Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε μου μην κουραζεσαι, βαλε τα 7αρια και μονο του θα βρει ολους τους απαραιτητους 'οδηγους', να σου πω οτι τα εχουμε φορτωσει ακομα και σε ένα UMPC της htc και τρέχει ακόμα και το aero άνετα...εξάλλου ειναι ευκολοτερη η εγκατασταση του νεου λειτουργικου...

• Απαντ. 576
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Φυσικά και κοίταξα. Αν δεις, δεν έχει drivers, παρά μόνο για τα Function Keys και τα updates της HP.

Μέχρι και τηλέφωνο την HP πήρα για να ρωτήσω πού θα βρώ drivers. Μάλιστα μου είπαν, όπως συνηθίζεται, ότι αν βάλω XP ή 7, δεν θα μου παρέχεται υποστήριξη, καθώς το μηχάνημά μου δεν δικαιούται αναβάθμιση.

Δεν θα σου παρέχεται υποστήριξη λογισμικού, έτσι; Λογικό είναι αυτό, vista σου πούλησαν αυτοί, όχι xp ή 7 για να στα υποστηρίξουν κιόλας ;)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Συμφωνώ απόλυτα, έχει γίνει σε μερικούς εμμονή τα ΧΡ, και κατά πάσα πιθανότητα είναι οι ίδιοι που δεν δεχόντουσαν εύκολα την μεταβολή από παλαιότερα λειτουργικά.

Θα δείτε ότι σε κανένα δύο χρόνια θα λέμε ότι τα Vista είναι τέλεια και τα Windows 7 μάπα. Και θα έχουμε τον ίδιο αγώνα με κινήματα "Save Vista" και ανθρώπους να ψάχνουν drivers για Vista για να κάνουν downgrade από Windows 7.

Άραγε και οι χρήστες Linux ή Mac είναι το ίδιο δύσπιστοι με τους χρήστες των Windows?Ή αυτή η εμμονή είναι διαχρονικό χαρακτηριστικό μόνο των χρηστών Windows?

Nα που πέρασαν δυο χρόνια και λέμε το αντίθετο.:lol:

Δημοσ.

παιδια θελω να περασω τα windows 7 στο hp pavillion dv 9500.που μπορω να βρω drivers?στη σελιδα της hp δεν βρισκω τιποτα.δεν μπορουσα να περασω τα xp και τωρα ουτε τα windows 7 δεν ξερω τι να κανω?

Δημοσ.

παιδιά καλημέρα,

θέλω να περάσω τα windows xp στο hp pavilion dv5 1299ev που πρόσφατα αγόρασα,που μπορώ να βρω drivers για chipset,audio κτλ?

ευχαριστώ!

Δημοσ.

παιδια χαιρετω

μηπως θα μπορουσε καποιος να αναβασεις τους drivers για το sony vgn-bx297xp για windows XP

εσβησα κατα λαθος το recovery και πλεον η sony δεν υποστηριζει το συγκεκριμενο μοντελο εψαξα αλλα δεν βρισκω τπτ

ευχαριστω

Δημοσ.
οι οδηγοι τους οποίους κατέβασα απο το επίσιμο site της sony ήταν σωστη.Ο οδηγός για το δίκτυο δεν είχε μέσα εκτελέσιμο αρχείο (τυπου .exe).Έτσι προκειμένου να εγκατασταθεί ο οδηγός του δικτύου έπρεπε να κάνω τα εξής βήματα:

πινακας ελενχου-σύστημα-υλικό-διαχείρηση συσκευών

Μόλις έκανα αναβάθμηση στο laptop μου Sony Vaio VGN-FE21M απο XP σε Windows 7 Ultimate. Έίχα το ίδιο πρόβλημα, αλλά συνειδητοποίησα οτι οι περισσότεροι drivers δεν δουλεύουν αν πας κατευθείαν και εκτελέσεις το .exe αρχείο. Είναι καλύτερα να πας από τον πίνακα ελέγχου όπως το περιέγραψε παραπάνω. Επίσης εγκατέστησα 2 φορές και ξε-εγκατέστησα τα Windows 7 γιατί οι drivers που είχα κατεβάσει στην αρχή απο τη sony για την κάρτα γραφικών ήταν για XP και η κάρτα γραφικών δεν δούλευε σωστά :-( . Όποτε πήγαινα να δω ενα βίντεο ή να παίξω κάποιο παιχνίδι μου πετούσε μπλε οθόνη. Τελικά κατέβασα τους drivers για Vista και πετάει. Η sony ανακοίνωσε επίσημα κιόλας ότι δεν θα κάνει ανανέωση των drivers για laptop που αγοράστηκαν με XP αλλά αφού των vista δουλεύουν...

Δημοσ.

Έχει κανείς μήπως τον Wirelles Lan driver XPx64 για το Toshiba Satellite L500-13T;

Υπάρχουν για XPx86,αλλά δεν φαίνεται να λειτουργούν.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς πού μπορώ να βρω drivers για HP Pavilion dv9690ev για bleutooth κτλ για Windows XP? Κάπου διάβασα πως μπορώ να χρησιμοποιήσω drivers από παρόμοιο laptop που είχε προεγκατεστημένα τα XP, για bluetooth κτλ. Αλλά ποιο laptop κάνει στην περίπτωση μου? Γνωρίζει κανείς?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...