21century Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Φιλε μου μην κουραζεσαι, βαλε τα 7αρια και μονο του θα βρει ολους τους απαραιτητους 'οδηγους', να σου πω οτι τα εχουμε φορτωσει ακομα και σε ένα UMPC της htc και τρέχει ακόμα και το aero άνετα...εξάλλου ειναι ευκολοτερη η εγκατασταση του νεου λειτουργικου...
tolis_01 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Φυσικά και κοίταξα. Αν δεις, δεν έχει drivers, παρά μόνο για τα Function Keys και τα updates της HP. Μέχρι και τηλέφωνο την HP πήρα για να ρωτήσω πού θα βρώ drivers. Μάλιστα μου είπαν, όπως συνηθίζεται, ότι αν βάλω XP ή 7, δεν θα μου παρέχεται υποστήριξη, καθώς το μηχάνημά μου δεν δικαιούται αναβάθμιση. Δεν θα σου παρέχεται υποστήριξη λογισμικού, έτσι; Λογικό είναι αυτό, vista σου πούλησαν αυτοί, όχι xp ή 7 για να στα υποστηρίξουν κιόλας
StoR@GE Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Παιδια αν εχετε τον οδηγο απο ΣVISTA σε XP για SONY VAIO VGN-FZ38M???
randy1989 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Συμφωνώ απόλυτα, έχει γίνει σε μερικούς εμμονή τα ΧΡ, και κατά πάσα πιθανότητα είναι οι ίδιοι που δεν δεχόντουσαν εύκολα την μεταβολή από παλαιότερα λειτουργικά. Θα δείτε ότι σε κανένα δύο χρόνια θα λέμε ότι τα Vista είναι τέλεια και τα Windows 7 μάπα. Και θα έχουμε τον ίδιο αγώνα με κινήματα "Save Vista" και ανθρώπους να ψάχνουν drivers για Vista για να κάνουν downgrade από Windows 7. Άραγε και οι χρήστες Linux ή Mac είναι το ίδιο δύσπιστοι με τους χρήστες των Windows?Ή αυτή η εμμονή είναι διαχρονικό χαρακτηριστικό μόνο των χρηστών Windows? Nα που πέρασαν δυο χρόνια και λέμε το αντίθετο.
mvaggel Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Nα που πέρασαν δυο χρόνια και λέμε το αντίθετο. Τι μου θυμίζει... =>[ame=http://www.youtube.com/watch?v=lVuqkGeE1r8]<=[/ame]
raspoutinathens Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 παιδια θελω να περασω τα windows 7 στο hp pavillion dv 9500.που μπορω να βρω drivers?στη σελιδα της hp δεν βρισκω τιποτα.δεν μπορουσα να περασω τα xp και τωρα ουτε τα windows 7 δεν ξερω τι να κανω?
chris131304 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 παιδιά καλημέρα, θέλω να περάσω τα windows xp στο hp pavilion dv5 1299ev που πρόσφατα αγόρασα,που μπορώ να βρω drivers για chipset,audio κτλ? ευχαριστώ!
ntouros Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 παιδια χαιρετω μηπως θα μπορουσε καποιος να αναβασεις τους drivers για το sony vgn-bx297xp για windows XP εσβησα κατα λαθος το recovery και πλεον η sony δεν υποστηριζει το συγκεκριμενο μοντελο εψαξα αλλα δεν βρισκω τπτ ευχαριστω
kostasfalcon Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Εχει κανεις ιδεα για xp drivers στο acer ferrari one 200? σκεφτομαι να το κανω dual boot
Dwro8ea Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 οι οδηγοι τους οποίους κατέβασα απο το επίσιμο site της sony ήταν σωστη.Ο οδηγός για το δίκτυο δεν είχε μέσα εκτελέσιμο αρχείο (τυπου .exe).Έτσι προκειμένου να εγκατασταθεί ο οδηγός του δικτύου έπρεπε να κάνω τα εξής βήματα:πινακας ελενχου-σύστημα-υλικό-διαχείρηση συσκευών Μόλις έκανα αναβάθμηση στο laptop μου Sony Vaio VGN-FE21M απο XP σε Windows 7 Ultimate. Έίχα το ίδιο πρόβλημα, αλλά συνειδητοποίησα οτι οι περισσότεροι drivers δεν δουλεύουν αν πας κατευθείαν και εκτελέσεις το .exe αρχείο. Είναι καλύτερα να πας από τον πίνακα ελέγχου όπως το περιέγραψε παραπάνω. Επίσης εγκατέστησα 2 φορές και ξε-εγκατέστησα τα Windows 7 γιατί οι drivers που είχα κατεβάσει στην αρχή απο τη sony για την κάρτα γραφικών ήταν για XP και η κάρτα γραφικών δεν δούλευε σωστά . Όποτε πήγαινα να δω ενα βίντεο ή να παίξω κάποιο παιχνίδι μου πετούσε μπλε οθόνη. Τελικά κατέβασα τους drivers για Vista και πετάει. Η sony ανακοίνωσε επίσημα κιόλας ότι δεν θα κάνει ανανέωση των drivers για laptop που αγοράστηκαν με XP αλλά αφού των vista δουλεύουν...
johnykim Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Έχει κανείς μήπως τον Wirelles Lan driver XPx64 για το Toshiba Satellite L500-13T; Υπάρχουν για XPx86,αλλά δεν φαίνεται να λειτουργούν.
grandbell Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 παιδια τι νετβοοβκ μου προτινετε με καλα γραφικα?
mvaggel Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 παιδια τι νετβοοβκ μου προτινετε με καλα γραφικα? Out of place, out of phase...
ss13 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Για amilo li 1705 xp drivers !! http://siggi2108.de.tl/XP-Treiber-Amilo-LI-1705.htm
rappereminem2 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Γνωρίζει κανείς πού μπορώ να βρω drivers για HP Pavilion dv9690ev για bleutooth κτλ για Windows XP? Κάπου διάβασα πως μπορώ να χρησιμοποιήσω drivers από παρόμοιο laptop που είχε προεγκατεστημένα τα XP, για bluetooth κτλ. Αλλά ποιο laptop κάνει στην περίπτωση μου? Γνωρίζει κανείς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα