kostasfalcon Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Πηρα για το αδελφακι μου ενα netbook acer aspire 110L (atom 1,6 - 512 ram - 8 GB SSD) στην τιμη των 199 €. Ειχε επανω μια εκδοση του Linux και αποφασισα να του βαλω επανω τα XP. Το αποτελεσμα ειναι οτι ΣΕΡΝΕΤΑΙ και απο τι καταλαβα ευθυνεται ο SSD που ειναι παναργος. Τα ειχα βαλει και στο 7αρακι asus που ειχε 4 GB SSD και πετουσαν.....
argi_d Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σε ολα τα παιδια κ μπραβο στο Δημητρη για το θεμα που ασχολείται! Εχω ενα toshiba satelite P200D-12O και θελω ΧΡ! Υπαρχουν Drivers για WΧΡ? Εγω δε βρηκα κατι ολοκληρωμενο...αρα η βοήθεια σου Δημητρη ειναι σημαντική!
babiskam Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Φίλε dimitris75, στα παραπάνω αρχεία ο φάκελος "9.BLUETHOOTH" είναι άδειος ! Εάν μπορείς να το (ξανα)ανεβάσεις για έναν φίλο που ενδιαφέρεται ...Ευχαριστούμε πολύ ! Καταπληκτική δουλειά Εγώ χρησιμοποίησα αυτό http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/genericSoftwareDownloadIndex?lc=en&cc=us&softwareitem=ob-41620-1 δουλεύει μια χαρά!
thanos75x Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Ακυρο... Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2009 από thanos75x
reo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Τα "lapitopia" της Toshiba εχουν ολα drivers για XP στο site τους εγω εχω βρει για ολα τα μοντελα. Διαλεγεις σειρα διαλεγεις μοντελο με ακριβες κωδικο που τον λεει απο την κατω μερια του λαπτοπ και μετα επιλεγεις λειτουργικο και στους εχει ολους κατεβαζεις αυτους που χρειαζεσαι και εισαι οκ. Δεν χρειαζονται παντα ολοι...εγω βαζω μονο τους βασικους...Η σειρα που λες P200D εχει 2 μοντελα κωδικο PSPBQE & PSPBLE εσενα ποιο ειναι ? Δες απο κατω ποιο ειναι και επελεξε νομιζω πρεπει να ειναι το αυτο με το Q στον κωδικο... ..και .ομως φίλε επειδή έχω και εγώ το εν λόγω Toshiba και καίγομαι να βρώ drivers για XP..προς το παρον μέσα απο το site της Toshiba δεν υπάρχουν..
thanos75x Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Oops Sorry! Εφτασα μεχρι την πηγη και δεν πατησα search να δω οτι δεν εχει για XP... Εχετε δικιο και παλι sorry. Πρωτη φορα laptop toshiba χωρις drivers XP...
giopap87 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 καλησπέρα και από μένα. Πρώτα από όλα μπράβο για αυτό το καταπληκτικό ποστ. Πολύ καλή δουλεια.. μήπως υπάρχουν drivers και για Sony Vaio VGN-AR31S ?
argi_d Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Πηρα για το αδελφακι μου ενα netbook acer aspire 110L (atom 1,6 - 512 ram - 8 GB SSD) στην τιμη των 199 €. Ειχε επανω μια εκδοση του Linux και αποφασισα να του βαλω επανω τα XP. Το αποτελεσμα ειναι οτι ΣΕΡΝΕΤΑΙ και απο τι καταλαβα ευθυνεται ο SSD που ειναι παναργος. Τα ειχα βαλει και στο 7αρακι asus που ειχε 4 GB SSD και πετουσαν..... Κόψε ότι άχρηστες εργασίες υπάρχουν κ κατέβασε τα Εφε τον ΧΡ. Και από όσο γνωρίζω φοράει μια ram 512MB DDR2 στα 533MHz, και έχει δυνατότητα επέκτασης έως τα 1,5GB έχοντας ένα ελεύθερο so-dimm slot. Με λίγα λόγια δίνοντας 12€ μπορείς να μεγαλώσεις τι μνήμη! Για δοκίμασε το!
gabatia Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπερα αγορασα αυτο το laptop HP PAVILION DV7-1150EV οι drivers gia xp που αναφερονται στην πρωτη σελιδα κανουν για το δικο μου οποια βοηθεια ευπροσδεκτη ευχαριστω
SAMSONIC Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 ρε μάγκες μου έχει φάει τη ζωή το dv7 1130ev δεν μπορώ να βρω για κάρτα ήχου drivers με τπτ!!!! όπου και να κοιτάξω όλοι προτείνουν τους ίδιους και αυτούς από τα vista αλλά μου λέει πως δεν υπάρχει συσκευή ήχου! όποιος μπορεί Plz help! αρχηγέ ευχαριστώ για τους αρχικούς drivers.
kostasfalcon Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Κόψε ότι άχρηστες εργασίες υπάρχουν κ κατέβασε τα Εφε τον ΧΡ.Και από όσο γνωρίζω φοράει μια ram 512MB DDR2 στα 533MHz, και έχει δυνατότητα επέκτασης έως τα 1,5GB έχοντας ένα ελεύθερο so-dimm slot. Με λίγα λόγια δίνοντας 12€ μπορείς να μεγαλώσεις τι μνήμη! Για δοκίμασε το! Το εχω κανει φταιει ο SSD του δεν εξηγειται αλλιως, τα win xp δουλευουν καλα και με 512 μνημη. Αυτο που σκεφτομαι τωρα ειναι να αγορασω εναν εξωτερικο usb δισκο να μπουταρω απο εκει (δεν ξερω αν γινεται) νισαφι πια.....
argi_d Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Το εχω κανει φταιει ο SSD του δεν εξηγειται αλλιως, τα win xp δουλευουν καλα και με 512 μνημη. Αυτο που σκεφτομαι τωρα ειναι να αγορασω εναν εξωτερικο usb δισκο να μπουταρω απο εκει (δεν ξερω αν γινεται) νισαφι πια..... 512 για ΧΡ είναι καλά αλλά κάπως οριακά! Από ότι έχω δει σε συγκριτικά ένας σκληρός SSD είναι αρκετά γρηγορότερος από ένα απλό HHD. Τι προγράμματα του φοράς?
gabatia Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω το εξης εχω ενα φιλαρακι που εχει το hp comρaq cq60 140ev και εκανε την εξης πατατια περασε xp χωρις να παρει backup τα βιστα απο το 2 partition του δισκου και τωρα δεν μπορει να βαλει βιστα ξανα μηπως λεω μηπως βρισκεται κανενας κατοχος ιδιου laptop να του στειλει σε ενα dvd to backup με εξοδα του φιλου μου ευχαριστω πολυ Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2009 από gabatia
sir_vitsio Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 γεια σας παιδιά.είμαι νέος στο forum και θα ήθελα τη βοήθειά σας με καποιο πρόβλημα στον ηχο του laptop.εχω ενα hp dv5 1030ev και και εχω βαλει τα xp με τη δική σας βοήθεια. τώρα αντιμετωπίζω ένα προβλημα:μαλλον πρεπει να βραχυκυκλωσα τις εξόδους για μικρόφωνο και ακουστικά (προσπαθώντας να συνδέσω 5.1 ηχεία) απο την κάρτα ήχου του laptop.το προβλημα ειναι οτι δεν εχω ήχο.στον πίνακα ελέγχου φαίνεται οτι χρησιμοπoιούνται ακουστικά(στο speaker settings) και όταν συνδέω ακουστικά τότε μόνο έχω ήχο από τα ηχεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα