jordanser Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Γεια σας παιδιά έχω ένα hp pavilion dv7 1150 ev και χθες του έβαλα windows xp κατέβασα τους driver που έχετε αλλά έχω πρόβλημα με την κάρτα ήχου δεν δουλεύει με τίποτα. καμία βοήθεια αν είναι εύκολο.
panosgeo23 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 παιδια υπαρχει καποιος να με βοηθησει με το PAVILION DV5 1120EV και τους SATA DRIVERS ωστε να περασω XP?ποιοι ειναι ακριβως?που μπορω να τους βρω? ευχαριστω
babiskam Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Εχω το παραπανω φορητο και εκανα downgrade σε ΧΡ. Eκτως των γνωστων προβληματων (remote control και allways red sound button) αντιμετωπιζω αλλο ενα. Δεν δουλευει η PCMCIA θυρα. Εχει κανεις αλλος το συγκεκριμενο προβλημα ή ειναι hardware προβλημα ??? Σκεφτομαι να κανω recovery σε Vista για να το ελεγξω αλλα εχω σοβαρη ελλειψη χρονου (fuckin army)... Το recovery επαναφερει τον δισκο στην αρχικη κατασταση (μαζι με τα partition)???? Thanks a lot...... Ακριβώς!Γι'αυτο πρόσεξε αν εχεις κάνει δευτερο partition μετά την εγκατάσταση των xp φροντισε να σώσεις οτι έχεις σε αυτό! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:36 ---------- Καλημέρα σε όλους. εχω διαβάσει με προσοχή όλα τα ποστ του φορουμ και καποια φόρουμ του εξωτερικού σχετικα με το Downgrade σε XP. Αναγαστικά έπρεπε λόγω τησ δουλειάς μοιυ να γυρίσω τον φορητό σε Xp 32BIT όλα πήγαν καλά το μόνο μου πρόβλημα ειναι μια συσκευή BCM5701 η οποία έχει θαυμαστικό και δεν δουλέθει καλά, όπως επίσης η κάρτα γαρφικών GeForce 9600M GT δέν έχω τους σωστούς οδηγούς , κατ΄λεβασα την έκδοση 179.48 απο την Nvidia αλλα πιστευω οτι το συγκεκριμένο μηχάνημα έχει το modem (Agere Systems) τήν κάρτα ήχου (IDT high definition audio) στο ιδιο BUS. Δέν δουλευει επίσης το QUICKPLAY οι περισότεροι οδηγοί είναι απο την HP, softpedia kai versiontracker θα ήθελα μια βοήθεια σχετικά με τους σωστούς οδηγούς για τήν κάρτα οθόνησ και τον ηχο ευχαριστώ πολύ Δοκίμασε την έκδοση 180.70 από εδώ http://laptopvideo2go.com/drivers/4 Στο δικό μου HP DV5-1030 που φοράει την ίδια κάρτα δουλέυουν κανονικα!Πες μας τι έγινε!
vatzgr Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Καλησπέρα σε όλους Δοκίμασα τους οδηγούς απο το site laptopvideo2go εχω επυφυλάξεις όμως γιατι απο το συγκεκριμένο site ειχα κατεβάσει μια έκδοση, ταίριαζε μεν, αλλά δυστυχώς το zip file είχε spyware!! (και με απόλυτη σιγουριά το λέω) η NVIDIA έχει κυκλοφορήσει μία έκδοση BETA μεν, αλλα ταιριάζει μια χαρα το site είναι εδώ: [edit]http://www.nvidia.com/object/geforce_notebook_winxp_179.48_beta.html[/edit] ταιριάζει μια χαρά στα μοντέλα DV7 series και πιστεύω στα μοντέλα που "φοράνε" αυτη την κάρτα γραφικών επίσης χρειάζεστε και τους drivers για το HDMi της κάρτασ γρφικών για τόν ήχο θα το βρείτε εδώ:[edit]http://www.nvidia.com/object/nforce_hdmi_audio_winxp_10.3.0.23.html[/edit] Στον δικό μου φορητό επίσης αφου έκανα όλα τα απαραίτητα update για το SP2 φορτώθηκε επίσης το UAA το οποίο "βλέπει" τον 'ήχο για το HDI Audio 4channel ήχο το sp που χρειάζετε έιναι το KB888111 της Microsoft μιας και το KB825311 είναι για το SP3 δυστυχώς λόγω του οτι το Laptop είναι σχεδιασμένο για VISTA αναγκάστηκα να δουλέψω το devcon τής Microsoft δημιουργώντας ένα αρχείο ΒΑΤ όπου 'εβαλα τήν εντολή devcon.exe restart "PCI\VEN_8086&DEV_293E&SUBSYS_30F4103C&REV_03" τοποθέτησα μετά το αρχείο εδω: C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Startup οσων αφορά τώρα τισ "αγνωστες συσκευές" (περίπου 8 αν δεν κάνω λάθος που αφορούν κάποια touch Keys) ενας πολύ καλοσ φίλος απο τη Γαλλία μου έδωσε το patch οπότε με τη μέθοδο "Have Disk" το φορτώνετε και ειναι ολά μια χαρά, δηλαδη καμία αγνωστη συσκευή το url θα το βρείτε εδώ : [edit]http://rapidshare.com/files/144763668/Btn_lancement_app_direct.rar[/edit] θα πρέπει επίσης να τονίσω οτι εκανα ανβάθμιση του BIOS σε Ver. F.25 οποιος χρειαστεί κάτι ας αφήσει μήνυμα επισυνάπτω φώτο απο την διαχείρηση συσκευών του φορητού
aljimis Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Παιδια χιλια συγνωμη αλλα ψαχνω τους drivers winxp για τον Pavilion Bronze dv7-1199ev Ψαχνω εδω και καιρο και δεν βρισκω τπτ.. Χιλια ευχαριστω
geogeor Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Υπάρχει τρόπος να μπούν xp στο hp pavilion 1250ev γιατί απο το bios δεν γυρίζει ο δίσκος από ahci x86 σε ide και με όποιο cd με sata drivers και να δοκίμασα δεν γίνεται τίποτα..(με ένα που τα κατάφερα μπαίνει μόνο σε safe mode)
animalcopy Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 εχει περασει κανεις xp σε pavilion dv5-1160ev να με σωσει και εμενα?
aljimis Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Πολυ προβλημα με HP βλεπω....Pavilion dv7-1199ev ...Με σωζει οποιος το εχει με xp παιδια...Ευχαριστω πολυ
panosgeo23 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 τελικα καταφερα να βαλω τα xp στο pavilion dv5 1120ev αλλα εχω προβλημα με drivers.εχει κανεις ρε παιδια ανεβασει για αυτο το μηχανημα η να ξερει που θα τους βρω?
superbeastt Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Θελω να κανω downgrade σε XP-pro στο Sony Vaio VGN-NS21M/S και θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με τους drivers. μπορω να στειλω το file report απο το Everest,, σχετικα με το το ακριβως χρειαζεται,, ευχαριστω!
freelove Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 για toshiba εχει βρεθει τιποτα με τα drivers??? thx
john_shadow Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Παιδια εχω εγκαταστηση windows xp στο HP Pavilion dv5-1030ev αλλα θα ηθελα να ρωτησω αν uπαρχη driver για το τηλεχηριστιριο? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:38 ---------- Παιδια και κατι ακομα, οταν βαζω να ακουσω πολλα τραγουδια με το win media player(νομιζω και με το winamp αλλα δεν θυμαμε) αν το αφησω και παιζει ειναι ολα καλα αλλα αν καθομαι και προχοραω τα τραγουδια, ακουω μεχρι την μεση κτλ. καποια στιγμη ο ηχος κοβετε τελιος(οτι και να ανοιξω, οτι και αν κανω τα windows δεν εχουν ηχω) μεχρι να κανω επανεκκινιση..... ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει... please help guys!
vatzgr Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Γεια σας παιδιά έχω ένα hp pavilion dv7 1150 ev και χθες του έβαλα windows xp κατέβασα τους driver που έχετε αλλά έχω πρόβλημα με την κάρτα ήχου δεν δουλεύει με τίποτα. καμία βοήθεια αν είναι εύκολο. Διάβασε λίγο τα post< θα σου παρει μονο μερικά δευτερόλεπτα στον ιδιο φορητο έστησα τα xp SP3 και ολα δουλεύουη μια χαρα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:47 ---------- Υπάρχει τρόπος να μπούν xp στο hp pavilion 1250ev γιατί απο το bios δεν γυρίζει ο δίσκος από ahci x86 σε ide και με όποιο cd με sata drivers και να δοκίμασα δεν γίνεται τίποτα..(με ένα που τα κατάφερα μπαίνει μόνο σε safe mode) ο μονος driver που χρειάζετε ειναι ο AHCI9 κανε sleapstream με το nlite και θα δουλέψει..... αρκει να έχεις CD windows xp κανονικό (εκτός ενα θα το σπασεις μετά) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:50 ---------- εχει περασει κανεις xp σε pavilion dv5-1160ev να με σωσει και εμενα? DV4 series DV5 DV7 έχουν την ιδια μητρική (Compal) Κατεβάζεις απο την Intel τον Storage manager και προχωρασ μετά με τίς διαδικασίες διαβασε τα posts ο φίλος Δημήτρης έχει βάλει αρκετα post με Drivers
liakoumedos Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Παιδια help!!!!!!! Χρειαζομαι drivers για VAIO VGN-CS21S/P.Δεν τους βρισκω πουθενα!Ειναι σωστο να μην εχει η SONY drivers για XP?
raspoutinathens Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 ΚΑΙΓΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ drivers για windows xp.το laptop το αγορασα σαν hp dv9660ev και απο κατω γραφει dv9500.TO προβλημα ειναι οτι κολαει συνεχεια πλεον και θελει format και θα ηθελα νας παρακαλεσω να μου πειτε αν εχετε τους drivers.κοιταξα στη σελιδα τις hp αλλα δεν ειδα για καρτα γραφικων και πολλα αλλα.δεν παλευονται τα vista.μπορει να με βοηθησει καποιος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα