Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 576
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Παιδια εχω εγκαταστηση windows xp στο HP Pavilion dv5-1030ev αλλα θα ηθελα να ρωτησω αν uπαρχη driver για το τηλεχηριστιριο?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:38 ----------

Παιδια και κατι ακομα, οταν βαζω να ακουσω πολλα τραγουδια με το win media player(νομιζω και με το winamp αλλα δεν θυμαμε) αν το αφησω και παιζει ειναι ολα καλα αλλα αν καθομαι και προχοραω τα τραγουδια, ακουω μεχρι την μεση κτλ. καποια στιγμη ο ηχος κοβετε τελιος(οτι και να ανοιξω, οτι και αν κανω τα windows δεν εχουν ηχω):mad: μεχρι να κανω επανεκκινιση..... ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει...:fear:

please help guys!

Καποιος ρε μαγκες......

Δημοσ.

Έχω τον παραπάνω φορητό, εδώ και καιρό προσπαθώ να αλλάξω λογισμικό, αλλά δεν τα έχω καταφέρει.

Συγκεκριμένα έφτιαξα ένα windows cd με drivers για τον σκληρό.

Αφού είδε τον σκληρό και ξεκίνησε την εγκατάσταση, προς το τέλος (αφού μου έλεγε οτι ήθελε 3-4 λεπτά) μου έβγαλε μπλε οθόνη. Να πω επίσης οτι είχα κάνει partition για να κάνω dual boot. Τι λέτε να φταίει;

Και μετά δεν άνοιγε κανένα λειτουργικό και έπρεπε να κάνω εργοστασιακή επαναφορά σε vista γιατί δεν έβλεπαν την επαναφορά συστήματος που είχα αποθηκεύσει εγώ...

Δημοσ.

Condor ποιο μοντελο ακριβως ψαχνεις Toshiba A300/A300D ? εχει κατι κωδικους απο κατω το λαπτοπ πριν μια εβδομαδα περασα xp σε ενα

http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp

δες εδω και αν κοιταξεις απο κατω απο το λαπτοπ θα βρεις...

Δημοσ.
Condor ποιο μοντελο ακριβως ψαχνεις Toshiba A300/A300D ? εχει κατι κωδικους απο κατω το λαπτοπ πριν μια εβδομαδα περασα xp σε ενα

http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp

δες εδω και αν κοιταξεις απο κατω απο το λαπτοπ θα βρεις...

σε ευχαριστώ Θάνο...

κάτι ακομά θα χρειαστεί να τα κατεβάσω ΌΛΑ ;;;

Δημοσ.

Τα βασικα μονο!

chipset

καρτα γραφικων

ethernet

wifi

card reader

modem

καρτα ηχου

webcam

ενα lan manager για να διαλεγεις απο ποιο ασυρματο θελεις να συνδεθεις

και ισως και καποιους drivers για τα quick buttons αν εχει πανω απο το πληκτρολογιο...

αυτα αν θυμαμαι καλα

:mrgreen:

Δημοσ.
Έχω τον παραπάνω φορητό, εδώ και καιρό προσπαθώ να αλλάξω λογισμικό, αλλά δεν τα έχω καταφέρει.

Συγκεκριμένα έφτιαξα ένα windows cd με drivers για τον σκληρό.

Αφού είδε τον σκληρό και ξεκίνησε την εγκατάσταση, προς το τέλος (αφού μου έλεγε οτι ήθελε 3-4 λεπτά) μου έβγαλε μπλε οθόνη. Να πω επίσης οτι είχα κάνει partition για να κάνω dual boot. Τι λέτε να φταίει;

Και μετά δεν άνοιγε κανένα λειτουργικό και έπρεπε να κάνω εργοστασιακή επαναφορά σε vista γιατί δεν έβλεπαν την επαναφορά συστήματος που είχα αποθηκεύσει εγώ...

για δες εδώ λίγο http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?lang=en&cc=us&taskId=115&prodSeriesId=3764998&prodTypeId=321957&objectID=c00758841

μήπως ισχύει και για το δικό σου

Δημοσ.
Τα βασικα μονο!

chipset

καρτα γραφικων

ethernet

wifi

card reader

modem

καρτα ηχου

webcam

ενα lan manager για να διαλεγεις απο ποιο ασυρματο θελεις να συνδεθεις

και ισως και καποιους drivers για τα quick buttons αν εχει πανω απο το πληκτρολογιο...

αυτα αν θυμαμαι καλα

:mrgreen:

σε ευχαριστώ φίλε μου..

Δημοσ.

παιδια εχω αυτο το μοντελο το ροζ (μιας φιλης)VGN-CS11S/P θελω οδηγους για windows 7 (ειχε vista ) k περασα απο πανω τα win 7 βεβαια ειχε καταστραφη ο πρωτος δισκος κ τον αλλαξα ...κ δεν ειχα recovery disk βοηθεια παιδες

Δημοσ.

μαγκες χρειαζωμαι οδηγους για VGN-CS11S/P δεν λειτουργουν τα βελακια κ οταν τα παταω κολαει το πληκτρολογιο. η καμερα δεν λειτουργη κ το mousetouch pad ο πρωτος δισκος καηκε κ τον αντικατεστησα με ενα ιδιο 320 gbyte toshiba κ οπως ειναι λογικο κ κατανωητο δεν υπαρχουν recovery disk

βοηθηστε γιατι παλευω μια εβδομαδα με το παλιο μηχανημα psl

Δημοσ.
μαγκες χρειαζωμαι οδηγους για VGN-CS11S/P δεν λειτουργουν τα βελακια κ οταν τα παταω κολαει το πληκτρολογιο. η καμερα δεν λειτουργη κ το mousetouch pad ο πρωτος δισκος καηκε κ τον αντικατεστησα με ενα ιδιο 320 gbyte toshiba κ οπως ειναι λογικο κ κατανωητο δεν υπαρχουν recovery disk

βοηθηστε γιατι παλευω μια εβδομαδα με το παλιο μηχανημα psl

Εδω εχει drivers gia Vista

http://support.vaio.sony.gr/downloads/preinstalled/preinstalled.asp?site=voe_el_GR_cons&c=0&s=VGN-CS&m=4571

Απο κει και περα πρεπει να δεις τι φοραει πανω και να ψαξεις μια μια τις συσκευες για να βρεις drivers για ΧP.

Ορισμενα μοντελα αν δεν τα εχεις μπροστα σου δεν μπορεις βοηθησεις...:o

Δημοσ.
Παιδια εχουμε τιποτα για το HP Pavillion dv6-1040ev?

Ευχαριστω πολυ!

Τιποτα? Το driver magician φτιαχνει drivers??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...