leonar Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Καλησπερα σε ολους παιδες ειμαι κατοχος ενος <acer aspire 5920G-834G32Mn>και θα ηθελα να πεταξω τα vista και να περασω τα xp διοτι δεν περπαταει καθολου το μηχανημα.Εχω πεσει σε κατι στοκους ειδικους που μου λεν πως δεν γινεται.Θα ηθελα τους drivers για να συμβαδιζουν με ολες τις συνοδευτικες του λειτουργιες και καποιες οδηγιες βημα προς βημα πως να τα εγκαταστησω.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ss13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Καλησπερα σε ολους παιδες ειμαι κατοχος ενος <acer aspire 5920G-834G32Mn>και θα ηθελα να πεταξω τα vista και να περασω τα xp διοτι δεν περπαταει καθολου το μηχανημα.Εχω πεσει σε κατι στοκους ειδικους που μου λεν πως δεν γινεται.Θα ηθελα τους drivers για να συμβαδιζουν με ολες τις συνοδευτικες του λειτουργιες και καποιες οδηγιες βημα προς βημα πως να τα εγκαταστησω.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?p=2074516
dimitris75 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) Μήπως είσαι από Αθήνα mairy79; Παίδες όπως είδατε στη πρώτη σελίδα έχω ξεκινήσει να βρίσκω οδηγούς για ΧΡ για το SONY VAIO VGN-NR21M/S. Επειδή όμως το μηχάνημα δεν το έχω μπροστά μου για να κάνω δοκιμές θα ήθελα τη βοήθειά σας. Δεν ξέρω ακριβώς το μηχανικό μέρος του φορητού. Μόνο από τη διαχείρηση υλικού μπορώ να καταλάβω ακριβώς τους οδηγούς που χρειάζονται για τα ΧΡ. Ευχαριστώ πολύ Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2009 από dimitris75 Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
ChangeAllNow Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Από τη σελίδα http://support.vaio.sony.co.uk/specifications/specifications.asp?site=voe_en_GB_cons&c=0&s=-1&m=3062 αντέγραψα τις προδιαγραφές του : VGN-NR21M/S Processor Intel Core 2 Duo Processor T5450 Operating System Genuine Windows Vista® Home Premium Network 10Base-T/100Base-TX Cache 2048 KB Memory 2048 MB Upgradeable to 4096 MB --In the case of 4GB, a portion of the system memory over 3GB might not be available to the operating system Memory Information SO-DIMM 667Mhz (DDR2) Hard Disk Drive 200 Gb (S-ATA) (7.5 GB reserved - recovery space) Graphic Card Mobile Intel Graphics Media Accelerator X3100 Display 15.4" TFT WXGA 1280x800 Sound Chip Realtek ALC262 High Definition Audio Codec Optical CD-ROM (read) : 24 x Speed ---- CD-R (write) : 24 x Speed ---- CD-RW (write) : 24 x Speed ---- DVD-ROM (read) : 8 x Speed ---- DVD +R (write) : 8 x Speed ---- DVD +RW (write) 8 x Speed ---- DVD -R (write) : 8 x Speed ---- DVD -RW (write) : 6 x Speed ---- DVD Dual Layer (write) : 6 x Speed Ports on Unit 1 ExpressCard/34 Slot(s), ---- 4 pins i.Link Port, ---- MagicGate MemoryStick Duo Slot, ---- Smart Media Card Slot, ---- Compact Flash Card Slot, ---- Secure Digital Card Slot, ---- 4 USB Port(s) (high (USB 2.0) / full / low speed ) Ports on Unit Headphones Out, Microphone In, Ethernet Port, VGA Monitor Out Modem Built-in Modem V.92 Wireless LAN Data transfer 54 Mbps max - Range 10m to 100m Keyboard 87 Keys Mouse Touchpad Battery Life / Profile Up to 03:00 / Weight 2900g Dimensions (W x H x D) 360mm x 31.4 to 37.9mm x 269.1 mm Intel® Virtualization Technology is not supported on this VAIO model * Depending on the model and if bought after September 2003 ** Depending on the model and if bought after April 2007 *** Depending on the model and if bought after September 2007
dimitris75 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Ευχαριστώ πολύ ChangeAllNow. Μόνο που έχεις κάνει λάθος το μοντέλο. SONY VGN-NS21M/S. Δεύτερον τα στοιχεία που παραθέτεις δεν βοηθάνε και ιδιαίτερα. Π.χ δεν με νοιάζει να ξέρω ότι έχει modem αλλά τον κατασκευαστή του, το μοντέλο και την έκδοση του προγράμματος οδήγησης. Αυτά τα βρίσκεις στο πίνακα ελέγχου στη διαχείρηση υλικού. Ευχαριστώ πολύ πάντως.
ChangeAllNow Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Παίδες όπως είδατε στη πρώτη σελίδα έχω ξεκινήσει να βρίσκω οδηγούς για ΧΡ για το SONY VAIO VGN-NR21M/S. Επειδή όμως το μηχάνημα δεν το έχω μπροστά μου για να κάνω δοκιμές θα ήθελα τη βοήθειά σας. Δεν ξέρω ακριβώς το μηχανικό μέρος του φορητού. Μόνο από τη διαχείρηση υλικού μπορώ να καταλάβω ακριβώς τους οδηγούς που χρειάζονται για τα ΧΡ. Ευχαριστώ πολύ Λάθος ; Μπορείς να δεις μοντέλα και κατασκευαστές με everest,siw κά.
MetalHead Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Εχω το παραπανω φορητο και εκανα downgrade σε ΧΡ. Eκτως των γνωστων προβληματων (remote control και allways red sound button) αντιμετωπιζω αλλο ενα. Δεν δουλευει η PCMCIA θυρα. Εχει κανεις αλλος το συγκεκριμενο προβλημα ή ειναι hardware προβλημα ??? Σκεφτομαι να κανω recovery σε Vista για να το ελεγξω αλλα εχω σοβαρη ελλειψη χρονου (fuckin army)... Το recovery επαναφερει τον δισκο στην αρχικη κατασταση (μαζι με τα partition)???? Thanks a lot......
tarifas_e300 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 εγω εχω ενα sony vaio vgn-cd21-s και δε βρισκω drivers.. μηπως ταιριαζει απο καποιο αλλο μοντελο?
john_who Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) εγω εχω ενα sony vaio vgn-cd21-s και δε βρισκω drivers.. μηπως ταιριαζει απο καποιο αλλο μοντελο? Δεν είναι αυτός ο κωδικός του μοντέλου σου, ψάξε λίγο στο ταμπελάκι στην κάτω πλευρα ή σύνδεσέ το laptop στο site της sony να σου δώσει τα ακριβή στοιχεία. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2009 από john_who
Xara_alfa147 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 HP PAVILION DV9312EA http://rapidshare.com/files/138608749/HP_PAV9312EA_XP_DRIVERS.rar Μήπως ξέρεις αν αυτοί οι driver είναι οι ιδιοι με του hp pavilion dv9393ea
dimitris75 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Φίλε μου δεν ξέρω για το συγκεκριμένο μοντέλο αν ταιριάζουν. Ξέρω όμως ότι ανήκει στην ίδια σειρά και είχε κυκλοφορήσει το ίδιο χρονικό διάστημα με το 9312. Οπότε λογικά θα ταιριάζουν. Μπορείς να κάνεις μια δοκιμή αλλά πρώτα θα πάρεις ένα αντίγραφο ασφαλείας του λειτουργικού με τα προγράμματα ή οτιδήποτε άλλο σε ενδιαφέρει. Επείσης θα αντιγράψεις κάπου αλλού ένα φάκελο με όνομα drivers σε ένα εξωτερικό δίσκο γιατί κάποιοι οδηγοί συνήθως των VISTA ταιριάζουν και στα ΧΡ. Συνήθως βρίσκεται στο δίσκο c: ή στο c:\windows. Για οποιαδήποτε άλλη βοήθεια εδώ είμαστε ή στείλε προσωπικό μύνημα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 07:45 ---------- Κοίταξα στην ΗΡ τους οδηγούς που δίνει για τα ΣVISTA και για τα δυο μοντέλα και είδα ότι είναι ακριβώς οι ίδιοι. Οπότε με λίγη καλή τύχη θα ταιριάξουν οι οδηγοί απο τα ΧΡ στο δικό σου μοντέλο. Πρώτα όμως θα πάρεις αντίγραφο ασφαλείας γιατί να μην βρεθείς προ εκπλήξεως.
monster749 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Καλησπέρα φοβερη δουλεια! Μόλις απέκτησα το sony vaio sr29vn. Υπάρχει κάτι γι αυτό το μονέλο?
Hriki Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 ΟΙ βασικοί drivers για Windows Xp (ώστε να μην υπάρχουν άγνωστες συσκευές) στο Sony Vaio VGN-FW21E http://rapidshare.com/files/178248149/Sony_Vaio_VGN-FW21E.rar.html Φυσικα θα χρειαστείτε CD των ΧΡ με τον SATA Driver ενσωματωμένο Στο Rapidshare δεν υπάρχει πια δυστυχώς... Μήπως μπορείς να βοηθήσεις, αν υπάρχει άλλο link? Ευχαριστώ!
dimitris75 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Φίλε μου στην πρώτη σελίδα έχω τους οδηγούς για το SONY SR19 για ΧΡ. Πρέπει να είναι οι ίδιοι. Φυσικά πρώτα θα φτιάξεις τα αντίγραφα ασφαλείας από το ενσωματωμένο πρόγραμμα της SONY, μετά θα φτιάξεις δισκάκι WIN XP με οδηγούς SATA. Φυσικά ότι χρειαστείς εδώ είμαστε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα