Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
512 για ΧΡ είναι καλά αλλά κάπως οριακά!

Από ότι έχω δει σε συγκριτικά ένας σκληρός SSD είναι αρκετά γρηγορότερος από ένα απλό HHD.

Τι προγράμματα του φοράς?

Τιποτα!!! μονο drivers εχω περασμενους. Αυστηρα για χρηση internet - αντε και να δω κανενα βιντεακι. Εννοειται οτι ενας δισκος ειναι γρηγοροτερος απο εναν SSD της πλακας (γιατι της πλακας ειναι για το συγκεκριμενο μοντελο). Τελικα θα του βαλω εναν εσωτερικο wd scorpio 120 GB και 1GB μνημη.

• Απαντ. 576
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Τιποτα!!! μονο drivers εχω περασμενους. Αυστηρα για χρηση internet - αντε και να δω κανενα βιντεακι. Εννοειται οτι ενας δισκος ειναι γρηγοροτερος απο εναν SSD της πλακας (γιατι της πλακας ειναι για το συγκεκριμενο μοντελο). Τελικα θα του βαλω εναν εσωτερικο wd scorpio 120 GB και 1GB μνημη.

Αν είναι έτσι…λογικά θα είναι ΟΚ μετά από αυτί την αναβάθμιση!!

Από ότι οίδα υπάρχουν 2 κατηγόριες wd scorpio…BLUE SATA κ BLACK SATA.

Όπου ο BLACK σκοτώνει στη κυριολεξία στο θέμα ταχύτητα κ με 10€ διάφορα στη τιμή!

Ρίξε ένα βλέφαρο εδώ -

http://www.e-shop.gr/sort_search.phtml?stuff=wd+scorpio&x=14&y=2

Περιμένω ενημερώσει αποτελεσμάτων!

Επεξ/σία από argi_d
Δημοσ.

παιδια καλησπερα αντιμετωπιζω ενα τρελο προβλημα!!!! ακουστε εκανα εγκατασταση στα χρ κανονικα σε ενα hp dv7-1150ev με το που παω να περασω τους drivers που εχω κατεβασει απο εδω στην επανεκινηση ανοιγει η οθονη των windows με την μπαρα που τρεχει απο αριστερα προς τα δεξια και κανει 5 λεπτα σαν να ψαχνει κατι και μετα η οθονη γινεται μαυρη δεν δουλευει τιποτα εχω περασει σωστα τους sata drivers sto cd me to nlite εχω κανει σωστη εγκατασταση στα xp αλλα τιποτα καμια ιδεα παρακαλω θα τρελαθω δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει οποια βοηθεια ευπροσδεκτη!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.
Αν είναι έτσι…λογικά θα είναι ΟΚ μετά από αυτί την αναβάθμιση!!

Από ότι οίδα υπάρχουν 2 κατηγόριες wd scorpio…BLUE SATA κ BLACK SATA.

Όπου ο BLACK σκοτώνει στη κυριολεξία στο θέμα ταχύτητα κ με 10€ διάφορα στη τιμή!

Ρίξε ένα βλέφαρο εδώ -

http://www.e-shop.gr/sort_search.phtml?stuff=wd+scorpio&x=14&y=2

Περιμένω ενημερώσει αποτελεσμάτων!

Στο πλαισιο που ρωτησα με παρεπεμψαν στην Acer, δεν ξερουν αν παιρνει σκληρο το συγκεκριμενο μοντελο (τι μ@λ@κ@ς ειμουν που το πηρα). Στην Acer που πηρα ουτε αυτοι ξερουν καλα αν παιρνει :mad: και μου ειπαν να τους το παω απο εκει να το δουνε. Το θεμα ειναι και τι θα με χρεωσουν (ο δισκος που μπανησα κοστιζει ουτε 50 €) αν ειναι να χρεωθω αλλα τοσα βραστα. Αν τελικα παιρνει χ*στηκα για την ακυρωση εγγυησης σιγα τα λεφτα που εδωσα....

Δημοσ.
γεια σας παιδιά.είμαι νέος στο forum και θα ήθελα τη βοήθειά σας με καποιο πρόβλημα στον ηχο του laptop.εχω ενα hp dv5 1030ev και και εχω βαλει τα xp με τη δική σας βοήθεια. τώρα αντιμετωπίζω ένα προβλημα:μαλλον πρεπει να βραχυκυκλωσα τις εξόδους για μικρόφωνο και ακουστικά (προσπαθώντας να συνδέσω 5.1 ηχεία) απο την κάρτα ήχου του laptop.το προβλημα ειναι οτι δεν εχω ήχο.στον πίνακα ελέγχου φαίνεται οτι χρησιμοπoιούνται ακουστικά(στο speaker settings) και όταν συνδέω ακουστικά τότε μόνο έχω ήχο από τα ηχεία.

Αν έκανες απεγκατάσταση και εγκατασταση ξανά τους Drivers για τον ήχο?

Δημοσ.

καμια βοηθεια κανεις εδω?????????

παιδια καλησπερα αντιμετωπιζω ενα τρελο προβλημα!!!! ακουστε εκανα εγκατασταση στα χρ κανονικα σε ενα hp dv7-1150ev με το που παω να περασω τους drivers που εχω κατεβασει απο εδω στην επανεκινηση ανοιγει η οθονη των windows με την μπαρα που τρεχει απο αριστερα προς τα δεξια και κανει 5 λεπτα σαν να ψαχνει κατι και μετα η οθονη γινεται μαυρη δεν δουλευει τιποτα εχω περασει σωστα τους sata drivers sto cd me to nlite εχω κανει σωστη εγκατασταση στα xp αλλα τιποτα καμια ιδεα παρακαλω θα τρελαθω δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει οποια βοηθεια ευπροσδεκτη!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δημοσ.
καμια βοηθεια κανεις εδω?????????

Για να καταλάβω.Έχεις περάσει XP κανονικά και μολις κάνεις εγκατάσταση drivers π.χ για ήχο, καρτα γραφικών κτλ αρχίζουν τα προβλήματα?

Δημοσ.

ναι εχει γινει σωστα η εγκατασταση και μολις περασω ενα driver ζηταει επανεκινηση και στην επανεκινηση τρεχει αυτη η μπαρα των windows κανει ενα πενταλεπτο σαν να ψαχνει κατι και μετα μαυριζει η οθονη και δεν δειχνει τιποτα δεν ξερω τι να κανω ?????

Δημοσ.
Πηρα για το αδελφακι μου ενα netbook acer aspire 110L (atom 1,6 - 512 ram - 8 GB SSD) στην τιμη των 199 €. Ειχε επανω μια εκδοση του Linux και αποφασισα να του βαλω επανω τα XP. Το αποτελεσμα ειναι οτι ΣΕΡΝΕΤΑΙ και απο τι καταλαβα ευθυνεται ο SSD που ειναι παναργος. Τα ειχα βαλει και στο 7αρακι asus που ειχε 4 GB SSD και πετουσαν.....

φορμαρε το σε φατ32 και πέρασε του και νλιτε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια εχω το Toshiba SATELLITE A200-23U. κατεβασα τους drivers για ΧP και τωρα θελω να περασω ΧΡ PRO SP3(που τα εχω σε CD).

οποιος εχει καταφερει κ περασει XP ασ μου στειλει ενα μηνυμα στο PM ωστε (μεσω μσν η skype) να με βοηθησει λεγοντας τα απαραιτητα βηματα. Εχω κατεβασει κ το nlite. Θα του ημουν ευγνωμων.

εκατσα κ διαβασα ενα προς ενα τα post (αν και πολλα απο την 1 εως την 38 σελ) μου βγηκαν τα ματια. τελικα οι περιφημοι drivers για τον sata σκληρο σου τον δινει η toshiba στον driver mass storage device??

κ επισης εχω την εξης απορια...!!! παω κ αγοραζω καινουργιο σκληρο δισκο για το συγκεκριμενο labtop. Θα εχω παλι προβλημα να εγκαταστησω windows XP? δλδ παλι μεσω nlite κ ολα τα σχετικα?? please help

δν βλεπω ανταποκριση... λοιπον τι εχω κανει μεχρι τωρα.εχω τα windows XP Pro SP3 ανοιγω το nlite επιλέγω γλωσσα ελληνικα κ στη συνεχεια στον εντοπισμο εγκαταστασης των windows επιλεγω τα windows που θελω.

http://i596.photobucket.com/albums/tt48/konstadisss/nlite.jpg

μετα πατω εισαγωγη -> εισαγωγη απο καταλογο κ επιλεγω τους drivers που κατεβασα απο το site της toshiba Intel Matrix Storage Manager-7.5.0.1017 κ πατω εισαγωγη σαν text.

επειτα πατω επομενο κ μετα τελος.

στη συνεχεια ξαναανοιγω το Nlite ξαναβαζω τωρα το φακελο που βρισκονται τα windows Xp αλλα με ενσωματωμενους τους drivers storage manager κ πατω δημιουργια iso ωστε να μπορεσω να το γραψω στο cd.

Αυτη ειναι η διαδικασια? τα κανω σωστα? εχω τους σωστους drivers k τους ενσωματωνω σωστα?

Επεξ/σία από konstadis
Δημοσ.

Αντιμετωπιζω μερικά σοβαρά προβλήματα με ενα HP DV7-1130EV.

Εβαλα τα XP και δεν αναγνωρίζει το Bluray.

Επίσης κανει 10 λεπτα να ξεκινήσει.

Εχω κανει την ιδια διαδικασία σε ενα HP DV5-1130EV και ολα είχαν πάει μια χαρα.

Δημοσ.

Σέ χαιρετώ,βρισκομαι για πρώτη φορά στο φόρουμ και θα ήθελα εάν μπορείς να μού πείς πρέπει να ψάξω γιά το τρόπο πού θα εγκατάστήσω τα ΧΡ σε λάπτοπ TURBO X iron.'Exω τούς οδηγούς δημιούργησα νέο διαμέρισμα στο δίσκο μου - ξεκινώ τήν εγκατάσταση καί δέν βλέπουν τα ΧΡ τον δίσκο.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...