paranoid_gr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Παιδια οριστε ενα fix για Direct X10 στα windows xp. http://rapidshare.com/files/106888696/dx10_for_xp_by_panoulis_7.rar
dimitris75 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Πρώτον φίλε μου θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου και δεύτερον μάλλον οι τεχνικοί που πήγες βαριόντουσαν λιγάκι.
greatalex79 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Φίλε Δημήτρη μόλις γύρισα και από τρίτο τεχνικό εδώ στην Θεσσαλονίκη μου είπε αυτός ότι η Hp για το συγκεκριμένο μοντέλο laptop pavilion dv 9860 ev έχει κάποιους drivers σε XP αλλά όχι όλους οπότε μου λέει μπορούν να περαστούν τα XP αλλά δεν θα δουλεύουν καλά αρκετά πράγματα στο laptop γιατί δεν θα περαστούν όλοι οι drivers. Δεν ξέρω τι να πω. Ευχαριστώ πολύ εσένα και όποιον άλλο βοηθήσει να μου δώσει τους drivers, αν πάλι δεν τα καταφέρετε δεν πειράζει. Καλό απόγευμα και συγγνώμη για τα μεγάλα γράμματα προηγουμένως.
dimitris75 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Φίλε greatalex79 είσαι τυχερός. Περιμένω ένα ίδιο μοντέλο με το δικό σου. Πιστεύω μέχρι τη Παρασκευή να έχω ανεβάσει τους οδηγούς. Τώρα όσο αφορά για το ποιές συσκευές θα δουλεύουν και ποιές όχι από την εμπειρία μου από άλλα φορητά HP μόνο τα FN keys δε δουλεύουν ΚΑΙ τα πλήκτρα σαν DVD PLAYER. Δοκιμάζεις και αν δεν σε ικανοποιούν βάζεις πάλι ΧΡ.
greatalex79 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Μακάρι να βρεις τους drivers Δημήτρη γιατί το laptop το πήρα για δουλειά και μου φαίνεται ότι αν δεν περάσω τα XP θα μου μείνει στο ράφι. Σε παρακαλώ αν λάβεις όπως είπες το ίδιο μοντέλο να μου τους δώσεις να βρω την υγειά μου. Θα περιμένω εν αγωνίως. Καλό σου απόγευμα.
panos2000gr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Μακάρι να βρεις τους drivers Δημήτρη γιατί το laptop το πήρα για δουλειά και μου φαίνεται ότι αν δεν περάσω τα XP θα μου μείνει στο ράφι. Σε παρακαλώ αν λάβεις όπως είπες το ίδιο μοντέλο να μου τους δώσεις να βρω την υγειά μου.Θα περιμένω εν αγωνίως. Καλό σου απόγευμα. Πάρε απο εδώ όσους drivers μπορεις: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=el&cc=gr&dlc=el&product=3744274&lang=el Το configuration πάντως του φορητού σου δεν μου φαίνεται ιδιαίτερα πολύπλοκο για να περαστούν xp. Πραγματικά είναι εξαιρετικά περίεργο ότι πήγες σε τρείς τεχνικούς και δεν βρήκες άκρη. Πραγματικά πιστεύω ότι είναι πολύ πιο εύκολο από οτι φαντάζεσαι. Το μονο πρόβλημα που ίσως αντιμετωπίσεις όπως σου είπαν και παραπάνω είναι τα shorcut και function keys, αν και λύνονται και αυτά ακόμη.
stefangi Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Μηπως καποιος μπορει να μου απαντησει στην επομενη ερωτηση; Περιμενω τον aspire 5520-7A2G12MI και πρεπει οπωσδηποτε να περασω τα xp γιατι αλλιως δεν θα μπορω να τον χρησιμοποιησω για τη δουλεια που τον θελω. Εχω βρει drivers για τα xp. Η ερωτηση μου ειναι, οταν κανω format τον σκληρο με το cd που δινει η acer χρειαζεται να περασω κανεναν driver για να δει τον sata δισκο του laptop ή οχι; Αν ναι ποιος ειναι αυτος ο driver; Ευχαριστω.
dimitris75 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Παίδες έτοιμοι οι οδηγοί για το HP PAVILION DV9860EV για λειτουργικό WIN XP. Αργότερα θα έχουν ανέβει στο RAPIDSHARE για DOWNLOADING
greatalex79 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Καλημέρα σε όλους και υπομονή στους εργαζόμενους το Σ/Κ είναι κοντά.Μπράβο ρε Δημήτρη είσαι άπαιχτος βρήκες τους drivers σε χρόνο dt.Αν μπορέσεις ανέβασέ τους σήμερα για να κάνω format στο laptop αύριο το απόγευμα.Και πάλι μπράβο και σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά.Μου φαίνεται εδώ οι τεχνικοί ή πολύ τεμπέληδες είναι ή πολύ άσχετοι.
thanos75x Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Μαλλον το δευτερο... Ο Μητσος εχει κανει διατριβη στο θεμα drivers!!!
dimitris75 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Greatalex79 κου κου; Οι drivers σε γυρεύουν. Είναι στη πρώτη σελίδα. Επόμενο φορητό σκέφτομαι να πάρω το FUJITSU-SIEMENS Pi2550-203
aiantas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημήτρη περιμένω και ένα δεύτερο: (ήρθε από τον ουρανό) Dell Studio 1735 Intel Core 2 Duo T9300, 2.50GHz ATI Mobility Radeon HD 3650 4GB DDR 320HD 17'' display 1920x1200 WUXGA Integrated 2.0 mega pixel webcam Bluetooth Fingerprint Reader Intel Next Generation Wireless n .... 3 Year ONSITE Warranty έ έ έρχεταιιιιιιιιιιι Δεν ξέρω αν μπορείς να βρεις κάτι. Δεν ξέρω αν υπάρχουν στα recovery CD drivers για XP Θα το έχω στα χέρια μου στο τέλος της άλλης εβδομάδας...
aiantas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δώρο από εξωτερικό... Εννοείται ότι δεν ξέρω το κόστος.
dimitris75 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Φίλε μου aianta πες μου κάτι αν θέλεις? Από που είσαι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα