Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 576
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά χαιρετώ όλη την παρέα και σας συγχαίρω για την πολύ αξιόλογη δουλειά που κάνεται. Ψάχνω drivers για το μοντέλο dv6690ev της σειράς hp pavillion. Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος ειλικρινά θα του είμαι ευγνώμων. Από ότι έχω δει έχουν αναρτηθεί ήδη για κάποια άλλα μοντέλα της hp με παρόμοια χαρακτηριστικά (όπως π.χ. το 6845).

Δημοσ.

Δημήτρη ο,τι και να πω θα είναι λίγο για την προσφορά σου..έχεις σώσει πολύ κόσμο εδω μέσα...το ψάξιμο και το πονοκεφάλιασμα που θέλει αυτό που κάνεις είναι μεγάλο. Αύριο και εγω με τη σειρά μου περιμένω το HP DV5 - 1020ev. Έψαξα στο notebookreview και γενικά σε φόρουμς google κλπ αλλά δεν έβγαλα άκρη 101% οπότε διστάζω να παίξω με αυτά. Αν και όποτε μπορέσεις και είναι εφικτό φυσικά ρίξε καμιά ματιά. Ευχαριστω πολύ για το χρόνο σου

Δημοσ.

Πολυ καλη η προσπαθεια Δημητρη.Ενημερωτικα και μονο υστερα απο ανακοινωση των εταιριων Αcer(μιλαμε για συγκεκριμενα μοντελα οταν θα εχω ενημερωση θα σας πω) και Dell,δεν παρεχουν drivers για windows xp οπως επισης ανεφεραν πως το hardware των συστηματων ειναι καθαρα στημενα μονο για windows vista.Αυτο σημαινει οτι και να θελει καποιος να βαλει windows xp απλα δεν μπορει.

Επισης απο οσο γνωριζω προς στιγμην μονο η Toshiba προσφερει drivers μεσω του site της.Αν εχω τιποτα νεοτερο θα σας πω.

Δημοσ.

Δηλαδή εγώ που έχω toshiba A200 1M4 μπορώ να βάλω XP?Γιατί δεν δέχεται το service pack 1 και εχω ψιλοξενερώσει.Αν μαζέψω όλους τους drivers θα το κάνω.

Δημοσ.

τους drivers από που τα προμηθεύεσαι?

εγώ είναι να πάρο ένα ACER ASPIRE 5930G και θέλω να του βάλω ΧΡ, όμως drivers δε βρίσκω :/ υπάρχει κανένας τρόπος?

Δημοσ.

ΔΕΝ τους προμηθευεται... ψαχνει μια μια τις συσκευες και βρισκει drivers. Τον εχω δει να το κανει και εχω χασει την μπαλα... Δεν εχω τετοια υπομονη!

Μιλαμε ειναι αρχηγος!!!

Δημοσ.
Φίλε μου σίγουρα οι οδηγοί κάνουν και για τα δύο μοντέλα τησ SONY. Βλέπεις οι μόνες διαφορές που έχουν είναι:

VGN-FW11M: A)HDD:250 GB SATA 5400 RPM B)BLU-RAY PLAYER/DVD-CD RECORDER PLAYER

VGN-FW11S: A)HDD:300 GB SATA 4200 RPM B)BLU-RAY RECORDER PLAYER/DVD-CD RECORDER PLAYER

Όσο αφορά τα πλήκτρα που αναφέρεις δεν δουλεύουν στα ΧΡ. Επειδή όμως στα μοντέλα της σειράς VGN-AR.. βρήκα ψάχνοντας πως να δουλέψουν στα ΧΡ κάποια στιγμή μελλοντικά θα το ψάξω καλύτερα και θα σας ενημερώσω.

Οι sata drivers για να ξεκινήσει η εγκατάσταση please?

ps.δεν βλέπει με τίποτα τον 300αρη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...