Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους παιδες ειμαι κατοχος ενος <acer aspire 5920G-834G32Mn>και θα ηθελα να πεταξω τα vista και να περασω τα xp διοτι δεν περπαταει καθολου το μηχανημα.Εχω πεσει σε κατι στοκους ειδικους που μου λεν πως δεν γινεται.Θα ηθελα τους drivers για να συμβαδιζουν με ολες τις συνοδευτικες του λειτουργιες και καποιες οδηγιες βημα προς βημα πως να τα εγκαταστησω.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Απαντ. 576
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Καλησπερα σε ολους παιδες ειμαι κατοχος ενος <acer aspire 5920G-834G32Mn>και θα ηθελα να πεταξω τα vista και να περασω τα xp διοτι δεν περπαταει καθολου το μηχανημα.Εχω πεσει σε κατι στοκους ειδικους που μου λεν πως δεν γινεται.Θα ηθελα τους drivers για να συμβαδιζουν με ολες τις συνοδευτικες του λειτουργιες και καποιες οδηγιες βημα προς βημα πως να τα εγκαταστησω.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?p=2074516

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως είσαι από Αθήνα mairy79;

Παίδες όπως είδατε στη πρώτη σελίδα έχω ξεκινήσει να βρίσκω οδηγούς για ΧΡ για το SONY VAIO VGN-NR21M/S. Επειδή όμως το μηχάνημα δεν το έχω μπροστά μου για να κάνω δοκιμές θα ήθελα τη βοήθειά σας. Δεν ξέρω ακριβώς το μηχανικό μέρος του φορητού. Μόνο από τη διαχείρηση υλικού μπορώ να καταλάβω ακριβώς τους οδηγούς που χρειάζονται για τα ΧΡ.

Ευχαριστώ πολύ

Επεξ/σία από dimitris75
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Δημοσ.

Από τη σελίδα http://support.vaio.sony.co.uk/specifications/specifications.asp?site=voe_en_GB_cons&c=0&s=-1&m=3062

αντέγραψα τις προδιαγραφές του :

VGN-NR21M/S

Processor Intel Core 2 Duo Processor T5450

Operating System Genuine Windows Vista® Home Premium

Network 10Base-T/100Base-TX

Cache 2048 KB

Memory 2048 MB Upgradeable to 4096 MB

--In the case of 4GB, a portion of the system memory over 3GB might not be available to the operating system

Memory Information SO-DIMM 667Mhz (DDR2)

Hard Disk Drive 200 Gb (S-ATA) (7.5 GB reserved - recovery space)

Graphic Card Mobile Intel Graphics Media Accelerator X3100

Display 15.4" TFT WXGA 1280x800

Sound Chip Realtek ALC262 High Definition Audio Codec

Optical CD-ROM (read) : 24 x Speed

---- CD-R (write) : 24 x Speed

---- CD-RW (write) : 24 x Speed

---- DVD-ROM (read) : 8 x Speed

---- DVD +R (write) : 8 x Speed

---- DVD +RW (write) 8 x Speed

---- DVD -R (write) : 8 x Speed

---- DVD -RW (write) : 6 x Speed

---- DVD Dual Layer (write) : 6 x Speed

Ports on Unit 1 ExpressCard/34 Slot(s),

---- 4 pins i.Link Port,

---- MagicGate MemoryStick Duo Slot,

---- Smart Media Card Slot,

---- Compact Flash Card Slot,

---- Secure Digital Card Slot,

---- 4 USB Port(s) (high (USB 2.0) / full / low speed )

Ports on Unit Headphones Out, Microphone In, Ethernet Port, VGA Monitor Out

Modem Built-in Modem V.92

Wireless LAN Data transfer 54 Mbps max - Range 10m to 100m

Keyboard 87 Keys

Mouse Touchpad

Battery Life / Profile Up to 03:00 /

Weight 2900g

Dimensions (W x H x D) 360mm x 31.4 to 37.9mm x 269.1 mm

Intel® Virtualization Technology is not supported on this VAIO model

* Depending on the model and if bought after September 2003

** Depending on the model and if bought after April 2007

*** Depending on the model and if bought after September 2007

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ ChangeAllNow. Μόνο που έχεις κάνει λάθος το μοντέλο. SONY VGN-NS21M/S.

Δεύτερον τα στοιχεία που παραθέτεις δεν βοηθάνε και ιδιαίτερα. Π.χ δεν με νοιάζει να ξέρω ότι έχει modem αλλά τον κατασκευαστή του, το μοντέλο και την έκδοση του προγράμματος οδήγησης. Αυτά τα βρίσκεις στο πίνακα ελέγχου στη διαχείρηση υλικού.

Ευχαριστώ πολύ πάντως.

Δημοσ.
Παίδες όπως είδατε στη πρώτη σελίδα έχω ξεκινήσει να βρίσκω οδηγούς για ΧΡ για το SONY VAIO VGN-NR21M/S. Επειδή όμως το μηχάνημα δεν το έχω μπροστά μου για να κάνω δοκιμές θα ήθελα τη βοήθειά σας. Δεν ξέρω ακριβώς το μηχανικό μέρος του φορητού. Μόνο από τη διαχείρηση υλικού μπορώ να καταλάβω ακριβώς τους οδηγούς που χρειάζονται για τα ΧΡ.

Ευχαριστώ πολύ

Λάθος ;

Μπορείς να δεις μοντέλα και κατασκευαστές με everest,siw κά.

Δημοσ.

Εχω το παραπανω φορητο και εκανα downgrade σε ΧΡ. Eκτως των γνωστων προβληματων (remote control και allways red sound button) αντιμετωπιζω αλλο ενα. Δεν δουλευει η PCMCIA θυρα. Εχει κανεις αλλος το συγκεκριμενο προβλημα ή ειναι hardware προβλημα ??? Σκεφτομαι να κανω recovery σε Vista για να το ελεγξω αλλα εχω σοβαρη ελλειψη χρονου (fuckin army)... Το recovery επαναφερει τον δισκο στην αρχικη κατασταση (μαζι με τα partition)????

Thanks a lot......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
εγω εχω ενα sony vaio vgn-cd21-s και δε βρισκω drivers.. μηπως ταιριαζει απο καποιο αλλο μοντελο?

Δεν είναι αυτός ο κωδικός του μοντέλου σου, ψάξε λίγο στο ταμπελάκι στην κάτω πλευρα ή σύνδεσέ το laptop στο site της sony να σου δώσει τα ακριβή στοιχεία.

Επεξ/σία από john_who
Δημοσ.

Φίλε μου δεν ξέρω για το συγκεκριμένο μοντέλο αν ταιριάζουν. Ξέρω όμως ότι ανήκει στην ίδια σειρά και είχε κυκλοφορήσει το ίδιο χρονικό διάστημα με το 9312. Οπότε λογικά θα ταιριάζουν. Μπορείς να κάνεις μια δοκιμή αλλά πρώτα θα πάρεις ένα αντίγραφο ασφαλείας του λειτουργικού με τα προγράμματα ή οτιδήποτε άλλο σε ενδιαφέρει. Επείσης θα αντιγράψεις κάπου αλλού ένα φάκελο με όνομα drivers σε ένα εξωτερικό δίσκο γιατί κάποιοι οδηγοί συνήθως των VISTA ταιριάζουν και στα ΧΡ. Συνήθως βρίσκεται στο δίσκο c: ή στο c:\windows. Για οποιαδήποτε άλλη βοήθεια εδώ είμαστε ή στείλε προσωπικό μύνημα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 07:45 ----------

Κοίταξα στην ΗΡ τους οδηγούς που δίνει για τα ΣVISTA και για τα δυο μοντέλα και είδα ότι είναι ακριβώς οι ίδιοι. Οπότε με λίγη καλή τύχη θα ταιριάξουν οι οδηγοί απο τα ΧΡ στο δικό σου μοντέλο. Πρώτα όμως θα πάρεις αντίγραφο ασφαλείας γιατί να μην βρεθείς προ εκπλήξεως.

Δημοσ.
ΟΙ βασικοί drivers για Windows Xp (ώστε να μην υπάρχουν άγνωστες συσκευές) στο Sony Vaio VGN-FW21E

http://rapidshare.com/files/178248149/Sony_Vaio_VGN-FW21E.rar.html

Φυσικα θα χρειαστείτε CD των ΧΡ με τον SATA Driver ενσωματωμένο

Στο Rapidshare δεν υπάρχει πια δυστυχώς... Μήπως μπορείς να βοηθήσεις, αν υπάρχει άλλο link?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Φίλε μου στην πρώτη σελίδα έχω τους οδηγούς για το SONY SR19 για ΧΡ. Πρέπει να είναι οι ίδιοι. Φυσικά πρώτα θα φτιάξεις τα αντίγραφα ασφαλείας από το ενσωματωμένο πρόγραμμα της SONY, μετά θα φτιάξεις δισκάκι WIN XP με οδηγούς SATA. Φυσικά ότι χρειαστείς εδώ είμαστε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...