Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 576
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

dimitri ? να σε ρωτήσω αυτό το μοντέλο που κάνεις τώρα έχει πολλές διαφορές με το FW11S γιατί αυτό έχω και αν ναι υπάρχει περίπτωση να πιάσεις κι αυτό κάποια στιγμή στο μέλλον ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων .

ΥΓ: τα κούμπια FN , S1 , Vol + - , play , stop , previous , next , και av mode θα δουλεύουνε ;

Δημοσ.

Φίλε μου σίγουρα οι οδηγοί κάνουν και για τα δύο μοντέλα τησ SONY. Βλέπεις οι μόνες διαφορές που έχουν είναι:

VGN-FW11M: A)HDD:250 GB SATA 5400 RPM B)BLU-RAY PLAYER/DVD-CD RECORDER PLAYER

VGN-FW11S: A)HDD:300 GB SATA 4200 RPM B)BLU-RAY RECORDER PLAYER/DVD-CD RECORDER PLAYER

Όσο αφορά τα πλήκτρα που αναφέρεις δεν δουλεύουν στα ΧΡ. Επειδή όμως στα μοντέλα της σειράς VGN-AR.. βρήκα ψάχνοντας πως να δουλέψουν στα ΧΡ κάποια στιγμή μελλοντικά θα το ψάξω καλύτερα και θα σας ενημερώσω.

Δημοσ.

Φίλε μου, πρώτον, βρίσκω πολύ καλή τη δουλεία σου, μιας και μας γλυτώνει από μεγάλο κόπο σε περίπτωση που θέλουμε να βάλουμε τα xp ανεξαρτήτως λόγου. Θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι όμως, τους drivers που τους βρίσκεις; Είναι στο site της εταιρείας κατασκευής του εκάστοτε chipset ή φτιαγμένοι από την αρχή από κάποιον; Τέλος, χρειάζομαι τους drivers για το Vaio VGN-FW11M, και από οτι βλέπω δεν περιλαμβάνεις στο πακέτο, driver για την webcam. Υπάρχει; Α και επειδή το cd των XP δεν bootarei από την αρχή, γιατί μάλλον δεν έχει οδηγό για τον Sata σκληρό, ο μόνος τρόπος να το βάλω είναι να φτιάξω cd με το nlite;

Δημοσ.

Φίλε μήτσο δε χρειάζετε οδηγό για τη κάμερα. Το λειτουργικό τη βλέπει από μόνο του. Βέβαια τα windows που έριξα είχαν ενσωματωμένο το XP Service Pack 3 (πρέπει να έχουν ενσωματωμένο κάποιο γενικό driver για κάμερα) καθώς και sata drivers για να δει το σκληρό δίσκο. Το δισκάκι το δημιούργησα με το nLITE. Δές τις παρακάτω οδηγίες χρήσης

http://adslgr.com/forum/showthread.php?t=166926&garpg=2

Τώρα όσο αφορά το που βρίσκω τους οδηγούς, ψάχνω στο διαδίκτυο ότι αφορά το φορητό που με ενδιαφέρει, τις εταιρείες κατασκευής των διαφόρων υποσυστημάτων, άλλους που μπορεί να έχουν βρεί οδηγούς και γενικά πολύ ψάξιμο και δοκιμές.

Δημοσ.

εγώ παιδία βάζω Black XP και μετά , επιδή τα κρακαρισμένα αυτά windows δέν είναι και τα πιό σταθερά , κρατάω τα drives με ενα driver backup πρόγραμμα και εγκαθιστώ εξ αρχής "clean install" απο Windows XP SP3 Pro με όσα εξτρά drives χρειάζετε απο τους backuped drives (συνήθως κάρτα ήχου και μόντεμ)

καλή και σταθερή επιλογή (από ότι έχω δει μέχρι τώρα) .

Δημοσ.

Φιλε Δημητρη σωσε με!!!!δεν ξερω τι να κανω.κοιτα ακομα δεν εχω βαλει τα xp ακομα(θα τα βαλω απο βδομαδα που τελειωνω την εξεταστικη)αλλα εχω ενα προβλημα και επειδη βλεπω οτι γενικα εχεις πολλες γνωσεις(οπωσ και ολα τα παιδια εδω) 8ελω να με βοηθησετε.εχω ενα προβλημα με την καρτα γραφικων.εχω ενα laptop fujitsu-siemens amilo xi2428 με καρτα nvidia geforce 8400 gs 256mb και σε καποιες φασεις μου πεταει μια μαυρη οθονη για μερικα δευτερολεπτα και μετα πεταει ενα error που λεει "the driver has stopped working and restarted" !! :-( δεν ξερω τι να κανω φοβαμαι μηπως καηκε η ram.βοηθηστε με οποιος ξερει ευχαριστω

Δημοσ.

αν μπορει καποιος να με βοηθησει για να βρω drivers για xp.εχω το hp g7080en,εψαξα στο sites της hp αλλα μου φαινεται οτι δεν ειναι πληρης.μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...