Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εκανε το μικρο προβατακι!!!!

εμενα παντος με ποναει!!!!και απο τα 10cm!!!

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Εμένα τα κινητά μου προκαλούν πρόωρη εκσπερμάτιση!

Κορυφαίο! :lol:

Και τώρα που το λες, δε συμβαίνει μόνο στους άντρες: έχει πάρει το μάτι μου στο YouP*** κάτι κοπέλες που βάζουν το κινητό με δόνηση ξέρεις πού και... τελειώνουν γρήγορα.

Μόλις ανακαλύψαμε άλλο ένα κακό των κινητών. :P :mrgreen:

Δημοσ.
Να δείτε και μια ταινία ''Thanks For Smoking''.Πολύ καλή

Άσχετο, αλλά "Thank you for smoking" είναι για όσους μπουν στον κόπο να την ψάξουν.. ;)

Δημοσ.

Έρευνα από τη Νορβηγία, χώρα προέλευσης της Nokia....

Πάντως με σιγουριά μπορώ να πώ, ότι πριν αρχίσω να χρησιμοποιώ hands free, αν μιλούσα κανά τέταρτο στο κινητό μέσα στο αυτοκίνητο, (πολύ ανεύθυνο το ξέρω, το έκοψα όμως) δεν υπήρχε περίπτωση να μην με πιάσει πονοκέφαλος μετά από λίγο... Με το hands free, κανένα πρόβλημα.

Ας λένε οι Νορβηγοί ότι θέλουν και αν τα πιστεύουν, ας τα δώσουν στα παιδιά τους.

Δημοσ.

XA XA XAAAAAAAAAA!

Πάντως το δεδομένο ότι οι ερευνητές είναι Σκανδιναβοί κι ότι τα αίτια των πονοκεφαλων μεταπίπτουν σε ψυχοσωματικα, άρα δύσκολα στην εξιχνίαση τους-μελετης τους , αίτια ΜΟΝΟ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ!!!!

:lol::lol::lol:

Δημοσ.

Πάντως με σιγουριά μπορώ να πώ, ότι πριν αρχίσω να χρησιμοποιώ hands free, αν μιλούσα κανά τέταρτο στο κινητό μέσα στο αυτοκίνητο, (πολύ ανεύθυνο το ξέρω, το έκοψα όμως) δεν υπήρχε περίπτωση να μην με πιάσει πονοκέφαλος μετά από λίγο... Με το hands free, κανένα πρόβλημα.

Ας λένε οι Νορβηγοί ότι θέλουν και αν τα πιστεύουν, ας τα δώσουν στα παιδιά τους.

Αυτό ακριβώς!

Η προσωπική εμπειρία υπερισχύει καθε είδους πλύση εγκεφαλου.

Πάνω από 15 λεςπτα με κινητο κολλημενο στο αυτί κανει το αυτί μου τηγανι.

Κάθε 5 λεπτα το πολύ αλλαζω αυτί για να μην κάψω το ένα.

Αυτό ίσχυε ειδικα για τα παλια μοντελα κινητών πριν μερικα χρόνια. Τωρα τα πραγματα έχουν βελτιωθεί αλλα στην 20λεπτη και πάνω χρήση και πάλι ο πονοκέφαλος-ζαλάδα είναι αναπόφευκτος... :fear:

(τωρα θα μου πουν οι Νορβηγοί ότι πρέπει να βαλλω ένα φρενο στην τηλεφωνική γκρίνια της κοπέλας μου, που προκαλεί ψυχοσωματική κοπωση, και θα έχουν πρώτη φορα ένα μικρό δίκιο! :-D)

Πάντως με παρατεταμμένη ρήση κινητου διχως hands free, ΝΙΩΘΩ ΝΑ ΚΑΙΩ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ! :P

Δημοσ.

η Φινλανδία είναι η χώρα κατασκευής των Νοκια ;)

Δημοσ.

Btw η Νόκια είναι Φινλανδική :X

Edit : Δεν είχα κάνει καλό scroll και δεν το είδα...(Γ**ω τις 14 οθόνες)

Δημοσ.

Εμένα ο τίτλος μου θυμίζει μια επιγραφή που είχα δει σε ένα τοίχο ενός κτιρίου: <<η γη είναι επίπεδη, ο γάιδαρος πετάει και τα φυτοφάρμακα είναι ακίνδυνα>>. :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...