Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έκανα!!!!

Ο sata driver για τον hp pavilion dv5 1030ev βρίσκεται εδώ: http://downloadcenter.intel.com/filter_results.aspx?strTypes=all&ProductID=2101&OSFullName=Windows*+XP+Professional&lang=eng&strOSs=44&submit=Go!

Το no2 είναι που λεεί 32-bit Floppy Configuration Utility.

Το κατεbάζεις και χρησιμοποιόντας το nLite τρέχει κανονικότατα!!!!

Όμως δεν μπορώ να βρώ drivers για το bluetooth και οι drivers για την κάρτα ήχου που κατέβασα από το link που δίνεται στην πρώτη σελίδα δεν τρέχουν,βγάζουν πρόβλημα:mad:.Όποιος ξέρει που βρίσκονται ας μου πεί please!!!!

Κατά τα άλλα μια χαρά.:-D

• Απαντ. 576
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Το έκανα!!!!

Ο sata driver για τον hp pavilion dv5 1030ev βρίσκεται εδώ: http://downloadcenter.intel.com/filter_results.aspx?strTypes=all&ProductID=2101&OSFullName=Windows*+XP+Professional&lang=eng&strOSs=44&submit=Go!

Το no2 είναι που λεεί 32-bit Floppy Configuration Utility.

Το κατεbάζεις και χρησιμοποιόντας το nLite τρέχει κανονικότατα!!!!

Όμως δεν μπορώ να βρώ drivers για το bluetooth και οι drivers για την κάρτα ήχου που κατέβασα από το link που δίνεται στην πρώτη σελίδα δεν τρέχουν,βγάζουν πρόβλημα:mad:.Όποιος ξέρει που βρίσκονται ας μου πεί please!!!!

Κατά τα άλλα μια χαρά.:-D

Τελικά μετά την υποβάθμιση το τηλεχειριστήριο λειτουργεί ή όχι και αν μπορεί να μας πει ο dimitris75 αν υπάρχουν drivers για το bluetooth.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι ο ήχος μιά χαρά!!!Κατέβασα το αρχείο sp32646.exe το έκανα εγκατάσταση.

Τώρα δεν μου λειτουργεί το κουμπάκι του mute,η γραμμή του ήχου το quick start και το bluetooth.

Όποιος τα καταφέρει ας πεί πως...

-----Προστέθηκε 23/10/2008 στις 01 : 21 : 36-----

Μια χαρά και με τα κουμπιά του mute και της γραμμής της φωνής.ΑΛΛΑ το mute φαίνεται συνέχεια πορτοκαλί (απενεργοποιημένο).

Έφτιαξα και το bluetooth!!! το αρχείο είναι το sp32883.exe.

Επεξ/σία από grhgorhsptol
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Δημοσ.

κατεβαστε το αρχειο sp34842 εγκαταστηστε το και το bluethooh θα ειναι οκ!το κατεβασα μαζι με τα Drives ενος αλλου hp,δεν θυμαμαι ομως ποιου.το τηλεχειριστήριο δεν λειτουργεί..

Δημοσ.

Γεία σου dimitris 75 μπράβο για το τόπικ σου.

λοιπόν και εγώ έχω κάποιο πρόβλημα με το lap top μου,

έχω ένα turbo x M765TU και έβαλα xp αλα δέν αναγνωρίζει το chipset (mobile intel 45 express chipset series pci express root-2A41) με αποτέλεσμα να μην δουλέυει η κάρτα γραφικών nvidia 9300.κατέβασα driveres απο clevo.com αλλα πάλι δεν επαιξε.'εχεις κάτι να προτείνεις?απο το πλαίσιο ειπαν επισημα οτι δεν περνει XP.(περιτο να πω οτι ολα τα υπόλοιπα λειτουργούν κανονικά.cam ,finger,wifi ktlp)

thanks prokatabolika..!

Δημοσ.

Καλησπέρα κι απο μένα και καταρχάς ευχαριστώ πολύ για όλες τις πληροφορίες, πραγματικά αυτό το ποστ μας γλυτώνει όλους από πολλά προβλήματα.

Στο θέμα όμως, έχω ενα hp pavilion dv7-1030ev κατάφερα από τους οδηγούς εδώ να του περάσω winxp αλλά

1. πρόβλημα τα winxp ΔΕΝ βλέπυν την οπτική συσκευή Blue ray - dvd-rw

και γι αυτό χρειάζετε κάνα 10λεπτο να bootάρει.

Βλέπει τη συσκευή σαν cd-rom σε safe mode αλλά σε normal mode δεν τη βλέπει :(

με τους υπόλοιπους drivers ακόμη ψάχνωμαι... Αλλά αν μπορούσε κάποιος να βοηθήσει στο παραπάνω πρόβλημα πραγματικά θα με σώσει!!! είμαι 2 μέρες που ψάχνω απεγνωσμένα :S

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.
Κατ αρχάς ένα τεράστιο ευχαριστώ στον dimitris 75 για τον κόπο του και την πολύτιμη βοήθειά του για την απαλλαγή από το καρκίνωμα του υπολογιστή που λέγεται Vista. Η ερώτηση που θέλω να του κάνω είναι η εξής. Μετά την εγκατάσταση των xp σε Hp Pavillion dv5 1030ev τα πλήκτρα αφής στην πάνω μεριά του υπολογιστή δουλεύουν κανονικά ή όχι; Συνεχίζοντας την ερώτηση του πιο πάνω φίλου γιατί ο φάκελος bluetooth είναι άδειος; Μια τελευταία ερώτηση το remote control με τα xp δουλεύει ή όχι; Καλό θα ήταν πάντως αν υπήρχε η δυνατότητα να γνωρίζουμε ποιές λειτουργίες απενεργοποιούνται με τη χρήση των xp. Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη αν κούρασα με τις ερωτήσεις μου.:-)

Παιδια δν ξέρω αν υπήρξε κάποιο πρόβλημα από τους drivers που ανέβασα(για dv5-1080ev)..αν ναι ζητάω συγνώμη απλά τους βρήκα μετά από πρόχειρο ψάξιμο λόγω ότι είμαι φοιτητής κ έπρεπε να φύγω ταξίδι….ελπίζω να βοήθησα σε εμένα τουλάχιστον κατά ένα μεγάλο ποσοστό εκτός από το κουμπί mute hdmi ήχο και control όλα τα αλλά δουλεύουν. Ότι πρόβλημα έχετε πάντως μπορείτε να με ρωτήσετε για αυτήν την σειρά μοντέλων(dv5-7).

Δημοσ.

Καλημερα, τελικά το προβλημα με τα xp που δεν εβλεπαν τη συσκευή blue ray/dvd στο dv7-1030ev λύθηκε μετά απο πολύ ψάξιμο και είπα να το αναφέρω, αν στο μέλλων έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα.

Κατά το boot πατάμε f8 και safe mode αν βγάλει την επιλογή press esc to cancel load SPTD.SYS πατάμε esc, μόλης μπεί σε safe mode κάνουμε επανεκίνηση και μπαίνουμε κανονικά και βγάζει μήνυμα ότι βρέθηκε νέα συσκευή και κάνει εγκατάσταση αυτόματα. Αν δεν βγάλει το παραπάνω μήνυμα γα το SPTD.SYS το κατεβάζουμε το εγκαθηστούμε και κάνουμε το όλο παραπάνω. Χωρείς να μπορώ να καταλάβω γιατί αλλά μετά δουλεύουν όλα ρολόι με τη συσκευή.

Παιδια δν ξέρω αν υπήρξε κάποιο πρόβλημα από τους drivers που ανέβασα(για dv5-1080ev)..αν ναι ζητάω συγνώμη απλά τους βρήκα μετά από πρόχειρο ψάξιμο λόγω ότι είμαι φοιτητής κ έπρεπε να φύγω ταξίδι….ελπίζω να βοήθησα σε εμένα τουλάχιστον κατά ένα μεγάλο ποσοστό εκτός από το κουμπί mute hdmi ήχο και control όλα τα αλλά δουλεύουν. Ότι πρόβλημα έχετε πάντως μπορείτε να με ρωτήσετε για αυτήν την σειρά μοντέλων(dv5-7).

Φίλε μου ένα μεγάλο ποσοστό των driver δουλεύουν αυτό όμως που δεν δουλεύει στο DV7-1030EV είναι ο driver του ήχου. έκανα εγκατάσταση πρώτα το UAA BUS για το HD Audio είδε τη συσκευή, στη συνέχεια η εγκατάσταση για το AUDIO δεν διακόπηκε όπως πριν με error, στην επανεκίνηση (την ώρα που έκλεινε για restart) έπεξε ο γνωστός ήχος μόνο απο το ενσωματομένο sub-woofer και όχι απο τα ηχεία και μετά πάλι μουγκό. κοίταξα στο control panel δεν υπάρχει IDT control panel και στα audio settings μου είχε για αναπαραγωγή μόνο το bluetooth device.

Επίσης συνεχίζει να μου δείχνει γύρω στις 7-8 αγνωστες συσκευές όπου δεν βρίσκει τπτ για εγκατάσταση μέσα απο τους drivers που μας έδωσες, αλλά ούτε και απο το φακελάκι swsetup. Οποιαδήποτε βοήθεια θα μου ήταν πολύτιμη. Ευχαριστώ πολύ!!

Δημοσ.

Φιλε πολλη καλη δουλεια!!!!!! τωρα το ειδα το θεμα και ειναι οντως πολλη σημαντικο!! εχω κανει κι εγω την ιδια δουλεια σε τρια λαπτοπ αλλα το γεγονος οτι πολλες εταιριες δεν υποστηριζουν XP το κανει αρκετα δυσκολο!!

Δημοσ.
Καλημερα, τελικά το προβλημα με τα xp που δεν εβλεπαν τη συσκευή blue ray/dvd στο dv7-1030ev λύθηκε μετά απο πολύ ψάξιμο και είπα να το αναφέρω, αν στο μέλλων έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα.

Κατά το boot πατάμε f8 και safe mode αν βγάλει την επιλογή press esc to cancel load SPTD.SYS πατάμε esc, μόλης μπεί σε safe mode κάνουμε επανεκίνηση και μπαίνουμε κανονικά και βγάζει μήνυμα ότι βρέθηκε νέα συσκευή και κάνει εγκατάσταση αυτόματα. Αν δεν βγάλει το παραπάνω μήνυμα γα το SPTD.SYS το κατεβάζουμε το εγκαθηστούμε και κάνουμε το όλο παραπάνω. Χωρείς να μπορώ να καταλάβω γιατί αλλά μετά δουλεύουν όλα ρολόι με τη συσκευή.

Φίλε μου ένα μεγάλο ποσοστό των driver δουλεύουν αυτό όμως που δεν δουλεύει στο DV7-1030EV είναι ο driver του ήχου. έκανα εγκατάσταση πρώτα το UAA BUS για το HD Audio είδε τη συσκευή, στη συνέχεια η εγκατάσταση για το AUDIO δεν διακόπηκε όπως πριν με error, στην επανεκίνηση (την ώρα που έκλεινε για restart) έπεξε ο γνωστός ήχος μόνο απο το ενσωματομένο sub-woofer και όχι απο τα ηχεία και μετά πάλι μουγκό. κοίταξα στο control panel δεν υπάρχει IDT control panel και στα audio settings μου είχε για αναπαραγωγή μόνο το bluetooth device.

Επίσης συνεχίζει να μου δείχνει γύρω στις 7-8 αγνωστες συσκευές όπου δεν βρίσκει τπτ για εγκατάσταση μέσα απο τους drivers που μας έδωσες, αλλά ούτε και απο το φακελάκι swsetup. Οποιαδήποτε βοήθεια θα μου ήταν πολύτιμη. Ευχαριστώ πολύ!!

Λογικόνα μην δουλευει κάτι για dv7,γιατί αυτοί είναι drivers για την σειρά dv5 κάπιοι ομως δουλεύουν και για dv7

Δημοσ.

Για σας, δεν έχω διαβάσει όλα τα post στο forum αλλα θελω να ρωτήσω το εξείς: πήρα ενα DV5- 1030ev και προσπαθώ εδω και 3 μέρες να εγκαταστήσω τα xp αλλα δεν μπορώ γιατι οταν παει να μπουταρει το cd των xp την ώρα που θα φορτώσει τουσ τελευταίους driver (πρίν κάνω φορμάτ κτλ) μου πετάει μια μπλε οθόνη και κολλάει. Το έχει παθει κανένας άλλος, θέλει κάτι συγκεκριμένο ή είναι πρόβλημα hardware ?

Δημοσ.

ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ DRIVERS. ΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΚΤΥΠΗΣΕ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΗΤΟ ΜΟΥ. ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΝΕΟ ΔΙΣΚΟ, ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ XP ΠΟΥ ΕΙΧΕ. CD ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ. RECOVERY CD ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ AΥΤΟ ΕΙΧΑ. RECOVERY SET ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΠΟΤΕ !!!!!!

ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΩΝ XP HOME ΤΗΣ HP ΣΤΟ ΦΟΡΗΤΟ. ΒΡΗΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ CD ΤΟΝ WINXP ΗΟΜΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ SETUP. OTAN ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΤΟ SERIAL ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ NEXT ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ SERIAL ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΩΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ 3 CD TON XP HOME (1.WINXP HOME SP2, 2 WINXP HOME SP2C KAI 3 WINXP HOME) ME KANENA ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΟ SERIAL ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΩ. ANY IDEAS????

Δημοσ.

Χαίρεται. Προσπαθώ να ενσωματώσω με το nLite τους Sata drivers για τον σκληρό για να βάλω ΧΡ σε ένα Sony Vaio VGN-FZ11M αλλά τίποτα δυστυχώς. Είχα δει σε προηγούμενα posts ότι κάποια άτομα κατάφεραν να τα περάσουν τα ΧΡ στο συγκεκριμένο φορητό αλλά δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω μαζί τους για να με βοηθήσουν να το κάνω. Αν κάποιος ξέρει πως μπορώ να το κάνω θα του είμαι υπόχρεος.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Δε μου λετε βρε παιδια εσεις φορματ κανατε με τη μια και περασατε xp γιατι εγω προσπαθω και μου πετάει μπλε οθόνη οταν πάει να φορτόσει το cd των xp (με το που θα φορτόσει τους πρώτους driver πριν βγάλει την οθόνη για να επιλέξεις δίσκο και να κανει φορματ) Κανατε κάτι το ιδιέτερο ή απλα βάλατε το cd των XP και μπουτάρατε απο αυτό;

Δημοσ.

Εχουμε πει 1000 φορες θελει να φορτωσεις τη δισκετα με τους drivers για υποστηριξη σκληρων δισκων SATA... Ελεος!!!

Πιο πανω εχει και οδηγο πως θα τους ενσωματωσεις στο cd των Windows με το Προγραμμα nLite

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...