costas_77 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 γεια σας..πηρα κ εγω ενα SONY VAIO VGN-NR31E... ξερει κανεις αν δουλευουν τα ΧP σαυτο...?
dimitris75 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Παίδες γιατί όσοι μπαίνουν στο post που έφτιαξα δεν κοιτάνε την πρώτη σελίδα;
ni_psis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 φίλε Δημήτρη οι drivers που ανέβασες και το HP dv5-1030 κάνουν για το dv5-1050??
panoramix222000 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 dimitris75 drivers για το Toshiba Satellite L300D-10B μήπως υπάρχουν??
holydiv Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Παιδια μια βοηθεια για τον HP G7060EV. Εκανα το downgrade και εχω προβλημα με την καρτα ηχου που δεν την βλεπει καθολου (δοκιμασα τον driver που δοθηκε - Conexant High Definition SmartAudio 221). Ολα τα αλλα δουλευουν κανονικα και το laptop πεταει. Στον device manager εχω μια unknown pci device ANY HELP??? (ελπιζω να μην ξαναγυρισω στα σβιστα......)
costas_77 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 εμενα δν μ αναγνωριζει τν σκληρο δισκο για να περασω τα winxp....
panoramix222000 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 εμενα δν μ αναγνωριζει τν σκληρο δισκο για να περασω τα winxp.... Πρέπει να περάσεις στο cd των windows sata drivers. Ψάξε στο google και θα βρεις την απαντησή σου!
costas_77 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 ξερει κανεις π θα βρω τα drivers sata για xp...για τον vgn -nr31e ?
juliahna12 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Βρε παιδιά, σας παρακαλώ μήπως μπορει να με βοηθήσει κάποιος. Εχω HP dv5 -1030ev και θέλω να περάσω τα XP PRO SP3. Kατέβασα απο την πρώτη σελίδα τους οδηγούς και όταν κάνω αποσυμπίεση μου βγάζει σφάλμα. Αυτό που βλέπω μετα ειναι οτι ο φάκελος με Blootooth ειναι κενός. Τεσπα, το προσπερνάμε αυτό και το ψάχνω μετα ξεχωριστά. Μετα πώς θα φτιάξω το δισκάκι των XP? Τα drivers για sata που μπορώ να τα βρώ? Μπορει να μου πει κάποιος γιατί προσπαθώ αλλά δεν βγάζω άκρη....Ευχαριστώ..
orion3 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 φιλε εγω εχω ειτς πι παβιλιον 9790....και εχω στον νου μου να βαλω χπ...υπαρχουν οδηγοι για το συστημα αυτο??
ambientc Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Βρε παιδιά, σας παρακαλώ μήπως μπορει να με βοηθήσει κάποιος. Εχω HP dv5 -1030ev και θέλω να περάσω τα XP PRO SP3. Kατέβασα απο την πρώτη σελίδα τους οδηγούς και όταν κάνω αποσυμπίεση μου βγάζει σφάλμα. Αυτό που βλέπω μετα ειναι οτι ο φάκελος με Blootooth ειναι κενός. Τεσπα, το προσπερνάμε αυτό και το ψάχνω μετα ξεχωριστά. Μετα πώς θα φτιάξω το δισκάκι των XP? Τα drivers για sata που μπορώ να τα βρώ? Μπορει να μου πει κάποιος γιατί προσπαθώ αλλά δεν βγάζω άκρη....Ευχαριστώ.. Κατ αρχάς ένα τεράστιο ευχαριστώ στον dimitris 75 για τον κόπο του και την πολύτιμη βοήθειά του για την απαλλαγή από το καρκίνωμα του υπολογιστή που λέγεται Vista. Η ερώτηση που θέλω να του κάνω είναι η εξής. Μετά την εγκατάσταση των xp σε Hp Pavillion dv5 1030ev τα πλήκτρα αφής στην πάνω μεριά του υπολογιστή δουλεύουν κανονικά ή όχι; Συνεχίζοντας την ερώτηση του πιο πάνω φίλου γιατί ο φάκελος bluetooth είναι άδειος; Μια τελευταία ερώτηση το remote control με τα xp δουλεύει ή όχι; Καλό θα ήταν πάντως αν υπήρχε η δυνατότητα να γνωρίζουμε ποιές λειτουργίες απενεργοποιούνται με τη χρήση των xp. Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη αν κούρασα με τις ερωτήσεις μου.
rs20vt Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 dimitris 75 σε ευχαριστω πολυ για την τοσο πολυτιμη βοηθεια σου!Καταφερα να περασω τα xp στο hp dv5 1030ev.ambientc Τα πληκτρα αφης που δουλευουν ειναι το πληκτρο του wifi και της εντασης,θα πρεπει ομως να καταβεις απο http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&dlc=en&cc=us&lang=en&product=3798133 το "HP Quick Launch Buttons".Ακομα την ψαχνω ομως για τις υπολοιπες λειτουργιες.. -----Προστέθηκε 21/10/2008 στις 05 : 22 : 12----- Με μια μικρη ρυθμιση δουλεουν ολα τα soft πληκτρα εκτος του QuickPlay!Κρατηστε το thread ζωντανο γιατ αφορα πολυ κοσμο...!
ambientc Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 dimitris 75 σε ευχαριστω πολυ για την τοσο πολυτιμη βοηθεια σου!Καταφερα να περασω τα xp στο hp dv5 1030ev.ambientc Τα πληκτρα αφης που δουλευουν ειναι το πληκτρο του wifi και της εντασης,θα πρεπει ομως να καταβεις απο http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&dlc=en&cc=us&lang=en&product=3798133 το "HP Quick Launch Buttons".Ακομα την ψαχνω ομως για τις υπολοιπες λειτουργιες.. -----Προστέθηκε 21/10/2008 στις 05 : 22 : 12----- Με μια μικρη ρυθμιση δουλεουν ολα τα soft πληκτρα εκτος του QuickPlay!Κρατηστε το thread ζωντανο γιατ αφορα πολυ κοσμο...! Ευχαριστώ πολύ αλλά μιας και το έκανες πες μας εντυπώσεις από την αλλάγή και αν τελικά το χειριστήριο δουλεύει. Επίσης αν δεν σου κάνει κόπο ανέφερε και τις ρυθμίσεις που έκανες ούτως ώστε να δουλεύουν και τα υπόλοιπα πλήκτρα.
grhgorhsptol Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Μπορει κάποιος να μου πεί από που κατέβασε τους sata drivers για τον 1030ev ή γενικά πως κατάφερε και πέρασε τα xp? Από το πρωί παλεύω και δεν τους έχω βρεί πουθενά!!!
gagarin Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Μπορει κάποιος να μου πεί από που κατέβασε τους sata drivers για τον 1030ev ή γενικά πως κατάφερε και πέρασε τα xp?Από το πρωί παλεύω και δεν τους έχω βρεί πουθενά!!! Αλλος ενας με το ιδιο προβλημα αν κ ειμαι απο το πρωι στην δουλεια κ επιστρεφω αυριο σπιτι ψαχνω εχω φτιαξει 3 δισκακια κ τιποτα boot-αρω απο το cd κ μου βγαζει error... Ας μου πει καποιος ποια εκδοση Win XP εβαλε κ που βρηκε τους Sata Drivers... Ευχαριστω... Υ.Γ Δοκιμασα κ Ελληνικα αλλα κ Αγγλικα Windows ΧP PRO SP3...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα