Προς το περιεχόμενο

msi wind vs lenovo n200

npapas1977

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω ενα lenovo n200(core duo 2330,2gb ram,160gb hdd intel gma 950) σχεδον καινουριο και σκεφτομαι να το πουλησω και να παρω ενα si wind λογω μεγεθους και μονο.Θα ηθελα καποιος ποιο εμπειρος αν ξερει να μου πει αν οι επιδοσεις του msi θα ειναι παρομοιες με αυτο που εχω το οποιο χρησιμοποιω κυριως για ιντερνετ και κανενα απλο παιχνιδακι(καμια φορα παιζω και pes08);

Δημοσ.

Στο pes ίσως έχεις προβληματάκια στην απόδοση του συστήματος λόγω μικρής επεξεργαστικής ισχύος. Τα ελαφριά παιχνίδια και τα 2-3ετίας τα παίζει πολύ καλά..

Δημοσ.
Καλησπερα εχω ενα lenovo n200(core duo 2330,2gb ram,160gb hdd intel gma 950) σχεδον καινουριο και σκεφτομαι να το πουλησω και να παρω ενα si wind λογω μεγεθους και μονο.Θα ηθελα καποιος ποιο εμπειρος αν ξερει να μου πει αν οι επιδοσεις του msi θα ειναι παρομοιες με αυτο που εχω το οποιο χρησιμοποιω κυριως για ιντερνετ και κανενα απλο παιχνιδακι(καμια φορα παιζω και pes08);

Ο Atom είναι ένας πολύ καλός επεξεργαστής με προορισμό να έχει καλή θερμική συμπεριφορά και μικρή κατανάλωση, αλλα σε καμια περίπτωση δεν μπορεί να πλησιάσει οποιοδήποτε CoreDuo ή Core2Duo σε επεξεργαστική ισχύ. Απο εκεί και πέρα ο Lenovo έχει διπλάσια RAM, διπλάσιο δίσκο, περισσότερες θύρες, λογικά καλύτερο WIFI, dvdrw (το wind δεν έχει καθόλου) και σίγουρα καλύτερη αυτονομία καθότι το Wind μεχρι και σήμερα έρχεται με την 3cell battery (2 ώρες αυτονομίας με wifi).

Ζυγίσεις τις ανάγκες σου και διαλέγεις...αν σε ενδιαφέρουν προτίστως οι επιδόσεις και μετά το μέγεθος κρατάς το Ν200. Αν όχι πας για το wind το οποίο ήταν αξιολάτρευτο για όσο το δούλεψα. Πραγματικά πολύ καλοκατασκευασμένο! ;)

Δημοσ.

Μέχρι να εμφανιστεί η μπαταρία 6 κυψελών που λογικά θα ερθει και στην Ελλάδα σύντομα. ΤΟ μικρό θαύμα πάντως ανταποκρίνεται σε όλες τις εφαρμογές και με 2 γίγκα συνολικά εφόσον του προσθέσεις ράμ τα πάει τέλεια. Με 1 γίγκα πά΄ντως παέι σφάιρα και για Ιντερνετ, εργασέις γραφείου και πολυμέσα ειναι τέλειο...

Δημοσ.

Eγω παλι πιστευω πως τα netbooks ειναι περισσοτερο για δευτερο μηχανημα...

Εαν εχεις desktop η συγχρονο φορητο οκ,αλλα να ειναι το μονο pc?Μαλλον οχι...

Οποτε μεινε στον lennovo...

Δημοσ.
Eγω παλι πιστευω πως τα netbooks ειναι περισσοτερο για δευτερο μηχανημα...

Εαν εχεις desktop η συγχρονο φορητο οκ,αλλα να ειναι το μονο pc?Μαλλον οχι...

Οποτε μεινε στον lennovo...

Yπαρχει desktop πολύ καλο το φορητο το χρησιμοποιω οταν ταξιδευω μια φορα το μηνα.

Δημοσ.

Καλως τοτε...

-Οσο αναφορα το pes ειμαι σχεδων βεβαιος πως θα σου παιζει καλυτερα στον msi μιας και εχει συγκριτικα αρκετα δυνατοτερη ενσωματωμενη καρτα γραφικων.-

Δημοσ.
Αφού έχουν την ίδια, πως είναι καλύτερη?? :-p

Επιπλεόν εγω δεν μπορώ να καταλάβω πως θα παίξει κάποιος PES08 σε 10" οθόνη και με τέτοιο configuration. Ενδιαφέρον θα εχει.... :-D

Δημοσ.

Με βάση αυτά που λέει ο φίλος έχουν την ίδια gpu...:-D

Δημοσ.
Lenovo n200

# GPU: 256MB nVidia 7300 Go

Στον πινακα ελεγχου στον προσαρμογεα οθονης εχει 2 χ intel mobile 965 express.Δεν εχει nvidia.Κυκλοφορουν διαφορες εκδοσεις του n200

Δημοσ.
Καλως τοτε...

-Οσο αναφορα το pes ειμαι σχεδων βεβαιος πως θα σου παιζει καλυτερα στον msi μιας και εχει συγκριτικα αρκετα δυνατοτερη ενσωματωμενη καρτα γραφικων.-

Γιατί τι κάρτα γραφικών θα έχει?

Αφού έχουν την ίδια, πως είναι καλύτερη?? :-p

Με βάση αυτά που λέει ο φίλος έχουν την ίδια gpu...:-D

Aδερφια δικιο εχετε...

Δικο μου λαθος.(Νομιζα πως ειχε την Χ3100)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...