Προς το περιεχόμενο

Core 2 Duo 6750 O/C on ABIT in9 32x max wi-fi

overclockerd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας παιδία! εγώ μέ έναν φίλο μου πρόσπαθουμε να κάνουμε O/C στον εν λόγω επεξέργαστη πάνω σε αυτή την μήτρικη και θά ηθελα να ρώτησω αν τον φτάσαμε στα όρια του,δηλαδή αν μέ κάποιο τρόπο σηκώνει πέρισσοτερο πείραγμα! τον φτάσαμε σε stock ψύξη στα 3,6 GHz και αν τον ανέβασουμε πέρισσοτερο δέν μπαίνει καν στα windows! δόκιμασαμε να δώσουμε ρεύμα στον επεξέργαστη και στο chipset(nforce 680i) αλλά μάταια! οπότε υπέθεσα πώς θά πρέπει να αγοράσουμε κάποιο σύστημα ψύξης,όποτε αν δεν υπάρχει αλλός τρόπος να ανέβει περισσότερο προτείνετε μου μιά ώστε να τον φτάσουμε στα 4GHz και λίγο πάραπανω, Ευχαρίστω:-)

ΥΓ:Βοήθηστε με γιάτι έχω και την γιόρτη μού σήμερα(Μάριος βλέπετε) :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χρονια σου πολλα να εισαι παντα καλα!

στο θεμα τωρα, θελεις βοηθεια αλλα δεν πρεπει πρωτα να μας βοηθησεις και εσυ με μια περιγραφη του τι εχετε κανει εως τωρα ή εστω ανεβασε φωτο του core temp και cpu-z. τι στο καλο γιατρεια χωρις εξεταση δεν γινεται!

Χρόνια πολλά έστω και καθυστερημένα.

Πάντως 3.6 για 6750 πιστεύω είναι μια χαρά, ειδικά με stock cooler.:whistle:

Πάει και παραπάνω σίγουρα, ένας άλλος poster τον είχε 3.7 αλλά με custom ψύξη.

Νομίζω το 'πρόβλημα' με τον 6750 είναι ο 8χ max πολλαπλασιαστής, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να 'γκαζώνεις' το fsb.

Στα 4GHz δεν θα πατε, οχι τουλαχιστον με αερα...

Φτασατε ηδη το μεγιστο εφικτο, με stock cooler, κι αφου εισαστε με ανεβασμενα ρευματα εκει, προσεξτε τις θερμοκρασιες του -για να μην throttleαρει :shock:

Θα προτεινα να ριξετε/χαμηλωσετε 50-100MHz @ 3500-3550ΜHz, για μεγαλυτερη σταθεροτητα. Καταλαβαινω το "μικροβιο" του max o/c, μα δεν υπαρχει λογος υπερβολικου "τεντωματος" του υπολογιστη :P

Καλυτερη αεροψυξη, θα σας πηγαινε το πολυ μεχρι 3.8GHz, οποτε αν ελεγξετε τις θερμοκρασιες με το stock, δεν υπαρχει λογος για extra εξοδα, δεν θα κερδισετε κατι σπουδαιο/πανω απο 250-300MHz :-(

Ο Ε6750 πρεπει να ειναι αρκετα "ζεστος", σε αντιθεση π.χ. με Ε6600, τσεκαρετε full load temps και κατεβαστε (!) ρευματα τοσο οσο να ειναι σταθερος, δηλαδη μη δινετε πανω απ' οσο πραγματικα χρειαζεται :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...