Προς το περιεχόμενο

Συνεχίζει να χάνει χρήματα από το YouTube

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1,6 δισ. δολάρια που πλήρωσε η Google για την εξαγορά του YouTube, όχι μόνο δεν έχουν αποσβεστεί, αλλά προστίθενται στην οικονομική ζημία που προκαλεί η δημοφιλής υπηρεσία βίντεο στον κολοσσό.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψαν στελέχη της εταιρίας, το YouTube κοστίζει 1 εκατομμύριο δολάρια την ημέρα στη Google μόνο για το bandwidth που απαιτείται, την ώρα που τα διαφημιστικά του έσοδα είναι σχεδόν μηδαμινά.

Όπως παραδέχονται οι υπεύθυνοι, δυσκολεύονται να βρουν έσοδα από διαφημιστικές καμπάνιες, καθώς οι διαφημιστικές εταιρίες δεν διακινδυνεύουν το συνδυασμό των προϊόντων τους με κάτι τόσο ερασιτεχνικό, όσο τα home-made βίντεο.

Έτσι, ενώ το YouTube βρίσκεται στην 5η θέση των πιο δημοφιλών sites σε παγκόσμιο επίπεδο, μόνο κερδοφόρο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Source.png Πηγή: skai.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν μας λένε όμως πόσο κερδίζουν από το ξέπλυμα χρήματος , από τα στοιχεία που δίνουν σε άλλες εταιρίες για τα προφίλ των χρηστών και τα videos και από τη συνεργασία τους με τις Αμερικάνικες αρχές.

Εκτός και αν είναι απλά ηλίθιοι...

ειχα διαβασει οτι θα εβαζαν διαφημισεις στα βιντεο αλλα κατι τετοιο δεν ειδα. μηπως γινεται μονο σε επιλεγμενα βιντεο;

Εγω προσωπικα δεν εχω δει σε κανενα βιντεο να υπαρχει διαφημιση

εχεις κανενα ετοιμο λινκ?

τις διαφημισεις μπορουσες να τις κανεις skip?

Είχα συναντήσει και εγώ, δεν έχω δυστηχώς έτοιμο λινκ πάντως εμφανίζονταν στο κάτω μέρος του βίντεο και είχαν ένα κουμπάκι Χ.

ειναι γνωστο εδω και καιρο οτι το youtube δεν ειναι καθολου κερδοφορο για την google.και μην λεμε οτι θελουμε,οι απαιτησεις να μεινει σηκωμενο ενα τετοιο site ειναι πολυ μεγαλες.η google να μπορει να αντεξει να χανει τοσα πολλα λεφτα απο μια υπηρεσια της γιατι σε αλλες κερδιζει παρα πολλα,αυτο δε σημαινει ομως οτι θα το αφησουν ετσι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...