Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θελω παρα πολυ να βγαλω τα νιστα και να βαλω χρ.ελπιζω να μπορεισ να μου βρειs drivers για το sony vaio vgn-ns21m.Σ ευχαριστω παρα πολυ θα περιμενω συντομα απαντηση.

• Απαντ. 576
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους και καλη αρχη (σε μενα) μιας και ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο

Forum.

Υπαρχει καποιος που φορμαρε το μοντελο HP Pavilion dv7-1199ev , και ποιος ειναι ο τροπος (drivers κτλ) ??

jhhk.jpg

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Υ.Γ. Συγχαρητηρια για το "τεραστιο" , Post..... Μπραβο!!

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

εχω διαβάσει με προσοχή όλα τα ποστ του φορουμ και καποια φόρουμ του εξωτερικού σχετικα με το Downgrade σε XP.

Αναγαστικά έπρεπε λόγω τησ δουλειάς μοιυ να γυρίσω τον φορητό σε Xp 32BIT

όλα πήγαν καλά το μόνο μου πρόβλημα ειναι μια συσκευή BCM5701 η οποία έχει θαυμαστικό και δεν δουλέθει καλά, όπως επίσης η κάρτα γαρφικών GeForce 9600M GT δέν έχω τους σωστούς οδηγούς , κατ΄λεβασα την έκδοση 179.48 απο την Nvidia αλλα πιστευω οτι το συγκεκριμένο μηχάνημα έχει το modem (Agere Systems) τήν κάρτα ήχου (IDT high definition audio) στο ιδιο BUS.

Δέν δουλευει επίσης το QUICKPLAY

οι περισότεροι οδηγοί είναι απο την HP, softpedia kai versiontracker

θα ήθελα μια βοήθεια σχετικά με τους σωστούς οδηγούς για τήν κάρτα οθόνησ και τον ηχο

ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.
Καλημέρα σε όλους.

εχω διαβάσει με προσοχή όλα τα ποστ του φορουμ και καποια φόρουμ του εξωτερικού σχετικα με το Downgrade σε XP.

Αναγαστικά έπρεπε λόγω τησ δουλειάς μοιυ να γυρίσω τον φορητό σε Xp 32BIT

όλα πήγαν καλά το μόνο μου πρόβλημα ειναι μια συσκευή BCM5701 η οποία έχει θαυμαστικό και δεν δουλέθει καλά, όπως επίσης η κάρτα γαρφικών GeForce 9600M GT δέν έχω τους σωστούς οδηγούς , κατ΄λεβασα την έκδοση 179.48 απο την Nvidia αλλα πιστευω οτι το συγκεκριμένο μηχάνημα έχει το modem (Agere Systems) τήν κάρτα ήχου (IDT high definition audio) στο ιδιο BUS.

Δέν δουλευει επίσης το QUICKPLAY

οι περισότεροι οδηγοί είναι απο την HP, softpedia kai versiontracker

θα ήθελα μια βοήθεια σχετικά με τους σωστούς οδηγούς για τήν κάρτα οθόνησ και τον ηχο

ευχαριστώ πολύ

Καλησπερα και παλι.

Θα ηταν ευκολο να εξηγησεις πως καταφερες να το φορμαρεις ?

Πειραξες κατι στο Bios ?

Εγω προσπαθησα αλλα μου εβγαζε "Μπλε Οθονη το Θανατου" (κινεζικα) μολις πηγαινε να ξεκινησει το format...

Ευχαριστω.

Δημοσ.

η μπλέ οθόνη οφέιλετε στήν έλειψη οδηγών SATA, αν ακολουθήσεις τισ οδηγίες απο τα POSTS δέν θα έχεις κανένα πρόβλημα

ο μόνοσ οδηγός που χρειάζετε βασικά ειναι ο IHCH9

στήν παρακάτω εικόνα φένοντια οι συσκευές που έχουν προβλημα

αναφέρω επίσης το γεγονός οτι αφοθ πας στον κατάλογο winxp και τρέξω το αρχείο ΚΒ825321, (SP ths Microsoft) ο ήχοσ αναγνωρίζετε κανονικα. τα ηχεία έχουν ήχο (φυσικά το touch πλήκτρο στο Laptop παραμένι πορτοκαλί.

Τρέχοντασ το αρχείο setup μετά απο το φάκελο του ήχου λεει οτι δνε μπορεί να εγκαταστήσει την συσκευή...

Επιμένω όμως οτι το προβλημα ειναι στο BUS για τα μηχανηματα Pavilion

δηλάδη οι οδηγοί της κάρτασ οθόνης έχουν το προβλημα

Δοκίμασα το 179.19 τησ NVIDIA αλλα μάταια

η έκδοση που έχει τώρα έιναι 179.48 Beta όμως τήσ Nvidia

post-129850-129062991503_thumb.jpg

Δημοσ.

ναι ενταξει δλδ δεν δουλευουν αρκετα πραγματα, αναγνωστες αποτυπωματος και λοιπο hardware το ξεχνάς.

Δημοσ.
Καλησπερα και παλι.

Θα ηταν ευκολο να εξηγησεις πως καταφερες να το φορμαρεις ?

Πειραξες κατι στο Bios ?

Εγω προσπαθησα αλλα μου εβγαζε "Μπλε Οθονη το Θανατου" (κινεζικα) μολις πηγαινε να ξεκινησει το format...

Ευχαριστω.

Disable the native-SATA setting

To determine if you can disable the native SATA configuration in the BIOS, do the following steps.

1.Open the CD/DVD optical drive or remove the XP installation disc.

2.Turn off the computer.

3.Press the power button and press f10 to open the BIOS Setup.

4.Use the cursor to navigate the Configuration options to locate the Native-SATA setting.

◦If there is a SATA setting, select the Disable option, and then press F10 to save the change and restart the computer.

◦If there is no SATA setting, you will have to find a third-party tool to change the settings.

After changing the SATA setting, insert the XP Installation disc, restart the computer, and then follow the Microsoft installation instructions.

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01675438&cc=us&lc=en&dlc=en&product=3836151

Αν δεν βρείς οδηγούς με το γνωστό τρόπο (http://www.google.gr/search?hl=el&q=HP+Pavilion+dv7-1199ev+drivers+for+windows+xp&meta=)

τότε ψάξε γιά κάθε συσκευή στο site του αντίστοιχου κατασκευαστή.

ΥΓ. Άποψη μου είναι να εγκαταστήσεις τα Xp σε δεύτερο partition χωρίς να καταργήσεις τα Vista.

Δημοσ.

Καλησπέρα κι από εμένα..

Κατ΄αρχήν ένα μεγάλο μπράβο σε όσους παραθέτουν links με συγκεντρωμένα τα drivers για download.Πολύ καλή δουλειά.

Μήπως έχει κάποιος τoys oδηγούς για το HP Compaq Presario CQ60-240EV για να εγκαταστήσω τα xp? Ευχαριστώ :)

Δημοσ.

Παιδες , καλημερα.

Να στε καλα μου φτιαξατε την μερα.

Θα δοκιμασω οτι μου ειπατε....

Ευχαριστω και παλι....

Cheers.

Δημοσ.
Καλησπέρα κι από εμένα..

Κατ΄αρχήν ένα μεγάλο μπράβο σε όσους παραθέτουν links με συγκεντρωμένα τα drivers για download.Πολύ καλή δουλειά.

Μήπως έχει κάποιος τoys oδηγούς για το HP Compaq Presario CQ60-240EV για να εγκαταστήσω τα xp? Ευχαριστώ :)

Δες εδώ !! :devil:

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=41170

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=ob-59558-1&lc=en&dlc=en&cc=us&product=3892432&os=228

Δημοσ.

Ερώτηση:

Σε ένα laptop Toshiba κάνουμε format για να βάλουμε ΧΡ. Μετά κατεβάζοντας όλους τους drivers από το site της Toshiba θα λειτουργούν τα πάντα ακόμα και όλα τα προγράμματα που είναι προεγκατεστημένα με τα Vista ή τα χάνω όλα αυτά?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το native-sata δεν το βλεπω στα bios ..... οποτε πιο third-party tool πρεπει να βρω για να το αλλαξω?

το native-sata δεν το βλεπω στα bios ..... οποτε πιο third-party tool πρεπει να βρω για να το αλλαξω?.........εχω φτιαξει το δισκακι με τους drivers για hp pavilion dv5-1030 αλλα με βγαζει σε μπλε οθονη και μου λεει πως δεν βρηκε σκληρο.......το native-sata δεν το βλεπω στα bios......

Επεξ/σία από DRAGON_SHADOW
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Δημοσ.
το native-sata δεν το βλεπω στα bios ..... οποτε πιο third-party tool πρεπει να βρω για να το αλλαξω?

το native-sata δεν το βλεπω στα bios ..... οποτε πιο third-party tool πρεπει να βρω για να το αλλαξω?.........εχω φτιαξει το δισκακι με τους drivers για hp pavilion dv5-1030 αλλα με βγαζει σε μπλε οθονη και μου λεει πως δεν βρηκε σκληρο.......το native-sata δεν το βλεπω στα bios......

Απ' ότι λέει εκεί http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?lc=en&dlc=en&cc=uk&product=3777256&docname=c00758841

μπορεί να μη φαίνεται στα μηχανάκια που τρέχουν Vista (έχουν πειράξει το bios ?).

Οπότε η λύση είναι η ενσωμάτωση των sata οδηγών στο cd των Xp.

http://www.nliteos.com/guide/index.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...