσέχω κάτι στις ρυθμίσεις??? Παρεπιπτόντως κανά βιντεάκι με moto gp με υπότιτλους υπάρχει???:-D

Δημοσ.
Θέλω να κατεβάζω torrent's με ασύρματο internet....

Να κάνεις forward στον router σου τις πόρτες που χρησιμοποιεί ο torrent client που έχεις. Επίσης τις ίδιες πόρτες πρέπει να τις αφήνει ανοικτές και το firewall που χρησιμοποιείς.

Δημοσ.

Ρε παιδιά αλήθεια τι γίνεται ,έχω κατεβάσει το bit torrent client και αν και έκανα πρόωθηση στη θύρα μου βγάζει στη μέση ένα θαυμαστικό αντί για το ν.Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω?

Δημοσ.

επισης μην ξεχασεις να κλεισεις firewall κτλ και να δωσεις καρφωτα την ip στο tcp ip της ασυρματης οχι της κανονικης.

Δημοσ.
επισης μην ξεχασεις να κλεισεις firewall κτλ ....

Μη κλεινετε τα firewalls, γιατι ειστε ερμαια στο internet, απλα καντε exception το προγραμμα που θελετε με τη πορτα που χρειαζετε και ειστε ενταξει. Αυτο που μπορειτε να κανετε ειναι να το κλεισετε για να δοκιμασετε αν σας ενοχλει και μετα να το ανοιγετε και να το σεταρετε

Δημοσ.
Μη κλεινετε τα firewalls, γιατι ειστε ερμαια στο internet, απλα καντε exception το προγραμμα που θελετε με τη πορτα που χρειαζετε και ειστε ενταξει. Αυτο που μπορειτε να κανετε ειναι να το κλεισετε για να δοκιμασετε αν σας ενοχλει και μετα να το ανοιγετε και να το σεταρετε

θα συμφωνησω και διαφωνησω μαζι.θα διαφωνησω απλα ως προς οτι το 90 τις 100 που εχουν firewall απλα δεν ξερουν να το χρησιμοποιουν οποτε ακολουθουν την πολιτικη τις cisco

permit all η τα κανουν deny all :P

Δημοσ.
Να κάνεις forward στον router σου τις πόρτες που χρησιμοποιεί ο torrent client που έχεις. Επίσης τις ίδιες πόρτες πρέπει να τις αφήνει ανοικτές και το firewall που χρησιμοποιείς.

Σχώρα με αλλα είμαι λίγο στόκος και δεν κατάλαβα τιποτα...μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφης...Τι forward σε ποιό royter ποιός torrent client...:cry:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...