Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πέρασα τα XP στο dv5 1030 αλλα μου φαινεται οτι ο ήχος ακούγεται λίγο ''βαθιά''!Σαν μεσα σε δωμάτιο!Εχω ακολουθήσει όλα τα βήματα και τους drivers που παραθέτονται!Οχι κατι τραγικό αλλά με τα Vista είχα πιο ''καθαρό ήχο!Ιδέα μου είναι η όντως συμβαίνει?Επίσης δεν μου κανει εγκατάσταση τους drivers της nvidia που δινονται στο site πιο πάνω, παρολο που εχω SP3!Μου λεει οτι οι drivers δεν ειναι συμβατοι με το hardware του laptop!Σε αντιθεση με του drivers της nvidia του CHIEF 90 (πρώτη σελίδα) που τους κανει εγκατάσταση κανονικα!

Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον ήχο (dv5 1020ev). Είναι περισσότερο αισθητό στους ήχους των windows και όχι τόσο όταν ακούω μουσική.

• Απαντ. 576
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον ήχο (dv5 1020ev). Είναι περισσότερο αισθητό στους ήχους των windows και όχι τόσο όταν ακούω μουσική.

Για ήχο ποιούς drivers πέρασες? Και με ποιά διαδικασία?

Δημοσ.

καλησπερα παιδες

μολις χ8ες πηρα το HP Pavilion dv5-1199ev ..και εχω το γνωστο προβλημα με τα Vista

σκεφτομαι να περασω τα xp, και αποτι βλεπω στις σελιδες πολυς κοσμος εχει σωθεί :-D

2 ερωτήσεις για οποιον έχει διάθεση και χρόνο να μου πει .. :)

1)οι drivers για HP Pavilion dv5-1030ev θα ταιριάζουν στον δικό μου?να δοκιμασω να τους περασω η θα κάψω τα παντα?????:fear:

2)αν γίνει μπάχαλο η κατάσταση,με τα dvdcovery που έχω φτιάξει, θα μπορέσω να επαναφέρω το σύστημα στην εργοστασιακή του κατασταση ώστε να ισχύει η εγγύηση?

thanx και respect

Δημοσ.

Για το ένα δεν ξερω να σου απαντησω αλλά γαι το δυο το dvd που εκανες ειναι στην ουσια το Image του σκληρου οπως εφυγε απο το εργοστασιο.Οποτε οτι και να γινει βαζεις το dvd ξεκινας φορματ και εισαι καθαρος σαν να τον ανοιξες γαι πρωτη φορα

Δημοσ.
Για ήχο ποιούς drivers πέρασες? Και με ποιά διαδικασία?

Πέρασα τους drivers για το dv5-1030ev που βρισκονται στην πρώτη σελίδα. Τελικά δεν νομίζω πως υπάρχει πρόβλημα ήχου,απλά ίσως παραμορφώνεται περισσότερο ο ήχος στα ηχεία του laptop λόγω μεγαλύτερης έντασης απ' ότι στα vista? Δεν είμαι σίγουρος,το θέμα είναι ότι απο κανονικά ηχεία ακούγεται κανονικά,οπότε μάλλον δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Το τηλεχειριστήριο της HP λειτουργεί σε κανέναν; Τρέχοντας το setup για το ENE CIR Reciever μου βγαζει μήνυμα ότι είναι μόνο για vista,οπότε έτρεξα το install και εγκατέστησε τους drivers. To πρόβλημα είναι ότι παρόλο που η συσκεύη αναγνωρίστηκε στην διαχείρηση συσκευών,έχει ενα κίτρινο θαυμαστικό πάνω της και υποθέτω γιαυτο δεν λειτουργεί ο IR Reciever?

Δημοσ.

Καλησπερα!!!πηρα πριν 2 μηνες απο γνωστη αλυσιδα το hp pavillion dv51030.Ειχε καποια κοληματα,το επεστρεψα πισω και μου δωσανε αλλο.Γενικα για τις δυνατοτητες του ψιλοσερνεται,μαλλον λογω vista.Χρησιμοποιω ομως λογω δουλειας το virtual dj με εξωτερικη καρτα ηχου αλλα απο το λαπτοπ αυτο και μετα κατι δε παει καλα.Ο ηχοσ παραμορφωνεται σαν να ζοριζεται το λαπτοπ.Αν και εχω απλουστευσει πολυ τα vista.μαλλον υπαρχει προβλημα με τα vista.Ενας φιλος τεχνικος ειπε πως μπορει να εγκαταστησει τα xp αλλα κατα την εγκατασταση εμφανιζε μπλε οθονες και δεν τα επαιρνε με τιποτε.Μου ειπε πως μαλλον το λαπτοπ εχει καποιο προβλημα και να το παω πισω.Αν και δε νομιζω.Υπαρχει καποιος που γνωριζει για την εγκατασταση?Να το εχει κανει στο συγκεκριμενο επιτυχως και να με βοηθησει?

Δημοσ.
Καλησπερα!!!πηρα πριν 2 μηνες απο γνωστη αλυσιδα το hp pavillion dv51030.Ειχε καποια κοληματα,το επεστρεψα πισω και μου δωσανε αλλο.Γενικα για τις δυνατοτητες του ψιλοσερνεται,μαλλον λογω vista.Χρησιμοποιω ομως λογω δουλειας το virtual dj με εξωτερικη καρτα ηχου αλλα απο το λαπτοπ αυτο και μετα κατι δε παει καλα.Ο ηχοσ παραμορφωνεται σαν να ζοριζεται το λαπτοπ.Αν και εχω απλουστευσει πολυ τα vista.μαλλον υπαρχει προβλημα με τα vista.Ενας φιλος τεχνικος ειπε πως μπορει να εγκαταστησει τα xp αλλα κατα την εγκατασταση εμφανιζε μπλε οθονες και δεν τα επαιρνε με τιποτε.Μου ειπε πως μαλλον το λαπτοπ εχει καποιο προβλημα και να το παω πισω.Αν και δε νομιζω.Υπαρχει καποιος που γνωριζει για την εγκατασταση?Να το εχει κανει στο συγκεκριμενο επιτυχως και να με βοηθησει?

Ο λόγος που δεν γινόταν η εγκατάσταση είναι ότι τα XP χρειάζονται drivers για να "δουν" τους sata σκληρους δίσκους.Μία εύκολη λύση είναι να τους ενσωματώσεις στο cd της εγκατάστασης χρησιμοποιώντας το nlite. Εδώ είναι και δύο οδηγοί από προηγούμενα post για το πως γίνεται αυτό:

http://adslgr.com/forum/showthread.php?t=166926&garpg=3

http://www.notebookdatabase.com/2008/03/13/how-to-install-windows-xp-on-sata-hdd-without-a-floppy/

Δημοσ.

ναι φιλε μου,διαβασα λιγο πολυ τα μυνηματα εδω,και ελπιζω οντως απλα να ηταν θεμα vista και να μην εχει προβλημα το λαπτοπ...για αυτο θελω να δοκιμασω το μηχανημα με xp αλλα δε τολμω μονος τη διαδικασια...και ψαχνω καποιον να το δει,σαν δουλεια επι πληρωμη.

Δημοσ.

Καλησπέρα,ψάχνω drivers σε vista για το Toshiba Satellite A300 1GN,και συγκεκριμένα στις άλλες συσκευές έχει την "Βασική συσκευή συστήματος" επι 3 φορές χωρίς να έχω βάλει drivers.Τι να "κατεβάσω"?

Παιδιά επίγει..Ευχαριστώ..

Δημοσ.

Νονίζω πως ο τεχνικός σου δεν πρεπει να εχει ακουσει οτι εδώ και λίγα χρονια υπάρχουν στην αγορα LAPTOP με SATA HDD!!!!!Δεν είναι τίποτα!Ενσωμάτωσε τους SATA controlers με το nlite, και ολα καλα είναι ευκολο!Οι CONTROLERS για το dv5-1030 παραθέτονται sto site!

Δημοσ.

ΗΡ DV5 1030ev

Καμια φορα, μετα απο κανα δυο ωρες λειτουργιας, ακουγοντε κατι κλικ κλακ απο τα ηχεια.

Τι κανω;;;

Δημοσ.
φιλε μου,μου ειπε πως ετσι προσπαθησε αλλα δε το επαιρνε με τιποτα.για αυτο και εγο ψαχνω καποιον εδω αθηνα που να ξερει...

θα σε βοηθούσα πολύ ευχαρίστως αλλα είμαι εξωτερικο!!!Έφαγα πολύ πίκρα για να εγκαταστήσω τα XP αλλα τέλος καλό!Μέχρι στιγμής το LAPTOP δουλευει SUPER.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε CHIEF 90 και σε Wagner669!

Anyway, ξεκίνα με το nlite όπου κολλας θα σε βοηθήσω!

http://www.nliteos.com/download.html

(πρέπει να έχεις εγκατεστημένο το Net Framework 3.5)

ετοίμασε και ένα CD WIN XP SP2 και κάνε ότι σου λέει το nlite.Controlers SATA για 1030 εδώ:

sata driver για την εγκατάσταση των xp: http://downloadcenter.intel.com/filt...s=44&submit=Go!

Το no2 είναι που λεεί 32-bit Floppy Configuration Utility.

Τρέχεις το n-lite βάζεις τα xp και μετά φορτώνεις και τους sata drivers και τα γράφεις μαζί σε ένα cd.

Good Luck!

-----Προστέθηκε 13/12/2008 στις 03 : 56 : 38-----

ΗΡ DV5 1030ev

Καμια φορα, μετα απο κανα δυο ωρες λειτουργιας, ακουγοντε κατι κλικ κλακ απο τα ηχεια.

Τι κανω;;;

Σε εμένα όλα καλά!Παρατήρησες τίποτα περίργο για τον ήχο?Σε ήχους των Windows?Δεν ακούγεται σαν σε ''δωμάτιο'' ή ιδέα μου?

Δημοσ.

Geia sas exw HP dv6845ev engatestisa olous tous drivers pou itan gia to singekrimeno montelo alla se mono mia engatastash kai sigkekrimena sthn "12.Λογισμικό υποστήριξης για Ενσωματωμένη μονάδα ΗΡ με ασύρματη τεχνολογία Bluetooth" mou elege oti einai mono gia VISTA kai tha ithela an ginotan na me voithisete na vro kati allo, apisis sto "divece manager" mou dixnei oti lipoun akoma "5 other devices" pou einai: 3 x base system device, HP Integrated module, Ethernet controller.

HELP.................................................

Δημοσ.
Πέρασα τους drivers για το dv5-1030ev που βρισκονται στην πρώτη σελίδα. Τελικά δεν νομίζω πως υπάρχει πρόβλημα ήχου,απλά ίσως παραμορφώνεται περισσότερο ο ήχος στα ηχεία του laptop λόγω μεγαλύτερης έντασης απ' ότι στα vista? Δεν είμαι σίγουρος,το θέμα είναι ότι απο κανονικά ηχεία ακούγεται κανονικά,οπότε μάλλον δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Το τηλεχειριστήριο της HP λειτουργεί σε κανέναν; Τρέχοντας το setup για το ENE CIR Reciever μου βγαζει μήνυμα ότι είναι μόνο για vista,οπότε έτρεξα το install και εγκατέστησε τους drivers. To πρόβλημα είναι ότι παρόλο που η συσκεύη αναγνωρίστηκε στην διαχείρηση συσκευών,έχει ενα κίτρινο θαυμαστικό πάνω της και υποθέτω γιαυτο δεν λειτουργεί ο IR Reciever?

Για ήχο κάνε αυτό και πές μας αν είχες διαφορά....

PCI Device

PCI\VEN_8086&DEV_293E&SUBSYS_30F7103C&REV_03\3&B1B FB68&0&D8

ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp33501-34000/sp33867.exe

create a file start_audio.bat, write on it such string devcon.exe restart "PCI\VEN_8086&DEV_293E" , then save it C:\Start Menu\Programs\Startup.

or download it from here http://www.filecloud.com/files/categ...gory_id=283210

download the file DEVCON.EXE from microsoft. http://download.microsoft.com/downlo...240/devcon.exe

Unzip the file, you have two folders copy the i386\devcon.exe into c:\windows

Για τηλεκοντρόλ αυτό....

ENE CIR Receiver Driverı and run DPInst.exe

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...