mkyprian Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 φιλαρακια μου...δεν θελω να προσβαλω το παιδι που κανει τοσο κοπο....αλλα αν δεν καιγεστε και τοσο δεν ειναι αναγκη να κανετε downgrade γιατι και εγω ηθελα XP αλλα αμα επιασα το A300-15B τις πρωτες 3-4 εβδομαδες κολλουσε κτλ...αλλα τωρα ρε φιλαρακια με τα updates των windows και της TOSHIBA ειναι ολα μια χαρα. οποτε δεν υπαρχει λογος ρε παιδια να μπαινετε σε τοσο κοπο... αλλωστε με τα XP δεν εχεις ουτε την direct X 10 ουτε την επεκταση της video ram στις καρτες γραφικων... ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΕΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ THREAD. ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ....
dimitris75 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Προς cave_man http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/download_drivers_bios.jsp Στη παραπάνω ιστοσελίδα υπάρχουν όλοι οι οδηγοί για το φορητό σου. Το ακριβές μοντέλο είναι PSAJ4E
cave_man Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Όλα ένταξη… Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη.... Να ρωτήσω κάτι γιατί όταν γράφω κάτι στο φόρουμ και βάζω ερωτηματικό δεν μου τα εμφανίζει στο ποστ....
CyberDreamer Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 @dimitris75: Συγχαρητήρια για τον κόπο σου! Μακάρι και άλλοι να βοηθούν όπως εσύ... να προσθέσω και εγώ ένα λιθαράκι... τα μόνα φορητά με τουλάχιστον 90% υποστήριξη για XP είναι τα ASUS όπου και από την Official σελίδα τους έχουν drivers XP για download... μπράβο και πάλι!
panos2000gr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 να προσθέσω και εγώ ένα λιθαράκι... τα μόνα φορητά με τουλάχιστον 90% υποστήριξη για XP είναι τα ASUS όπου και από την Official σελίδα τους έχουν drivers XP για download...μπράβο και πάλι! Να προσθέσω και εγώ ένα λιθαράκι... ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ !!!! Ακου εκεί ότι τα μόνα φορητά που έχουν επίσημη υποστήριξη για XP είναι τα ASUS. Και μάλιστα όχι ολοκληρωτική...αλλά κατα 90%...αυτό πως προκύπτει πάλι????απο γκάλοπ ή exit poll ???? Ενδεικτικά το καινούργιο μου TOSHIBA έχει drivers για XP με full official support. Το ίδιο ίσχυε και με το προηγούμενο Vaio που είχα κτλ κτλ Έχω αλλάξει δεκάδες laptop και ποτέ δεν συνάντησα ιδιαίτερο πρόβλημα με drivers (είτε για upgrade σε Vista είτε για downgrade σε XP που προτιμάτε εσεις). Θα με τρελλάνετε εδω μέσα καμια μέρα....
kotetsi Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 @dimitris75: Συγχαρητήρια για τον κόπο σου! Μακάρι και άλλοι να βοηθούν όπως εσύ... να προσθέσω και εγώ ένα λιθαράκι... τα μόνα φορητά με τουλάχιστον 90% υποστήριξη για XP είναι τα ASUS όπου και από την Official σελίδα τους έχουν drivers XP για download... μπράβο και πάλι! Με τουλάχιστον 90% υποστήριξη δεν αντιλέγω ότι μπορεί να είναι τα Asus. Με 100% υποστήριξη είναι σίγουρα τα HP-Compaq.
21century Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Μην γελιόμαστε παιδιά, όλα εξαρτώνται απο την άψογη συνεργασία των drivers...
dimitris75 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Νέοι οδηγοί παίδες για ACER 5520-502G25Mi.
mikaha Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Τα παρακάτω links με βοήθησαν να εγκαταστήσω επιτυχώς τα XP στο Fujitsu-Siemens Amilo Xi 2528. Eνσωμάτωση sata drivers στα Windows XP [Μέθοδος 2] http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=111960 XP Drivers http://servbg.com/blog/?cat=11
CyberDreamer Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Να προσθέσω και εγώ ένα λιθαράκι... ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ !!!! Ακου εκεί ότι τα μόνα φορητά που έχουν επίσημη υποστήριξη για XP είναι τα ASUS. Και μάλιστα όχι ολοκληρωτική...αλλά κατα 90%...αυτό πως προκύπτει πάλι????απο γκάλοπ ή exit poll ???? Ενδεικτικά το καινούργιο μου TOSHIBA έχει drivers για XP με full official support. Το ίδιο ίσχυε και με το προηγούμενο Vaio που είχα κτλ κτλ Έχω αλλάξει δεκάδες laptop και ποτέ δεν συνάντησα ιδιαίτερο πρόβλημα με drivers (είτε για upgrade σε Vista είτε για downgrade σε XP που προτιμάτε εσεις). Θα με τρελλάνετε εδω μέσα καμια μέρα.... κοίτα, το 90% βγαίνει όταν απο την μέχρι τώρα εμπειρία μου δεν καλύπτει κάποιους drivers π.χ. wifi απο το official site της η ASUS... όχι δεν έκανα γκάλοπ αλλά έχω δοκιμάσει καμιά 30αριά μοντέλα asus... Τώρα άν η Toshiba δίνει για όλα τα φορητά XP drivers μπράβο της! και άν έχεις δοκιμάσει όλα τα περιφ. και δουλεύαν ΟΚ στα XP με τους drivers της TOSHIBA τότε χαίρομαι για σένα... Μην "τρελλαθείς" κιόλας...
dimitris75 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Παίδες ας ελπίσουμε το νέο λειτουργικό τις Μικρομαλακής (WINDOWS SEVEN) να μας απαλλάξουν από τον εφιάλτη των ΣVISTA
greatalex79 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Φίλε Δημήτρη να σε συγχαρώ ακόμα μια φορά για ότι κανεις βοηθώντας πολλά παιδιά. Πήρα πριν 2 βδομάδες το laptop Hp Pavilion dv 9860 ev το χρειάζομαι για την δουλειά μου σαν Μηχανικός Περιβάλλοντος που είμαι. Δουλεύω πάντα με xp και έτσι πήγα το laptop εδώ Θεσσαλονίκη σε έναν τεχνικό να μου βγάλει τα svista και να μου περάσει τα XP. Μετά από 2 μέρες μου είπε δεν μπορεί να βρει drivers και δεν μπορεί να το κάνει. Το ίδιο μου απάντησε και άλλος τεχνικός εδώ. Απελπίστηκα. Αν μπορεί ο DImitris75 ή άλλο παιδί να μου βρει τους drivers για XP θα του ήμουν ευγνώμων . Σας Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Να είστε όλοι καλά.
acomaedo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Αν μπορείς να μεγαλώσεις λίγο τα fonts γιατί δεν φαίνονται καθαρά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα