Tomahawk Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Γαμω τη τυχη μου με τα προβληματα που μου εμφανιζονται αυτον τον καιρο... Τεσπα, εχω το Microsoft Comfort Curve Keyboard 2000 (αγορασμενο τον Απριλη αν θυμαμαι καλα) και χθες του τη βαρεσε και εχει προβλημα με τους τονους... Οποτε παταω για να τονισω ενα γραμμα μου εμφανιζει αυτο: ΄΄΄΄η (κλικαροντας 1 φορα και μετα το γραμμα γινεται το εξης, μου εμφανιζει τους δυο πρωτους τονους και μετα μολις παταω το γραμμα τους αλλους δυο και ακολουθει το γραμμα)... Εαν το γυρισω στα αγγλικα δεν υπαρχει προβλημα ουτε με το ερωτηματικο ουτε με την ανω κατω τελεια. Ξερει κανεις τι μπορει να παιζει; Παρεπιπτοντως, αυτα εχουν εγγυηση? Εαν ναι, εγω εχω χασει την αποδειξη υπαρχει περιπτωση να με βρουν στο PC η παω για αλλο πληκτρολογιο?
koprodogis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 μου εχει τυχει να κολλανε τα windows και να κανουν χαζα με τονους αλλα με καμια επανεκκινηση επανερχονταν. Τωρα για hardware προβλημα δυσκολο το κοβω, κατι παιζει με τα windows. Οσον αναφορα το θεμα εγγυησης φυσικα και εχουν αλλα χωρις αποδειξη δεν μπορεις να κανεις τπτ, αρχειο κρατανε τα μεγαλα μαγαζια
Tomahawk Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Τα ειχα παρει απο Carefour η απο MediaMarkt... Το θεμα ειναι πως το εκλεισα, τον ανοιξα, restart εκανα αλλα τιποτα...
mourlos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 ισως λεω ισως να πατησες καταλαθος αλλαγη γλωσσας και να ξερυθμηστικαν....
kostandinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 κοικαξε,μηπως καποιο πληκτρο ειναι κολημενο
Kostas_xolargos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 ισως να φταινε τα windows σου φιλε. αλλα μπορει να φταιει και το πληκτρολογιο,πηγαινε το σε κανεναν ειδικο να του ριξει καμια ματια
matias79gr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 άνοιξε command prompt και δοκίμασε το.έχω ακριβώς το ίδιο keyboard και μετά από αλλαγή mobo δεν θέλει να δουλέψει σώστα μέσα στα windows,ενώ όλες οι άλλες συσκεύες usb δουλεύουν κανονικά.δουλεύει μια χαρά σε dos και είναι οκ και σε bios. εννοείτε οτι δουλεύει μια χαρά σε άλλο pc.
ppaylos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δοκιμασε σε κανενα αλλο pc αν κανει το ιδιο προβλημα .Αν ηταν ονομαστικη η αποδειξη που το πηρες θα σε βρουν σιγουρα να εχεις και το κουτι μαζι νομιζω χρειαζετε.
Tomahawk Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Ναι φιλε μου εχεις δικιο, στο command prompt μπαινουν κανονικα οι τονοι... ΤΙ κανουμε τωρα? Παμε για αλλο πληκτρολογιο? Ανταπτορας USB-PS/2 θα βοηθησει? Γιατι το φωναξω τεχνικο αποκλειεται, δε πεταω τα λεφτα μου , καλυτερα να παω να δωσω 6-7ε να παρω ενα αλλο!
matias79gr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Τα πράγματα είναι περίεργα...εγώ δεν κατάφερα να το φτιάξω και μετά την αλλαγή της motherboard θα πρέπει να κάνω format..έτσι κ αλλιώς οπότε θα φτιαχτεί το θέμα,είναι καθαρά θέμα windows.έβγαλα drivers,καθάρισα registry αλλά τίποτα...οπότε το παράτησα. έχω δεύτερο από το ίδιο keyboard αλλά ούτε αυτό δουλεύει... ένα ps/2 keyboard που έχω δουλεύει κανονικά. δοκίμασα το ms confort curve με adaptor από usb σε ps2 και δεν δουλεύει σε dos.. μόλις τώρα το δοκίμασα και στα windows και είναι εντελώς νεκρό με usb adaptor σε ps2...οπότε adaptor δεν βοηθάει.... η λύση θα είναι απλή αλλά άντε βρές την...άλλη μάρκα keyboard σε usb δεν έχω...δύο ίδια σαν τα δικά σου πάντως δεν δουλεύουν...το ένα ολοκαίνουργιο..δανείσου ενά usb keyboard από κάποιον πρίν αγοράσεις,ψάξε σε forums...μπας και βρείς κάτι... αλλίως κάνε format....χάζω για ένα keyboard...αλλά...αλλά... επειδή εσένα το βλέπει ,δοκίμασε να καθαρίσεις το pc από τους drivers,την registry, βάλε πάλι μετά drivers,μπάς και καταφέρεις κάτι...
Tomahawk Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Drivers? Δεν ειχε στη συσκευασια. Κατι βρηκα στο net και θα το κατεβασω τωρα. Να πω πως το keyboard δουλευε μια χαρα μεχρι πριν μερικες μερες. Εχω κανει 1 format απο οταν το πηρα, αυτο πριν 3 εβδομαδες. Θα παρω καινουργιο PC σε λιγες μερες, να μην αγορασω πληκτρολογιο και να περιμενω μηπως με τον καινουργιο υπολογιστη δεν υπαρχει προβλημα? Αυριο βεβαια θα δοκιμασω το πληκτρολογιο ενως φιλου (USB) και θα δω εαν εχει προβλημα η motherboard (που δεν το πιστευω). Εχω και ενα Turbo-X ξεχασμενο PS/2 ομως, αυτο λογικα θα το αναγνωριζει...
matias79gr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 100% είναι πρόβλημα των windows.μην αγοράσεις άλλο. το ps/2 nai, πιθανότατα να δουλεύει,εμένα δουλεύει...δεν έχουμε βέβαια ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. η mobo σου είναι μια χαρά,δεν ανέφερες οτι έχεις προβλήματα με άλλες usb συσκευές.επίσης δουλεύει στο dos...οπότε μην ψαχνείς για πρόβλημα στα usb ή γενικότερα στο hardware σου. βάλε drivers...και καλή τύχη !!
Tomahawk Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Εβαλα drivers αλλα δεν ειχα καμια τυχη τελικα... Οταν παρω το καινουργιο PC δε θα παρω πληκτρολογιο, για να δοκιμασω αυτο, και αν εμφανιζει προβλημα και στον αλλον θα παω να παρω καποιο αλλο. Σε ευχαριστω για τη βοηθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.