Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια και συγχαρητηρια στον Δημητρη για αυτη την προσπαθεια του να μας βοηθησει. Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχουν drivers για το HP Pavilion DV5-1020. Μηπως ειναι στην πρωτη σελιδα, πρωτο ποστ τελευταιοι; Επισης τους εχει βαλει κανεις στο εν λογω μηχανημα; Αν ναι αντιμετωπιζει καποιο προβλημα; Ευχαριστω!

• Απαντ. 576
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γεια χαρά και από εμένα παίδες.Πολύ χρήσιμο το θεματάκι.Έχω το Hp Pavilion dv9680ev με περασμένα τα ΧΡ πάνω,αλλά το wireless assistant δεν δουλεύει.Δεν μπορώ να ενεργοποιήσω ουτε το bluetooth ουτε το wifi για ίντερνετ.Κατέβασα αυτο που προτείνει ο Achilles! στη σελίδα 32.Το κανω εγκατάσταση στο program files,αλλά απο τη διαχείρηση συσκευων δεν βλέπω κάτι για ασύρματο κτλ.Να σημειώσω ότι η εγκατάσταση των ΧΡ έγινε σύμφωνα με τον οδηγό : http://www.lancelhoff.com/how-to-install-windows-xp-on-hp-dv9500-series-laptop/.

Eυχαριστώ εκ των προτέρων.

(εν αναμονή και για wifi μέσω ΧΡ επιτέλους)

:-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Γεια χαρά και από εμένα παίδες.Πολύ χρήσιμο το θεματάκι.Έχω το Hp Pavilion dv9680ev με περασμένα τα ΧΡ πάνω,αλλά το wireless assistant δεν δουλεύει.Δεν μπορώ να ενεργοποιήσω ουτε το bluetooth ουτε το wifi για ίντερνετ.Κατέβασα αυτο που προτείνει ο Achilles! στη σελίδα 32.Το κανω εγκατάσταση στο program files,αλλά απο τη διαχείρηση συσκευων δεν βλέπω κάτι για ασύρματο κτλ.Να σημειώσω ότι η εγκατάσταση των ΧΡ έγινε σύμφωνα με τον οδηγό : http://www.lancelhoff.com/how-to-install-windows-xp-on-hp-dv9500-series-laptop/.

Eυχαριστώ εκ των προτέρων.

(εν αναμονή και για wifi μέσω ΧΡ επιτέλους)

:-)

Στην διαχείριση συσκευών για ποιο λόγο πας φίλε;

Για δώσε λεπτομέρειες:

1) Όταν ανοίγει το λαπτοπ κάτω δεξιά στα windows σου εμφανίζει το εικονίδιο HP Wireless Assisntant;

2) Αν ανοιγοκλείσεις το κουμπί του wireless στο λαπτοπ, τι ενδείξεις σου εμφανίζει επί της οθόνης;

Επεξ/σία από Achilles!
Δημοσ.

Στη διαχειρηση συσκευων δεν θα επρεπε να μου εμφανιζει καπου την καρτα ασυρματου δυκτιου ?

Το εικονιδιακι του wireless assistant εμφανιζεται κατω δεξια στα windows,αλλα ειτε έχω ενεργοποιημενο το wireles απο το κουμπακι του laptop,ειτε οχι,το wireless assistant μου δειχνει οτι ειναι παντα απενεργοποιημενο.Αν κανω διπλο κλικ πανω του,τοσο το wlan οσο και το bluetooth,στην κατασταση γραφουν απενεργοποιημενο και τα δυο.

Mηπως πρεπει να φτιαξω καποια συνδεση απο τον πινακα ελεγχου αρχικα ?Γιατι δεν εχω φτιαξει κατι για ασυρματο απο εκει,παραμονο συνδεση ethernet βλεπω.

:rolleyes:

Δημοσ.
Στη διαχειρηση συσκευων δεν θα επρεπε να μου εμφανιζει καπου την καρτα ασυρματου δυκτιου ?

Το εικονιδιακι του wireless assistant εμφανιζεται κατω δεξια στα windows,αλλα ειτε έχω ενεργοποιημενο το wireles απο το κουμπακι του laptop,ειτε οχι,το wireless assistant μου δειχνει οτι ειναι παντα απενεργοποιημενο.Αν κανω διπλο κλικ πανω του,τοσο το wlan οσο και το bluetooth,στην κατασταση γραφουν απενεργοποιημενο και τα δυο.

Mηπως πρεπει να φτιαξω καποια συνδεση απο τον πινακα ελεγχου αρχικα ?Γιατι δεν εχω φτιαξει κατι για ασυρματο απο εκει,παραμονο συνδεση ethernet βλεπω.

:rolleyes:

1) Ναι στο network adapters, αλλά αυτό αφορά την κάρτα και όχι την ασύρματη σύνδεση.

2) Αφού ανοίξεις το κουμπί wireless, ανοίγεις και το wireless assistant: Στο status μήπως είναι off και τα 2; Αν ναι πιο δεξιά έχει επιλογή action και turn on/off το καθένα ξεχωριστά. Είναι ενεργή η επιλογή;

(Υπάρχει βέβαια και λίγο πιο κάτω δεξιά για turn all on/off).

Απλά να γνωρίζεις ότι δεν αρκεί το κουμπί wireless για να ενεργοποιηθεί το wifi. Εγώ π.χ. το κουμπί wirelless το ανοίγω για να ενεργοποιήσω μόνο το bluetooth, το wifi το έχω μονίμως disable.

Για δες και πες μας τι γίνεται.

Δημοσ.

Η κατασταση και του wlan και του bluetooth ειναι "απενεργοποιημενο".Το θεμα ειναι οτι δεν βλεπω πουθενα την επιλογη για να τα ενεργοποιησω...

Δημοσ.
Η κατασταση και του wlan και του bluetooth ειναι "απενεργοποιημενο".Το θεμα ειναι οτι δεν βλεπω πουθενα την επιλογη για να τα ενεργοποιησω...

Αν το κουμπί wireless είναι κλειστό τότε δεν μπορείς να το ενεργοποιήσεις το wifi, bluetooth, καθώς θα βλέπεις κάτι τέτοιοoffds9.th.jpg.

Αν όμως το ανοίξεις, θα υπάρχει η επιλογή διαθέσιμη. 55475179iu5.th.jpg

Δες πάνω δεξιά στο action.

Βοήθησα καθόλου ή πάλι τζίφος;

Δημοσ.

Η στήλη action και τα δυο κουμπακια κατω δεξια,δεν μου εμφανιζονται ποτε,είτε το έχω ανοιχτο το wireless ειτε οχι.Και τώρα καταλαβα πως θα μπορουσε να δουλευει ο assistant αν υπηρχαν θεωρητικα αυτα τα κουμπακια.:P

Δημοσ.

Μάλλον είσαι άτυχος. Δοκίμασε επανεγκατάσταση. Και αν θυμάμαι καλά για το λαπτοπ σου έχει 2 διαφορετικές εκδόσεις του αρχείου η HP. Δοκίμασε και τις 2.

Δημοσ.

παιδιά υπάρχει πουθενά driver για sata ICH9M/M-E SATA AHCI CONTROLLER 2929, είναι για hp compaq presario cq60-120ev, ευχαριστώ

-----Προστέθηκε 1/2/2009 στις 09 : 34 : 20-----

Καλησπέρα παιδιά,

τελικά κατόρθωσα μετά από ψάξιμο να βρω το σωστό driver για το sata του σκληρού, όμως τώρα δεν έχω Drivers για τις συσκευές. Μπήκα στην HP, αλλά τίποτα. Αυτά που έχει δεν κάνουν δουλειά. Δεν μου βλέπει καν Lan για να μπω internet. Μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα;Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, ένα μεγάλο μπράβο σε όλους ξι ειδικά στο dimitri για την τόση δουλειά που έχει ρίξει.

Λοιπόν σαν κάτοχος ενός ACER 5920G οι drivers για χρ είναι εδώ http://www.laptops-drivers.com/acer-notebooks/updated-acer-aspire-5920g-drivers.html

Τα link είναι και από acerpanam αλλα και rapidshare, ελπίζω να βοήθησα

Σε 32bit όλα δουλεύουν μια χαρά, το πρόβλημα μου είναι ότι σε 64bit δεν μπορώ να βρω SATA drivers και δεν δουλεύουν οι wifi drivers....

Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος....

Δημοσ.

Γειά σας!! Πάρα πολυ καλή η δουλειά με τους drivers!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Έχω δύο καινούργιοα laptop το Acer Aspire 6930G 944G32Mn και το Futsitsu Siemens Amilo XA 3530. Δυνατά εργαλεία και εγώ σκοπέυω να βάλω τα XP για να γίνουν ακόμα πιο δυνατα. Για αυτό παρακαλώ όποιον έχει ή μπορεί να βρεί τα drivers αυτών των δύο laptop να μου έγραφε τα links. Ευχαριστώ πολύ όποιον κάνει την προσπάθεια.

Και πάλι σας συγχέρω για την καλή δουλειά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά τελικά σήμερα βρήκα και 64bit sata drivers για να μπούν με nlite στον Acer5920g....ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη με το wifi στα 64bit

Αν μπορεί κάποιος να το πάρει και να το ανεβάσει στο rapidshare γιατί δεν έχω account

http://ifile.it/9t8hgsf

---------------------------------------------

Όπως πάντα βιαστικά να χαρώ...τελικά δουλεύουν οι sata drivers, βλέπει το δίσκο ΑΛΛΑ όταν πάνε να bootaroun τα "τιμημένα" x64....@@

με βλέπω για 32bit και pane στράφι τα 4giga ram :-( η επομενη λύση είναι vista64 (αλλα...), γαμώτο τα σιχαίνομαι αυτά τα νταβατζιλίκια τις m$, είπα και εγώ να κόψω 40 giga από τα αγαπημένα μου ubuntu να βάλω να παίξω κάνα παιχνιδάκι αλλα...

Επεξ/σία από psalias
Δημοσ.

καλα φιλε μου μασ εχει σωσει με αφτα που βαζεις .εισαι μεγαλος αν βρεισ και αλους βαλτους. ευαχριστουμε ολοι απο το site

Δημοσ.
...

...

...

DRIVERS ΓΙΑ ΤΟ HP PAVILION DV5-1030EV(ΤΕΣΤΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ) THANKS AGAIN TO CHIEF90

http://rapidshare.com/files/153059269/HP_DV5_1030EV_XP.part1.rar

http://rapidshare.com/files/153088334/HP_DV5_1030EV_XP.part2.rar

Φίλε dimitris75, στα παραπάνω αρχεία ο φάκελος "9.BLUETHOOTH" είναι άδειος ! Εάν μπορείς να το (ξανα)ανεβάσεις για έναν φίλο που ενδιαφέρεται ...

Ευχαριστούμε πολύ ! Καταπληκτική δουλειά :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...