Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 576
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γεια σας κι απο μενα!!!

Εχω ένα laptop Toshiba Satellite U300-154 και θα ήθελα την βοήθεια σας μιας κι από μόνος μου δεν κατάφερα τίποτα.Έχει Windows Vista και θέλω να βάλω XP μιας και δεν την παλεύω άλλο με τα Σβιστα.Βάζω το CD των XP με sp2 και μου λέει οτι δεν βλέπει σκληρό δίσκο για να κάνει την εγκατάσταση(κλασσικό φαινόμενο απ'ότι είδα).Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου πεί βήμα προς βήμα πως μπορώ να τα εγκαταστήσω.Κατέβασα όλους τους drivers από το site της Toshiba για XP.Χρησιμοποιήσα το Nlite πέρασα τους drivers για τον σκλρό δίσκο (το Intel Storage Manager) αλλά απέτυχα.Εξωτερικό floppy drive δεν έχω κι απ'ότι είδα δεν χρειάζεται να πάρω κιολας.Έχω απελπιστεί ειλικρινά με την ασχετίλα μου οπότε η βοήθεια σας για έναν αναλυτικό οδηγό για το πως θα μπορέσω να τα καταφέρω είναι για μένα υπερπολύτιμη.Θα ήμουν πολύ ευγνώμων αν μου έφτιαχνε κάποιος το ISO και μου το έστελνε μέσω MSN ξέροντας οτι αυτό που ζητάω είναι υπερβολή αλλά φανταστείτε πόσο απελπισμένος είμαι...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Δημοσ.

τω δικό μου desktop χρησιμοποιεί ΣΑΤΑ δίσκο και έχω ΣΑΤΑ drivers, εάν αυτή η drivers κάνουν για όλους τους δίσκους μπορώ να τους στυλο

όταν λες απέτυχες να περάσεις τους drivers τι εννοείς?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
τω δικό μου desktop χρησιμοποιεί ΣΑΤΑ δίσκο και έχω ΣΑΤΑ drivers, εάν αυτή η drivers κάνουν για όλους τους δίσκους μπορώ να τους στυλο

όταν λες απέτυχες να περάσεις τους drivers τι εννοείς?

Η Toshiba δίνει τους drivers κι απο οτι διάβασα απο αλλού είναι το Storage Manager.Τους πέρασα αυτούς στο nlite μαζί με τα Xp sp2,έφτιαξα CD αλλά τίποτα.Δεν πέτυχε.Πάλι δεν έβλεπε σκληρό.

Τώρα αν οι δικοί σου drivers κάνουν για ολα τα laptops δεν το ξέρω.

Αν κάποιος πάντως έχει βάλει XP σε ίδιο με το δικό μου laptop και μου εξειγούσαι πως το έκανε θα ήταν υπερπολύτιμη η βοήθεια του.

Και πάλι ευχαριστώ!

Και κάτι άλλο.Αν κατεβάσω τους SATA drivers που δίνει ο φίλος ο Δημήτρης τι τους κάνω μετά;Δεν εξηγεί κανένας....

Επεξ/σία από panosfx
Δημοσ.
[...]Αν κατεβάσω τους SATA drivers που δίνει ο φίλος ο Δημήτρης τι τους κάνω μετά;Δεν εξηγεί κανένας....

με τo NLITE τους περνάς στο CD-ακη σου..

btw, dimitri check your pms :P

Δημοσ.

Φιλε dimitris 75 μπραβο για την προσπαθεια σου , και ευχαριστουμε για τον κοπο αλλα και τον χρονο που εχεις διαθεσει.

Το θεματακι αυτο ειναι σωτηριο για πολλους !!

Οταν θα εχεις χρονο , αν θες δωσε μια μικρη βοηθεια (η μια παραπομπη σε link..αν υπαρχουν ηδη )για αυτο το μοντελο :

HP PAVILION DV7-1020EV

Ευχαριστω.

Δημοσ.

http://adslgr.com/forum/showthread.php?t=166926&garpg=3

Η παραπάνω διεύθυνση έχει έναν πολύ καλό οδηγό για τη λειτουργία του nLITE.

-----Προστέθηκε 22/9/2008 στις 08 : 27 : 40-----

Με κάνετε και στεναχωριέμαι φίλοι μου. Δεν έχω τη δυνατότητα να φέρω όλα τα μοντέλα σε φορητό ΗΡ από την INFOQUEST που συνεργαζόμαστε σαν κατάστημα οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω και πολύ. Χωρίς να έχω το φορητό μπροστά μου για πειραματισμούς και δοκιμές σε οδηγούς μπορεί να γίνει καμιά πατατιά.

Δημοσ.

Παιδιά τελικά τα κατάφερα!!!!!

Για να βοηθήσω και κάναν άλλον ψιλοάσχετο σαν και μένα πήγα στον Πίνακα Ελέγχου->Σύστημα->Διαχείρηση συσκεύων->συσκεύες συστήματος και είδα τους drivers της Intel που στο δίκο μου laptop(ένα Toshiba Satellite U300-154) είναι οι ICH8 και κατέβασα τους drivers που δίνει ο φίλος ο dimitris75.Με τη βοήθεια του Nlite πέρασα στα Windows xp pro Sp2 μόνο τους ICH8 drivers και πέτυχε!!!!Αύτη τη στιγμή που σας γράφω έχω ήδη εγκαταστήσει τα XP χωρίς κανένα πρόβλημα.

Παιδιά σας ευχαριστώ και πάλι!!!Και χίλια συγγνώμη αν σας κούρασα...

Δημοσ.

Παιδια γεια σας και απο εμενα!!!Θερμα συγχαρητηρια για αυτο το topic!!!!Σωζετε πολυ κοσμο!!!!Εγω ειμαι κατοχος του Toshiba satellite A200-1M5 και φυσικα θελω να ξεφορτωθω τα Vista!!!Ψαχνω λοιπον για ενα πακετακι με τους Drivers για τα ΧΡ και αν υπαρχουν και τα Extra που δινει η toshiba με τα ΡC της, δηλαδη καποια προγραμματακια για να λειτιυργει η webcamera, το κουμπακι FN κτλ!!!Ελπιζω να με βοηθησετε!!!!!Ευχαριστω!!!!!!!

Δημοσ.
Παιδια γεια σας και απο εμενα!!!Θερμα συγχαρητηρια για αυτο το topic!!!!Σωζετε πολυ κοσμο!!!!Εγω ειμαι κατοχος του Toshiba satellite A200-1M5 και φυσικα θελω να ξεφορτωθω τα Vista!!!Ψαχνω λοιπον για ενα πακετακι με τους Drivers για τα ΧΡ και αν υπαρχουν και τα Extra που δινει η toshiba με τα ΡC της, δηλαδη καποια προγραμματακια για να λειτιυργει η webcamera, το κουμπακι FN κτλ!!!Ελπιζω να με βοηθησετε!!!!!Ευχαριστω!!!!!!!

Φίλε μου θα χρειαστείς τους οδηγούς που δίνει η Toshiba

http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/download_drivers_bios.jsp

Τους οδηγούς που δίνει ο dimitris75 στην πρώτη σελίδα για Intel και το freeware προγραμματάκι το Nlite.Θα περάσεις στο inlite τα windows xp sp2 που θες να βάλεις κι όταν θα σου ζητήσει αν θες να ενσωματώσεις Drivers θα βάλεις αυτούς του δημήτρη.Θα το κάψεις σε ενα cd κι είσαι έτοιμος.

Για το ποιούς drivers κάνουν για το δικό σου λαπτοπ έχω γραψει πιο πάνω πως το βλέπεις.Άν διαβάσεις κάπου ολο αυτό το θέμα λέει και πως να χρησιμοποιήσεις και το Nlite.

Ελπίζω να βοήθησα :-)

Δημοσ.
Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί δεν πηγαίνετε στους κατασκευαστές των υποσυστημάτων σας να βρείτε drivers.

Μονο η Toshiba δινει επισημα drivers φιλε μου.;)

Δημοσ.
Μονο η Toshiba δινει επισημα drivers φιλε μου.;)

Διάβασε καλύτερα τι έγραψα.

Υποσυστήματα

For the record δίνει και η HP στα περισσότερα μοντέλα και όλους σε επαγγελματικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...