Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 576
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Συγγνώμη αλλά προτιμώ τα μοντέλα που δεν έχουν επίσημη υποστήριξη από τη μητρική εταιρεία.

Έχει ποιό ενδιαφέρον αλλά καλά έκανες και το έβαλες. Κάποιος μπορεί να το έχει το συγκεκριμένο μοντέλο

Δημοσ.
Παίδες το νέο φορητό που ετοιμάζω για ΧΡ είναι το SONY VGN-FW11M....

Πρώτα απ' όλα να σε συγχαρώ για την άψογη δουλειά που κάνεις.

Δευτερόν να σε ρωτήσω αν αυτό το μοντέλο που κάνεις τώρα έχει πολλές διαφορές με το FW11S γιατί αυτό έχω και αν ναι υπάρχει περίπτωση να πιάσεις κι αυτό κάποια στιγμή στο μέλλον ;

Μιλάμε πάντα για XP 32bit έτσι ; Γιατί εγώ έλεγα για 64μπιτα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων .

ΥΓ: τα κούμπια FN , S1 , Vol + - , play , stop , previous , next , και av mode θα δουλεύουνε ;

Δημοσ.

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους. Να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τον Δημήτρη καθώς μετά από ένα επιτυχημένο format το σ/κ το hp pavilion dv 9860 ev βρίσκεται πρώτη μέρα στο γραφείο μου φορτωμένο με winxp pro ελληνικά με sp3 και δουλεύει άψογα.Να είσαι καλά.

Δημοσ.
Η άποψη μου είναι ότι τα συγκεκριμένα μηχανάκια τρέχουν τα vista παραπάνω από ικανοποιητικά και δεν θεωρώ ότι είναι απαραίτητο το downgrade σε XP παρα μόνο για λόγους συνήθειας-εξοικείωσης των πελατών σου ή ασυμβατότητας με εξειδικευμένα προγράμματα. Επίσης αν δεν συντρέχει κάτι από τα παραπάνω δεν υπάρχει λόγος να αποχωριστείς το νόμιμο και νεότερο Λ/Σ που συνοδεύει το laptop σου για ένα παλαιότερο αντίγραφο των XP. Tα ίδια προβλήματα και γκρίνιες υπήρχαν αν θυμάσαι και παλαίοτερα όταν αναγκαστήκαμε να μεταβούμε στα XP από προγενέστερα λειτουργικά συστήματα.

Τελος παντων το θέμα είναι πολύ μεγάλο και έχει ξανασυζητηθεί, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι τα Vista είναι εξίσου καλά αν όχι καλύτερα από τα XP. Τα δουλεύω παρα πολυ καιρό καθημερινά και δεν αντιμετώπισα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα.

η αλιθεια ειναι οτι μονο το 30 τοις εκατο μενει εφχαριστιμενο

Δημοσ.
η αλιθεια ειναι οτι μονο το 30 τοις εκατο μενει εφχαριστιμενο

ας αφησουμε το παιδι να κανει αυτο που θελει εδω,αλλωστε βοηθαει καποιους και αν ειναι καλα ή οχι τα Vista ας ανοιχτει αλλο θεμα.

κ εμενα αρχικα δεν μαρεσαν, αλλα τωρα δεν μου κανουν προβληματα κ ειναι μια χαρα.

αλλα ας το αφησουμε....

θα ανοιξω εγω θεμα για να επιβεβαιωσω κατι που θελω και οποιοε ξερει ας μου απαντησει.

Δημοσ.
οκ οκ οκ οκ οκ οκ οκ οκ εγραψα τοσα γιατι δεν με αφινει να γραψω σκετο οκ

Καλά ρε παιδιά είστε απίστευτοι ώρες ώρες..:lol::lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...