Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 576
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πρώτον φίλε μου θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου και δεύτερον μάλλον οι τεχνικοί που πήγες βαριόντουσαν λιγάκι.

Δημοσ.

Φίλε Δημήτρη μόλις γύρισα και από τρίτο τεχνικό εδώ στην Θεσσαλονίκη μου είπε αυτός ότι η Hp για το συγκεκριμένο μοντέλο laptop pavilion dv 9860 ev έχει κάποιους drivers σε XP αλλά όχι όλους οπότε μου λέει μπορούν να περαστούν τα XP αλλά δεν θα δουλεύουν καλά αρκετά πράγματα στο laptop γιατί δεν θα περαστούν όλοι οι drivers. Δεν ξέρω τι να πω.

Ευχαριστώ πολύ εσένα και όποιον άλλο βοηθήσει να μου δώσει τους drivers, αν πάλι δεν τα καταφέρετε δεν πειράζει. Καλό απόγευμα και συγγνώμη για τα μεγάλα γράμματα προηγουμένως.

Δημοσ.

Φίλε greatalex79 είσαι τυχερός. Περιμένω ένα ίδιο μοντέλο με το δικό σου. Πιστεύω μέχρι τη Παρασκευή να έχω ανεβάσει τους οδηγούς. Τώρα όσο αφορά για το ποιές συσκευές θα δουλεύουν και ποιές όχι από την εμπειρία μου από άλλα φορητά HP μόνο τα FN keys δε δουλεύουν ΚΑΙ τα πλήκτρα σαν DVD PLAYER. Δοκιμάζεις και αν δεν σε ικανοποιούν βάζεις πάλι ΧΡ.

Δημοσ.

Μακάρι να βρεις τους drivers Δημήτρη γιατί το laptop το πήρα για δουλειά και μου φαίνεται ότι αν δεν περάσω τα XP θα μου μείνει στο ράφι. Σε παρακαλώ αν λάβεις όπως είπες το ίδιο μοντέλο να μου τους δώσεις να βρω την υγειά μου.

Θα περιμένω εν αγωνίως.

Καλό σου απόγευμα.

Δημοσ.
Μακάρι να βρεις τους drivers Δημήτρη γιατί το laptop το πήρα για δουλειά και μου φαίνεται ότι αν δεν περάσω τα XP θα μου μείνει στο ράφι. Σε παρακαλώ αν λάβεις όπως είπες το ίδιο μοντέλο να μου τους δώσεις να βρω την υγειά μου.

Θα περιμένω εν αγωνίως.

Καλό σου απόγευμα.

Πάρε απο εδώ όσους drivers μπορεις:

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=el&cc=gr&dlc=el&product=3744274&lang=el

Το configuration πάντως του φορητού σου δεν μου φαίνεται ιδιαίτερα πολύπλοκο για να περαστούν xp. Πραγματικά είναι εξαιρετικά περίεργο ότι πήγες σε τρείς τεχνικούς και δεν βρήκες άκρη. Πραγματικά πιστεύω ότι είναι πολύ πιο εύκολο από οτι φαντάζεσαι. Το μονο πρόβλημα που ίσως αντιμετωπίσεις όπως σου είπαν και παραπάνω είναι τα shorcut και function keys, αν και λύνονται και αυτά ακόμη.

Δημοσ.

Μηπως καποιος μπορει να μου απαντησει στην επομενη ερωτηση;

Περιμενω τον aspire 5520-7A2G12MI και πρεπει οπωσδηποτε να περασω τα xp γιατι αλλιως δεν θα μπορω να τον χρησιμοποιησω για τη δουλεια που τον θελω. Εχω βρει drivers για τα xp. Η ερωτηση μου ειναι, οταν κανω format τον σκληρο με το cd που δινει η acer χρειαζεται να περασω κανεναν driver για να δει τον sata δισκο του laptop ή οχι; Αν ναι ποιος ειναι αυτος ο driver;

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους και υπομονή στους εργαζόμενους το Σ/Κ είναι κοντά.Μπράβο ρε Δημήτρη είσαι άπαιχτος βρήκες τους drivers σε χρόνο dt.Αν μπορέσεις ανέβασέ τους σήμερα για να κάνω format στο laptop αύριο το απόγευμα.Και πάλι μπράβο και σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά.Μου φαίνεται εδώ οι τεχνικοί ή πολύ τεμπέληδες είναι ή πολύ άσχετοι.

Δημοσ.

Δημήτρη περιμένω και ένα δεύτερο: (ήρθε από τον ουρανό)

Dell Studio 1735

Intel Core 2 Duo T9300, 2.50GHz

ATI Mobility Radeon HD 3650

4GB DDR

320HD

17'' display 1920x1200 WUXGA

Integrated 2.0 mega pixel webcam

Bluetooth

Fingerprint Reader

Intel Next Generation Wireless n

....

3 Year ONSITE Warranty

έ έ έρχεταιιιιιιιιιιι

Δεν ξέρω αν μπορείς να βρεις κάτι.

Δεν ξέρω αν υπάρχουν στα recovery CD drivers για XP

Θα το έχω στα χέρια μου στο τέλος της άλλης εβδομάδας...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...