Mullenv Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Υπάρχουν drivers για κάρτα γραφικών για το hp g7000
ss13 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Υπάρχουν drivers για κάρτα γραφικών για το hp g7000 Κάτω από το φορητό υπάρχει το μοντέλο του , δες πιο είναι και μπες εδώ http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/ProductList.jsp?lang=en&cc=us&taskId=135&prodTypeId=321957&prodSeriesId=3544348 για να βρεις τους οδηγούς !!
BloodDonor89 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Καλησπερα, γυρισα και γω σε XP καθω το λαπτοπ μου (presario c790ev) κολλαει με τα win7 και πρεπει καθε 3-4 μηνες να του κανω φορματ! Εβαλα λοιπον μια εκδοση windows lite! Εβαλα τους drivers σε οποια επρεπε, αλλα ο ηχος με τιποτα!!! Εχω δοκιμασει να βαλω το UAA εβαλα τους drivers, αναγνωρισε την καρτα, αλλα απο κει και περα ουτε ακουω, ουτε μπορω να αλλαξω την ενταση ουτε τιποτα, ξερετε μηπως τι να κανω;;;;;
lambroukos13 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 καλησπερα παιδια, μηπως εχει κανεις ετοιμο image με τα xp για το netbook Acer 751h? ευχαριστω εκ των προτερων!
lambroukos13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 μολις ανεστησα το netbook --- μαγικος συνδιασμος, 2gb ram -- samsung 850 evo ssd και xp sp3 -- παιζει τελεια χωρις το παραμικρο lag!!
vaggelator Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Kαλησπέρα... θα θελα την βοηθειά σας εάν είναι εφικτό... εχω εγκαταστήσει τα WINDOWS XP PROFESSIONAL SP3 32BIT στο HP PAVILION DV7 1020EV που έχω... έχω βρει αρκέτους οδηγούς, ακόμα 8 δεν μπορώ και ένας απο αυτούς είναι ο οδηγός του ήχου... εχω idt high definition audio codec κάρτα ήχου, εχω ψάξει πάντου, έχω κατεβάσει αρκετούς και όταν παω να κάνω την εγκατάσταση που λέει δεν είναΙ συμβατό με το συστημά... μπόρειτε να με βοήθησε με τον συγκεκριμένο οδηγό ή να μέ καθοδηγήσετε να βρω όλους τους απαιτούμενους οδηγούς...??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ (μπήκα στην σελιδα της ΗΡ και διάβασα οτι δεν υποστηρίζονται τα ΧΡ πλέον... αλλά για να βρω κάποιους σημαίνει οτι κάτι μπορεί να γινει και με τους υπόλοιπους οδηγούς
c8620p Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Kαλησπέρα... θα θελα την βοηθειά σας εάν είναι εφικτό... εχω εγκαταστήσει τα WINDOWS XP PROFESSIONAL SP3 32BIT στο HP PAVILION DV7 1020EV που έχω... έχω βρει αρκέτους οδηγούς, ακόμα 8 δεν μπορώ και ένας απο αυτούς είναι ο οδηγός του ήχου... εχω idt high definition audio codec κάρτα ήχου, εχω ψάξει πάντου, έχω κατεβάσει αρκετούς και όταν παω να κάνω την εγκατάσταση που λέει δεν είναΙ συμβατό με το συστημά... μπόρειτε να με βοήθησε με τον συγκεκριμένο οδηγό ή να μέ καθοδηγήσετε να βρω όλους τους απαιτούμενους οδηγούς...??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ (μπήκα στην σελιδα της ΗΡ και διάβασα οτι δεν υποστηρίζονται τα ΧΡ πλέον... αλλά για να βρω κάποιους σημαίνει οτι κάτι μπορεί να γινει και με τους υπόλοιπους οδηγούς https://www.slimwareutilities.com/slimdrivers.php
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα