Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά πρόσφατα έκανα format σε ένα vaio vgn-n21e και δε βρίσκω με τίποτα drivers για xp παρακαλώ αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος γιατί έχω πρόβλημα ούτε ήχο ούτε internet !! η αν ξέρει κανείς για τα 7 να βάλω αυτά τουλ…. :fear:

• Απαντ. 576
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ξερει κανενας αν υπαρχει καποια φορμα καταχωρησης στοιχειων πελατων

οπου θα εμφανιζονται ολα οσα καταχωρηθουν σαν πελατολογιο ?

Οπως βαζουμε τα στοιχεια σε κινητα νεας γενιας με ενδειξη διευθυνσεων τηλεφωνων e-mail κτλ

Χρειαζομαι κατι δωρεαν, για χρηση σε περιβαλλον windows 7 για netbook και φυσικα στα ελληνικα ολα τα μενου....

Σε διαφορετικη περιπτωση θα πρεπει να φτιαξω μια νεα φορμα στο excel του office 2007

εχω φτιαξει ηδη μια αλλα το κακο ειναι οτι μου τρωει επιφανεια εργασιας...

και θελω να δοκιμασω κατι αλλο.. νεο και εντυπωσιακο !!!!!

Η εντυπωση ειναι η μιση ουσια και μου εχει βγει ουκ ολιγες φορες στην δουλεια μου

Χρειαζομαι μια ανανεωση στις υπηρεσιες και στο σερβις....

Αλλο προβλημα ειναι κι αυτο.....

Πηρα τελικα αυτο το NETBOOK http://www.plaisio.g...0-2000ev-sv.htm

το εδωσα να του περασουν Office κτλ

Tωρα θελω να του αλλαξω την επιφανεια εργασιας με wallpaper και δεν βλεπω απο που μπορω να βαλω wallpaper

Χαμηλωσα την αναλυση των φωτο απο 1560χ1200 σε 960χ800 νομιζω για να πιασω την αναλυση του netbook αλλα, τιποτα....

Eνω τις προβαλει σαν φωτο δεν μπαινουν ως wallpaper

Εχει ενα δικο του προγραμμα απο την hp για bitmap (μαλλον ειδος φωτο)

Eχει κανενας κατι αναλογο να μου πει πως βαζω wallpaper ?

Εννημερωτικα εχει windows 7 starter 32 bit , αν παιζει ρολο αυτο

Λειπει η επιλογη εξατομικευσης, ενω δεν βλεπω πουθενα την λειτουργια ορισμου ως φοντο επιφανειας εργασιας

Μπορει λογω του οτι εχω τα windows 7 ultimate 64bit στον κανονικο υπολογιστη.

Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

σε αυτη την εκδοση των 7 δεν μπορεις να αλλαξεις wallpapper ειναι γενικα μια lite εκδοση των 7,καπου ειχα διαβασει εναν τροπο για να βαζεις wallpaper,αν κανεις μια αναζητηση στο google θα το βρεις σιγουρα,για δες και αυτο http://gfikas.wordpress.com/2010/10/29/diary-2-2-παρακάμψτε-το-περιορισμό-των-windows-7-starter/

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά πρόσφατα έκανα format σε ένα vaio vgn-n21e και δε βρίσκω με τίποτα drivers για xp παρακαλώ αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος γιατί έχω πρόβλημα ούτε ήχο ούτε internet !! η αν ξέρει κανείς για τα 7 να βάλω αυτά τουλ…. :fear:

http://www.sony-europe.com/discussions/message/470086#470086

Ξερει κανενας αν υπαρχει καποια φορμα καταχωρησης στοιχειων πελατων

οπου θα εμφανιζονται ολα οσα καταχωρηθουν σαν πελατολογιο ?

Οπως βαζουμε τα στοιχεια σε κινητα νεας γενιας με ενδειξη διευθυνσεων τηλεφωνων e-mail κτλ

Χρειαζομαι κατι δωρεαν, για χρηση σε περιβαλλον windows 7 για netbook και φυσικα στα ελληνικα ολα τα μενου....

Σε διαφορετικη περιπτωση θα πρεπει να φτιαξω μια νεα φορμα στο excel του office 2007

εχω φτιαξει ηδη μια αλλα το κακο ειναι οτι μου τρωει επιφανεια εργασιας...

και θελω να δοκιμασω κατι αλλο.. νεο και εντυπωσιακο !!!!!

Η εντυπωση ειναι η μιση ουσια και μου εχει βγει ουκ ολιγες φορες στην δουλεια μου

Χρειαζομαι μια ανανεωση στις υπηρεσιες και στο σερβις....

Αλλο προβλημα ειναι κι αυτο.....

Πηρα τελικα αυτο το NETBOOK http://www.plaisio.g...0-2000ev-sv.htm

το εδωσα να του περασουν Office κτλ

Tωρα θελω να του αλλαξω την επιφανεια εργασιας με wallpaper και δεν βλεπω απο που μπορω να βαλω wallpaper

Χαμηλωσα την αναλυση των φωτο απο 1560χ1200 σε 960χ800 νομιζω για να πιασω την αναλυση του netbook αλλα, τιποτα....

Eνω τις προβαλει σαν φωτο δεν μπαινουν ως wallpaper

Εχει ενα δικο του προγραμμα απο την hp για bitmap (μαλλον ειδος φωτο)

Eχει κανενας κατι αναλογο να μου πει πως βαζω wallpaper ?

Εννημερωτικα εχει windows 7 starter 32 bit , αν παιζει ρολο αυτο

Λειπει η επιλογη εξατομικευσης, ενω δεν βλεπω πουθενα την λειτουργια ορισμου ως φοντο επιφανειας εργασιας

Μπορει λογω του οτι εχω τα windows 7 ultimate 64bit στον κανονικο υπολογιστη.

Ευχαριστω πολυ.

Ο τίτλος λέει Νotebooks και Windows XP , πήγαινε στην ενότητα windows και ρώτα , μην μαμάμε το topic του starter ( χωρίς

παρεξήγηση ) !!

Δημοσ.

εχω ενα notebook με xp το οποιο για κανενα λογο δε μπορει να συνδεθει στο ιντερνετ!εχω προσπαθήσει με διάφορους τρόπους αλλα τίποτα!

Δημοσ.

εχω ενα notebook με xp το οποιο για κανενα λογο δε μπορει να συνδεθει στο ιντερνετ!εχω προσπαθήσει με διάφορους τρόπους αλλα τίποτα!

Το μέρος που ρωτάς είναι άκυρο , εδώ μας δίνουν οδηγούς που δεν υπάρχουν αρχικά για xp , πρέπει να μεταφερθείς στους φορητούς υπολογιστές !! :devil:

Δημοσ.

Το μέρος που ρωτάς είναι άκυρο , εδώ μας δίνουν οδηγούς που δεν υπάρχουν αρχικά για xp , πρέπει να μεταφερθείς στους φορητούς υπολογιστές !! :devil:

αα οκ!θενξ!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλημερα μηπως μπορει να μου πει καποιος πως να ενσωματωσω τους ντραιβερς για το δισκο στα εξπι για το μοντελο acer aspire one netbook AO531h?

Δημοσ.

καλημερα μηπως μπορει να μου πει καποιος πως να ενσωματωσω τους ντραιβερς για το δισκο στα εξπι για το μοντελο acer aspire one netbook AO531h?

Αν αλλάξεις και πας στο τομέα του forum Φορητοί Υπολογιστές , θα βεις κάτι !! :rolleyes:

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γειαααααααααα. Εχω το laptop της HP το pavilion dv6 και δεν μπορω να το επαναφερω με το recovery που εχει μεσα. Πρεπει να το εχω πειραξει με καποιον τροπο. Υπαρχει καπου να το βρω και αφου κανω format αυτο που εχει τωρα μεσα και δεν δουλευει, να περασω αλλο;

Δημοσ.

Γειαααααααααα. Εχω το laptop της HP το pavilion dv6 και δεν μπορω να το επαναφερω με το recovery που εχει μεσα. Πρεπει να το εχω πειραξει με καποιον τροπο. Υπαρχει καπου να το βρω και αφου κανω format αυτο που εχει τωρα μεσα και δεν δουλευει, να περασω αλλο;

Αν αλλάξεις και πας στο τομέα του forum Φορητοί Υπολογιστές , θα βεις κάτι !! :rolleyes:

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Συγνώμη που γραφω εδω αλλα ειμαι καινουργιος κ δεν ξερω να ανοιξω καποιο τοπικ.Εχω ενα τοσιμπα nb100 3g εχω κ xp k linux πως γινεται να σβησω ενα απο τα δυο λειτουργικα??σας ευχαριστω

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα και απο εμένα

Υπάρχουν drivers για HP DV6661ev για την κάρτα ήχου στα windows XP ευχαριστώ.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μια ερώτηση , γιατί δεν κατέβαζετε απο ... κάποια ιστοσελίδα torrent.

Το πρόγραμμα Driver Genius ? Με Latest Version ,συνηθώς το 98 % το βρίσκει των Driver,η εάν δεν το βρεί σας κατευθύνει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...