Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την ώρα που εχεις το κινητο σε αναμονη και σε αποσταση μισου μετρου προκαλει εκσπερματιση ή πονοκεφαλο ή ψήσιμο κυταρων κλπ;

Δημοσ.
Έρευνα από τη Νορβηγία, χώρα προέλευσης της Nokia....

Πάντως με σιγουριά μπορώ να πώ, ότι πριν αρχίσω να χρησιμοποιώ hands free, αν μιλούσα κανά τέταρτο στο κινητό μέσα στο αυτοκίνητο, (πολύ ανεύθυνο το ξέρω, το έκοψα όμως) δεν υπήρχε περίπτωση να μην με πιάσει πονοκέφαλος μετά από λίγο... Με το hands free, κανένα πρόβλημα.

Ας λένε οι Νορβηγοί ότι θέλουν και αν τα πιστεύουν, ας τα δώσουν στα παιδιά τους.

Συμφωνώ και εγώ με τον φίλο...

Κουμπάρος μου δικηγόρος που μίλαγε με τις ώρες χωρίς H/F μου ανάφερε συχνότατους πονοκεφάλους...

Με το H/F τα πράγματα ειναι σαφωσ καλύτερα.

Δημοσ.

Σύμφωνα με τελευταία έρευνα που έγινε απο κάποιο αξιόπιστο ερευνητικό πρόγραμμα κάποιου ξακουστού πανεπιστημιακού ιδρύματος-γιαφκα multi culti πολυεθνικής διαπιστώθηκε οτι τελικά ο Elvis (οχι ο Costelo) ΖΕΙ!!!

Για περισσότερη σιγουριά προτείνω να ρωτήσουμε το Μάκη..θα το έχει σίγουρα σε Video...

Ευλόγησον

Δημοσ.

Από την στιγμή που σε κάθε συσκευή αναγράφετε ο SAR που έχει είναι επιλογή του καθενός πιο θα επιλέξει.αλλά για να πούμε και του στραβού το δίκιο τίποτα δεν είναι αθώο

Δημοσ.

Αν οι Νορβηγοι με πεισουν με ερευνα τους οτι οι πολιτες τους που πηδουν απο τα μπαλκονια (πρωτοι σε αυτοκτονιες ειναι εκει πανω νομιζω...) δεν το κανουν παρα μονο να δουν αν μπορουν...να πεταξουν...τοτε θα την αποδεκτω την ερευνα τους! Αλλιως...αλλη μια "καλοπληρωμενη" απο πολυ μεγαλα συμφεροντα - πιο μεγαλα απο του τσιγαρου - ηρθε στο φως!

"Πολλα τα λεφτα ....'Αρη! "

*Καλογηρου vs Κουρκουλος

Δημοσ.
Αν οι Νορβηγοι με πεισουν με ερευνα τους οτι οι πολιτες τους...

Εδώ σε πείθουν ΜΕ ΕΡΕΥΝΑ ότι τα κινητά δεν ευθύνονται για πονοκεφάλους, και εσύ ζητάς άλλες έρευνες για να αποδεχθείς τις αρχικές... Και σιγά μην αυτοκτονούν οι Νορβηγοί επειδή έχουν πονοκεφάλους απο τα κινητά. Έλεος με αυτά που διαβάζουμε εδώ μέσα.

Σας παρουσιάζουν μια έρευνα, και αντί να την μελετήσετε (γιατί παρουσιάζουν επιχειρήματα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ) την απορρίπτετε δογματικά, επειδή σας ικανοποιεί περισσότερο η ιδέα ότι τα κινητά προκαλούν πονοκεφάλους. Μεσαιωνικές αντιλήψεις εν έτει 2008!!!!

Δημοσ.

Καταρχην δεν με επεισε τιποτα!

Μεσαιωνική αντίληψη είναι οταν βαζουν ενα αυγο διπλα σε ενα κινητο που εκπεμπει ...και μετα γινεται ομελετα???

Για πες μας

Και αν θες ακομα περισσοτερα (οχι σε 1 ερευνα οπως παραπανω) αλλα σε 2500 ερευνες απο ολον τον κοσμο, δες εδω:

http://bioinitiative.org/report/index.htm

Πολυ πιο αξιοπιστη απο διακεκριμενους επιστημονες ωστε να την λαβει σοβαρα υποψη η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ και να ενημερωσει επειγων ολα τα κρατη μελη!

Δηλαδη η ιδεα μου ειναι οταν μιλησω απο 20λεπτο και πανω, και εχω πονοκεφαλο? Ή μου ρχεται η επιφωτηση του Αγιου Πνευματος και για αυτο με ποναει?

Δημοσ.

οχι δεν ηταν, εγινε απο ελληνα επιστημονα (δεν θυμαμαι το ονομα του...θα το βρω ομως) το οποιο και παρουσιασε στα τηλεοπτικα καναλια. Αλλα δεν υπαρχει καλυτερη αποδειξη απο το να δοκιμασει καποιος μονος του....αν θελει να το δει με τα ματια του!

Δημοσ.
Καταρχην δεν με επεισε τιποτα!

Μεσαιωνική αντίληψη είναι οταν βαζουν ενα αυγο διπλα σε ενα κινητο που εκπεμπει ...και μετα γινεται ομελετα???

Τώρα μας δουλεύεις? Αυτό προέκυψε εκ των υστέρων ότι ήταν φτιαχτό, ψεύτικο... Το αυγό γίνεται ομελέτα λόγω της επίδρασης αρκετά μεγάλης θερμοκρασίας πάνω του. Η θερμοκρασία αυτή είναι υπεραρκετή να προκαλέσει στον άνθρωπο σοβαρά εγκαύματα, πράγμα που σημαίνει πως όλοι μας θα κυκλοφορούσαμε με καμμένα κεφάλια.

Εσύ βλέπεις κανέναν με καμμένο κεφάλι στον δρόμο? Και αφού δεν βλέπεις κανέναν με καμμένο κεφάλι στον δρόμο, γιατί προσβάλλεις την νοημοσύνη μας λέγοντας ότι ένα κινητό είναι ικανό να φτιάξει ομελέτα? :rolleyes:

Και αν θες ακομα περισσοτερα (οχι σε 1 ερευνα οπως παραπανω) αλλα σε 2500 ερευνες απο ολον τον κοσμο, δες εδω:

http://bioinitiative.org/report/index.htm

Πολυ πιο αξιοπιστη απο διακεκριμενους επιστημονες ωστε να την λαβει σοβαρα υποψη η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ και να ενημερωσει επειγων ολα τα κρατη μελη!

Και γιατί η έρευνα αυτή να είναι by default πιο αξιόπιστη από τις υπόλοιπες ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ έρευνες που δείχνουν το αντίθετο?

Το ότι μια υπηρεσία το έλαβε υπόψη ως προληπτικό μέτρο δεν αποδεικνύει την ισχύ της...

Δηλαδη η ιδεα μου ειναι οταν μιλησω απο 20λεπτο και πανω, και εχω πονοκεφαλο? Ή μου ρχεται η επιφωτηση του Αγιου Πνευματος και για αυτο με ποναει?

Αν θες την γνώμη μου, οι χρήστες που ισχυρίζονται οτι έχουν πονοκεφάλους μετά από 20 λεπτά χρήστης του κινητού είτε πιέζουν το κινητό στο αυτί λιγάκι παραπάνω (το έχω πάθει με σταθερό τηλέφωνο... ;)), είτε απλώς ανθυποβάλλονται και νομίζουν ότι έχουν πονοκεφάλους.

Δημοσ.

Ρε συ φιλε, δεν θα σε πεισω εγω αν θες να μιλας 10 ή 75 ωρες καθε μερα! Δικο σου ειναι το κεφαλι και καντο οτι θες! Πιστεψε οτι θες, αλλα ασε να εχει ο καθενας την δικια του αποψη. Εγω λοιπον πιστευω οτι αυτα που βγαλαν οι Νορβηγοι ειναι αρλουμπες και σου εδωσα καλυτερο και πιο αξιοπιστο μετρο συγκρισης σε αλλον οργανισμο επιστημονων! Αν εχεις την υπομονη να διαβασεις ολες αυτες τις σελιδες στο site τους (που ξαναλεω ειναι απο 2500 ερευνες τα τελευταια χρονια απο ολον τον κοσμο - και η Ελλαδα μεσα - για μενα ειναι πολυ πιο αξιοπιστο το δειγμα)

Ρωτας γιατι πρεπει να ειναι πιο αξιοπιστη; Και σου απαντησα πιο πανω...Ειδες αυτη η ερευνα των Νορβηγων να την λαμβανει σοβαρα η Ευρωπαϊκή Ένωση? Οχι!

Τον παραπανω οργανισμο επιστημονων που ανεφερα, οχι μονο την ελαβε αλλα και ειδοποιησε επειγωντος ολους τους αρμοδιους φορεις στα κρατη-μελη!

Αυτο και μονο κατι λεει...

Και αν θες και αποδειξεις εδω:

http://www.eea.europa.eu/highlights/radiation-risk-from-everyday-devices-assessed

Και για να καταλαβουμε τι εστι ο ορισμος της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Περιβάλλοντος και πόσο σημαντική είναι, εδώ:

"Σκοπός της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Περιβάλλοντος (όπως αναφέρεται στην Επίσημη Εφημερίδα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, L 117 της 5ης Μαΐου 1999) και του ευρύτερου δικτύου του (ΕΙOΝΕΤ) είναι να παρέχει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στα κράτη-μέλη πληροφορίες υψηλής ποιότητας για τη χάραξη της πολιτικής και την αξιολόγηση του περιβάλλοντος, να ενημερώνει το ευρύ κοινό και να παρέχει επιστημονική και τεχνική υποστήριξη για τον σκοπό αυτό. (Η ιστοσελίδα της Υπηρεσίας στο διαδίκτυο βρίσκεται στη διεύθυνση http://www.eea.eu.int). "

Δημοσ.
Η θερμοκρασία αυτή είναι υπεραρκετή να προκαλέσει στον άνθρωπο σοβαρά εγκαύματα, πράγμα που σημαίνει πως όλοι μας θα κυκλοφορούσαμε με καμμένα κεφάλια.

Εσύ βλέπεις κανέναν με καμμένο κεφάλι στον δρόμο????

Όχι δεν βλεπω! Αλλα ακουω για ακουστικα νευρωματα, ογκους στο κεφαλι, ζαλαδες, πονοκεφαλους, αυπνιες κλπ. Αλλωστε δεν εχω δει καποιον να μιλαει για 4-5 ωρες συνεχεια...οποτε δεν ξερω να σου πω αν θα καει το κεφαλι του...Εσυ εχει δεις?

Βασικα ειναι λιγο αστοχο αυτο που θες να πεις. Σα να μου λες...βλεπεις κανενα στον δρομο που καπνιζει να ειναι πεθαμενος?

Η απαντηση ειναι οχι (αφου καπνιζει ειναι ζωντανος, αρα καπνιστε αφοβα)...αλλα αργοτερα πολυ πιθανον

Μιλαμε λοιπον για συνεπειες που φαινονται αργοτερα!

Δημοσ.

Μετρον Αριστον, βλαπτουν δε βλαπτουν (που εγω πιστευω πως μπορούν να βλαψουν υπο προυποθεσεισ) καλό είναι να γίνεται χρηση με συνεση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...