Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτούς τους οδηγούς εγκατεστησα απο την αρχη,και τουσ εσβησα και τους ξαναέβαλα αλλά τιποτα.Τώρα άρχισε να μην αναγνωρίζει ούτε ασύρματο......σκεύτομαι να κάνω μια επιδιόρθωση στα windows

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:24 ----------

ψαχνωντας στο διαδικτυο παρατηρησα οτι και αλλοι χρηστες αυτοθ του λαπτοπ ειχαν το ιδιο προβλημα.αν μπορει ασ με βοηθήσει καποιος να βρω εναν ethernet driver για vaio vgn-n11m.κατι τετοιο δεν υπαρχει στο πακετο οδηγων της sony στο επισημο site

• Απαντ. 576
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

οι οδηγοι τους οποίους κατέβασα απο το επίσιμο site της sony ήταν σωστη.Ο οδηγός για το δίκτυο δεν είχε μέσα εκτελέσιμο αρχείο (τυπου .exe).Έτσι προκειμένου να εγκατασταθεί ο οδηγός του δικτύου έπρεπε να κάνω τα εξής βήματα:

πινακας ελενχου-σύστημα-υλικό-διαχείρηση συσκευών

Αν υπάρχει κάποια συσκευή για την οποία δεν εχει εγκατασταθεί οδηγός εμφανίζεται ενα ερωτηματικο δίπλα απο την συσκευή.Κάνοντας δεξί κλικ στην συσκευή πάμε:

ιδιότητες-πρόγραμμα οδήγησης

Απο εκεί μπορουμε να "πούμε στον υπολογιστή απο ποιό φάκελο να "τραβίξη" τον driver.

Στην περίπτωση μου το laptop για οδηγό για την κάρτα δικτυου χρισιμοποιούσε τον οδηγό του modem!!!!Αλλάζοντας τον φάκελο που πρέπει να πάρει τον οδηγο,και δινοντας την κατεύθυνση για τον σωστο οδηγο κατάφερα να λύσω το προβλημά μου!

Ευχαριστώ πάντως για την βοήθειά σας!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Παιδια ξερει κανεις που μπορω να δω στο pc μου εαν ο σκληρος μου δισκος αναγνωριζεται ως sata?

Αν ξέρεις το μοντέλο του δίσκου σου, μπορείς να το ψάξεις online τι είδους δίσκο έχεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Παιδια ξερει κανεις που μπορω να δω στο pc μου εαν ο σκληρος μου δισκος αναγνωριζεται ως sata?

Αν δεν κάνω λάθος με αυτό το πολύ απλό προγραμματάκι παίρνεις τις πληροφορίες για όλες τις συσκευές του Η/Υ σου. Με έχει σώσει από πολλές πραγματικά δύσκολες καταστάσεις. Ελπίζω να σε βοήθησα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:32 ----------

help εχω το compaq cq70 260ev και ψαχνώ drivers για xp, αλλα τίποτα.

Για κοίτα εδώ ή εδώ μάλλον τους υπόλοιπους θα τους δει το SP3. Αν όχι τρέξε αυτό μετά την εγκατάσταση και βγάλε report από όπου θα σου δώσει ακόμα και τις σελίδες των κατασκευαστών.

Αν έχεις πρόβλημα με τον δίσκο (αν είναι SATA) και δεν έχεις Windows με ενσωματωμένους Drivers SATA τότε έχεις 2 επιλογές:

1. Μέσα από το BIOS άλλαξε την επιλογή από SATA σε IDE και προχώρα ή

2. Με το nLite αφού πρώτα δείς από εδώ τους Drivers του δίσκου σου, φτιάξε ένα δικό σου CD και προχώρα.

Και παιδιά αυτό είναι το εργαλείο σας για όλους τους Drivers.

Επεξ/σία από c8620p
πρόσθεση σχολίου
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρώ drivers για Compaq Pressario CQ61-220SV; Τον αγόρασα προχτές από το MediaMarkt, έχει Vista Basic και πρέπει να εγκαταστήσω οπωσδήποτε τα XP (original). Δεν παλεύεται με Vista. Πάει πολύ αργά.

Η HP δεν υποστηρίζει πλέον τα ΧΡ και δεν παρέχει οδηγούς.

Δημοσ.
Καλησπέρα.

Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρώ drivers για Compaq Pressario CQ61-220SV; Τον αγόρασα προχτές από το MediaMarkt, έχει Vista Basic και πρέπει να εγκαταστήσω οπωσδήποτε τα XP (original). Δεν παλεύεται με Vista. Πάει πολύ αργά.

Η HP δεν υποστηρίζει πλέον τα ΧΡ και δεν παρέχει οδηγούς.

Εδώ κοίταξες?

Δημοσ.
Εδώ κοίταξες?

Φυσικά και κοίταξα. Αν δεις, δεν έχει drivers, παρά μόνο για τα Function Keys και τα updates της HP.

Μέχρι και τηλέφωνο την HP πήρα για να ρωτήσω πού θα βρώ drivers. Μάλιστα μου είπαν, όπως συνηθίζεται, ότι αν βάλω XP ή 7, δεν θα μου παρέχεται υποστήριξη, καθώς το μηχάνημά μου δεν δικαιούται αναβάθμιση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Φυσικά και κοίταξα. Αν δεις, δεν έχει drivers, παρά μόνο για τα Function Keys και τα updates της HP.

Μέχρι και τηλέφωνο την HP πήρα για να ρωτήσω πού θα βρώ drivers. Μάλιστα μου είπαν, όπως συνηθίζεται, ότι αν βάλω XP ή 7, δεν θα μου παρέχεται υποστήριξη, καθώς το μηχάνημά μου δεν δικαιούται αναβάθμιση.

δεν τους γα....άς! άκου δεν παρέχουμε υποστήριξη...

και ποιός σας ρώτησε; βγάλε αυτόν το σκληρό και άστον έτσι όπως είναι και βάλε μέσα έναν 500GB κάτω από 50 ευρώ θα σου βγει, και αν παρουσιάσει κάτι τους βάζεις τον άλλο δίσκο και τους το πας... μλκς

Επεξ/σία από john_who
γαργαλάς ήθελα να γράψω...
Δημοσ.
δεν τους γα....άς! άκου δεν παρέχουμε υποστήριξη...

και ποιός σας ρώτησε; βγάλε αυτόν το σκληρό και άστον έτσι όπως είναι και βάλε μέσα έναν 500GB κάτω από 50 ευρώ θα σου βγει, και αν παρουσιάσει κάτι τους βάζεις τον άλλο δίσκο και τους το πας... μλκς

Μα, έχει και μεγάλη εγγύηση. 1 ολόκληρο χρόνο!!! Το θέμα δεν είναι να βάλω άλλο σκληρό, γιατί τον έχω έτοιμο. WD Black Scorpio 250GB 7200rpm. Drivers δεν υπάρχουν για όλα.

Ρώτησα το multirama τι γίνεται με την εγγύηση και γιατί δεν είναι 2ετής βάσει νομοθεσίας, για να αγόραζα την επέκταση από αυτούς. Το λάπτοπ το πήραμε από το Mediamarkt, αλλά εκεί δεν είδα κάτι για επέκταση εγγύησης. Το multirama λοιπόν, παρέχει δική του εγγύηση 3 ετών με 150 ευρώ, αλλά δεν έχει σχέση με HP. Όποτε χαλάσει, σου φέρνουν και λάπτοπ αντικατάστασης. Στην ερώτηση γιατί δεν ισχύει η 2ετής εγγύηση, ο υπάλληλος δεν ήξερε να μου απαντήσει και μου μίλησε για πολιτική της εταιρείας.

Anyway, drivers θα βρούμε πουθενά;

Δημοσ.
Μα, έχει και μεγάλη εγγύηση. 1 ολόκληρο χρόνο!!! Το θέμα δεν είναι να βάλω άλλο σκληρό, γιατί τον έχω έτοιμο. WD Black Scorpio 250GB 7200rpm. Drivers δεν υπάρχουν για όλα.

...................................

Anyway, drivers θα βρούμε πουθενά;

Βάλε τα 7 και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Μην γυρνάς πίσω... πήγαινε μπροστά!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Βάλε τα 7 και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Μην γυρνάς πίσω... πήγαινε μπροστά!

Από την μια θα συμφωνήσω με τον φίλο εδώ αλλά αν επιμένεις δοκίμασε αυτό και μέσα από τα link που θα σου δώσει το report θα σου έχει τις σελίδες των κατασκευαστών του hardware οπότε μόνο έτσι ίσως βρεις άκρη.

Εχω σταματήσει εδώ και καιρό να ασχολούμαι με τις εταιρίες και τις μπαρούφες που τσαμπουνάνε περί πολιτικής και άλλα τέτοια.:mad:

Κάνε τα restore DVD's και δοκίμασε.

Μην μασάς.

Αν δεν τα καταφέρεις postαρε το report εδώ και θα δούμε με τα παιδιά πως θα σε βοηθήσουμε.

Ελπίζω να σε βοήθησα.

Επεξ/σία από c8620p
ορθογραφία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...