Προς το περιεχόμενο

Τροφοδοσία συστήματος

koystado

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας εφτιαξα πριν λιγες μερες ενα συστημα μονος μου και θα ηθελα να μου πείτε να το τροφοδοτικό που εχω είναι επαρκες για το συστημα μου.Το τροφοδοτικο που έχω είναι αυτο:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700412

Το σύστημα μου ειναι το παρακάτω:

CPU:INTEL PENTIUM DUAL CORE E2200 2.20GHZ LGA775 - 800 FSB

Μητρική: ASUS P5B

Κάρτα γραφικών: 8600 GTS 256MB

HDD: WD 320GB

RAM: 1X2GB (GEIL) 800MHZ

και 2 optical drives

Δημοσ.

να σου πω οτι σε φτανει μεν για τις αναγκες σου αλλα οριακα. δηλαδη εαν κανεις o/c τον επεξεργαστη ή την καρτα ισως να εχεις προβληματακια. και επισης δεν συζηταμε για αλλαγη εξαρτηματων ετσι? τοτε πας για καινουργιο.

Δημοσ.

Μην κολλας δεν θα εχεις κανενα προβλημα, εγω εχω το ιδιο αλλα με 470watt και πολλα στο συστημα (9800GTX, E6550 @3ghz, 2 dvdrw, 2 hdd, 1 skystar pci κλπ). Δεν καταλαβαινει τιποτα και απο θερμοκρασιες τα παει πολυ καλα

Δημοσ.
γεια σας εφτιαξα πριν λιγες μερες ενα συστημα μονος μου και θα ηθελα να μου πείτε να το τροφοδοτικό που εχω είναι επαρκες για το συστημα μου.Το τροφοδοτικο που έχω είναι αυτο:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700412

Το σύστημα μου ειναι το παρακάτω:

CPU:INTEL PENTIUM DUAL CORE E2200 2.20GHZ LGA775 - 800 FSB

Μητρική: ASUS P5B

Κάρτα γραφικών: 8600 GTS 256MB

HDD: WD 320GB

RAM: 1X2GB (GEIL) 800MHZ

και 2 optical drives

Mια χαρα σε καλυπτει...

Υ.Γ Αυτη την 8600gts τι την ηθελες....

Δημοσ.

Αν δεν έχεις τίποτα άλλο συνδεδεμένο στο PC σου (USB συσκευές ας πούμε) σύμφωνα με Link.png Site: αυτό το πρόγραμμα καταναλώνεις περίπου 207W σε peak load. To τροφοδοτικό γενικά δεν είναι και πολύ σόι, αλλά για αυτό το PC σε καλύπτει με το παραπάνω.

Δημοσ.
Mια χαρα σε καλυπτει...

Υ.Γ Αυτη την 8600gts τι την ηθελες....

αφου με καλυπτει ολα καλα αλλα γιατι λες τι την ηθελα την 8600gts τοσο χαλια ειναι ??

Δημοσ.
αφου με καλυπτει ολα καλα αλλα γιατι λες τι την ηθελα την 8600gts τοσο χαλια ειναι ??

Για το κόστος της, ναι, είναι από τις πιο ασύμφορες επιλογές..

Δημοσ.
Αν δεν έχεις τίποτα άλλο συνδεδεμένο στο PC σου (USB συσκευές ας πούμε) σύμφωνα με Link.png Site: αυτό το πρόγραμμα καταναλώνεις περίπου 207W σε peak load. To τροφοδοτικό γενικά δεν είναι και πολύ σόι, αλλά για αυτό το PC σε καλύπτει με το παραπάνω.

πως το υπολογισες και σου βγηκε 207? (με εναν γρηγορο υπολογισμο και μονο με αυτα που μας λεει οτι εχει ο φιλος μας - σιγουρα υπαρχουν και αλλα πχ ανεμιστηρες, pci cards κτλ - βγαινει 274!)

Δημοσ.
πως το υπολογισες και σου βγηκε 207? (με εναν γρηγορο υπολογισμο και μονο με αυτα που μας λεει οτι εχει ο φιλος μας - σιγουρα υπαρχουν και αλλα πχ ανεμιστηρες, pci cards κτλ - βγαινει 274!)

Ακόμη και 274 να είναι, πάλι του φτάνει και περισσεύει. Αλλά δεν νομίζω να έκανα κανένα λάθος ή να πρόσθεσα λάθος συσκευές. Το ξανακάνω τώρα, να δω, έτσι για την ιστορία.

EDIT:271 βγάζει, αν προσθέσω 1 USB,1 Firewire, 2 120άρηδες fans και βάλω το capacity aging sto 20%. Και έτσι πάλι καλά είναι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...