Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ καλο το Post πραγματικα..!!

Για να λυσετε το προβλημα με sata για τον pavilion dv5-1080ev

κατεβαστε το αρχειο που επισυναπτω κ περαστε το στο nlite σαν text στους drivers( οχι σαν pnp) κ ειστε οκ.

Εγω εχω προβλημα με την καρτα γραφικων. Ενω την αναγνωριζει περνωντας τους drivers πηγαινοντας μετα στο settings μου λεει οτι ειναι incompatible γιατι ειναι για αλλη εκδοση windows. Ειχε κανεις αλλος αυτο το προβλημα?

Επισης ο sound driver δεν λειτουργει. Επειδη ειδα οτι ειναι τεσταρισμενοι δεν μπορω να καταλαβω τι στο καλο κανω λαθος..

f6flpy3286.zip

• Απαντ. 576
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Πολυ καλο το Post πραγματικα..!!

Για να λυσετε το προβλημα με sata για τον pavilion dv5-1080ev

κατεβαστε το αρχειο που επισυναπτω κ περαστε το στο nlite σαν text στους drivers( οχι σαν pnp) κ ειστε οκ.

Εγω εχω προβλημα με την καρτα γραφικων. Ενω την αναγνωριζει περνωντας τους drivers πηγαινοντας μετα στο settings μου λεει οτι ειναι incompatible γιατι ειναι για αλλη εκδοση windows. Ειχε κανεις αλλος αυτο το προβλημα?

Επίσης ο sound driver δεν λειτουργεί. Επειδη ειδα οτι ειναι τεσταρισμενοι δεν μπορω να καταλαβω τι στο καλο κανω λαθος..

για grafics απλά κάνεις setup?απο ότι θυμάμαι, γράφω ότι πρέπει να κανεις copy-paste ένα αρχείο στον φάκελο π αποσιμπιέζεται ο driver..ο sound όταν λες δεν λειτουργεί?κοιτα πριν τα ανεβάσω τα τεσταρα σε εμένα(dv5-1080ev) κ λειτουργούσαν..Για ψάχτο λίγο κ πές μ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανακεφαλαίωση

Drivers για τον hp pavilion dv5 1030ev (εκτός τους drivers της σελίδας της hp)

sata driver για την εγκατάσταση των xp: http://downloadcenter.intel.com/filt...s=44&submit=Go!

Το no2 είναι που λεεί 32-bit Floppy Configuration Utility.

Τρέχεις το n-lite βάζεις τα xp και μετά φορτώνεις και τους sata drivers και τα γράφεις μαζί σε ένα cd.

Για τον ήχο είναι το αρχείο sp32646.exe

Για το bluetooth είναι το αρχείο sp32883.exe.

Για τους drivers του audio device on high definition audio bus:

πας στο device manager ->

πατας update driver στο audio device ->

πατας να διαλέξεις εσύ τον driver ->

διαλέγεις το microsoft και διαλέγεις το microsoft WINMM WDM Audio Compatibility Driver

Για το audio είναι το αρχείο sp32646.exe

Για το ethernet realtek είναι το αρχείο sp28817.exe

Για τα Κουμπιά αφής είναι το αρχείο sp40139.exe

Και μερικά πρόσθετα που χρειάζονται είναι τα αρχεία sp38874.exe , sp39548.exe ,

STOR_allOS_8.6.0.1007_PV και INF_allOS_9.0.0.1011_PV

Επεξ/σία από grhgorhsptol
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Δημοσ.

καταρχας συγχαρητηρια για το θεμα ειναι πολυ ενδιαφερον.Εχω εναν altec nb voyager A3100 και δεν μπορω να βρω drivers για τα xp μηπως σας βρισκεται τπτ;

Δημοσ.

Δημήτρη, σίγουρα έχει σώσει πολύ κόσμο αυτό το post!

Μήπως μπορεί (κάποιος) να βοηθήσει κι εμένα;

Ψάχνω να αγοράσω καινούργιο laptop λόγω δουλειάς. Χρειάζομαι απαραίτητα μεγάλη και καλή χρωματικα/ποιοτικά οθόνη (από 16,4"και πάνω) και θέλω -λόγω ειδικής εφαρμογής- να τρέχω με ΧΡ, γλιτώνοντας παράλληλα τα (θεό)βαρια Vista.

Μετά από έρευνα αγοράς κλίνω προς τα:

- Τoshiba Satellite P300-134

- SONY Vaio AW11 M/H (18,4" oθόνη ) ή FW21 E

- DELL Studio 17"

Για το πρώτο έχω βρεί κάποια πράγματα (από drivers) στο site της Toshiba, αλλά για τα άλλα τρία όχι.

Γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω γι αυτά τα μηχανήματα ή μπορεί να αντιπροτείνει κάποιο άλλο μοντέλο αντίστοιχων δυνατοτήτων που σίγουρα θα έχω αποτέλεσμα;

Δημοσ.

Γεια σας. Προσπαθω να εγκαταστήσω WIN XP home σε Fujitsu-Siemens Amilo PI 1556 T2500. Δεν βλεπει το σκληρό. Εχω κανει την ιδια διαδικασία με επιτυχια σε HP G5060ea και σε HP dv5295ea, αφου πηρα τους οδηγους απο το site της HP. Για το Amilo PI1556 T2500 που θα βρω οδηγους για να δει το σκληρό (μεσω δισκετας)?

Δημοσ.

Στο αρχικο post εχεις drivers για hp pavillion dv6845ev...

Εγω εχω το dv6860ev...

Με την λογικη οτι ειναι ιδια σειρα και πολυ κοντινα μοντελα,λογικα θα δουλεψουν και σε μενα??? Βασικα ενδιαφερομαι για τον driver του bluetooth αλλα και οτι αλλο μπορει να φανει χρησιμο!

Δημοσ.
Στο αρχικο post εχεις drivers για hp pavillion dv6845ev...

Εγω εχω το dv6860ev...

Με την λογικη οτι ειναι ιδια σειρα και πολυ κοντινα μοντελα,λογικα θα δουλεψουν και σε μενα??? Βασικα ενδιαφερομαι για τον driver του bluetooth αλλα και οτι αλλο μπορει να φανει χρησιμο!

Σε φορητα που εκανα αυτην την δοκιμη δεν μου περναγε ο οδηγος του chipset

Δημοσ.
Σε φορητα που εκανα αυτην την δοκιμη δεν μου περναγε ο οδηγος του chipset

Δοκιμασα τελικα για το bluetooth...δυστυχως δεν δουλευει...:-(:-(

Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΤΟ TOSHIBA L350 KAI ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΑ VISTA KAI NA ΒΑΛΩ ΤΑ ΧΡ ΑΛΛΑ ΟΠΟΤΕ ΒΑΖΩ ΤΟ INSTALATION DISC KAI PAEI NA KANEI TO SETUP ΜΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΗ (7Β) ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΟ INSTAL...TI ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ VISTA;ΑΝ ΚΑΝΩ FORMAT ΠΡΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;

ΒΟΗΘΕΙΑ....

Δημοσ.

Geia sas exw HP dv6845ev engatestisa olous tous drivers pou itan gia to singekrimeno montelo alla se mono mia engatastash kai sigkekrimena sthn "12.Λογισμικό υποστήριξης για Ενσωματωμένη μονάδα ΗΡ με ασύρματη τεχνολογία Bluetooth" mou elege oti einai mono gia VISTA kai tha ithela an ginotan na me voithisete na vro kati allo, apisis sto "divece manager" mou dixnei oti lipoun akoma "5 other devices" pou einai: 3xbase system device, HP Integrated module, Ethernet controller.

HELP.................................................

Δημοσ.

Εχουμε κατι για sony vaio vgn-n31z/w ? το προβλημα ειναι οτι εβαλα xp χωρις να εχω ιδεα για το αν κυκλοφορουν drivers για την περιπτωση μου. Αν μπορειτε να με βοηθησετε.. Σας ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...