Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 576
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Βασικά Δημήτρη για να μη σε παιδεύω,κατέβασα αυτούς τους drivers απ'της πρώτη σελίδα του θέματος:

DRIVERS ΓΙΑ ΤΑ ΗΡ PAVILION DV5-DV7 (AΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο CHIEF90)

http://rapidshare.com/files/149527247/hp.part1.rar

http://rapidshare.com/files/149720752/hp.part2.rar.html

Αλλά θέλω να ξέρω,αν μπορείς να μου πεις,αν κάνουν για το hp pavilion dv5 1030ev...

Και πάλι ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Δημοσ.

άψογο το θεματάκι, συγχαρητήρια και καλή δουλειά, ανακάλυψα πολλά πράγματα...

τελικά drivers για dv6500 υπάρχουν?

θα βάλω τα χp γιατί το recovery δεν δουλεύει και γιατί λένε θα παίζει πιο ξεκούραστα, σωστά?

Δημοσ.

Εχω αγορασει το toshiba satellite u300-151 το οποιο οπως καταλαβαινετε ειχε προεγκαταστεμεινα τα vista.Αποφασισα λοιπον να βαλω τα xp.Δεν συναντησα κανενα ιδιαιτερο προβλημα μιας και υπαρχουν drivers στο site της εταιρειας.Κατι ομως το οποιο μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση(μπορει να ειναι και ιδεα μου) ειναι οτι η ποιοτητα της εικονας ειναι ικανοποιητικη.Μηπως γνωριζει καποιος που μπορει να οφειλεται αυτο?Εχω δοκιμασει και τους πιο προσφατους drivers απο το site της intel(εχει την Χ3100) αλλα δεν ειδα καποια διαφορα.

Δημοσ.

Επειδή έχω το Toshiba Satellite U300-154 και επειδή έχω βάλει κι εγώ Windows Xp τι ακριβώς θες να πείς;;;Ότι τώρα με τα Χρ σου φαίνεται πως η εικόνα της οθόνης σου δείχνει πιο καθαρή;Καλά κατάλαβα;Γιατί εγώ να σου πω την αλήθεια δεν είδα καμία διαφορά,ούτε προς το χειρότερο ούτε προς το καλύτερο.Και στα Σβιστα και στα Χρ το ίδιο άψογη είναι η εικόνα.Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος απο το λαπτοπ μου.

Δημοσ.

Δεν εννοω αυτο.Εννοω οτι η ποιοτητα της εικονας μου φαινεται οτι δεν ειναι τοσο καλη οσο στα vista.Μπορει βεβαια να ειναι και ιδεα μου.Αλλα απο οτι εχω καταλαβει η συγκεκριμενη καρτα γραφικων(Χ3100) ειναι ειδικα σχεδιασμενη για να χρησιμοποιει τα γραφικα των vista εν αντιθεσει με τα xp τα οποια δεν εκμεταλευονται καλα τις δυνατοτητες.Επισης κατι αλλο που εχω παρατηρησει ειναι οτι στο device manager τοσο στον τιτλο οθονες οσο και στο προσαρμογεις οθονης εμφανιζει 2 φορες το ιδιο πραγμα.Μηπως παιζει καποιο προβλημα με τους drivers?

Δημοσ.

Για την οθόνη μάλλον η ιδέα σου είναι γιατί σε μένα δείχνει το ίδιο καλά.Καμία διαφορά δεν είδα.Ακόμα και με τους drivers δεν έχω κανένα πρόβλημα αφου μέχρι και τα fn keys λειτουργούν.Τώρα γιατί στα εμφανίζει διπλά ειλικρινά δεν ξέρω...Είσαι σίγουρος οτι κατέβασες τους σωστούς drivers;Όλα τα άλλα λειτουργούν σωστά;

Δημοσ.

Ναι ειναι σιγουρα οι σωστοι drivers.Τους εχω κατεβασει απο το site της toshiba αλλα εχω δοκιμασει και απο το site της intel αλλα παλι τα ιδια.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη…μʼέσωσες…χθες πήρα το laptop και τώρα αυτό χρησιμοποιώ….θα κρατήσω για λίγες μέρες τα vista έτσι από περιέργεια και μετά θα βάλω xp…ναʼσαι καλά!...

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Να ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου τον dimitris75 για όλη την τρομερή δουλειά που κάνει!!! Μας βοηθάει όλους να ξεφορτωθούμε τον εφιάλτη των...sVista!!! και ας λένε μερικοί τα δικά τους...

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να παίρνω ένα καινούριο μηχάνημα, με καλύτερο επεξεργαστή, με 3πλάσια RAM από το παλιό...και να μου "τρώει" όλα αυτά τα resources ένα καινούριο ηλίθιο λειτουργικό!!! που αντί να εξοικονομεί πόρους (...όπως πρέπει να κάνουν όλα τα λειτουργικά!), αντίθετα τους...καταβροχθίζει, με αποτέλεσμα να νομίζεις ότι δεν άλλαξες ποτέ μηχάνημα!!!!!!

Τέλος πάντων, αρκετά η θεωρία...

Εγώ αποφάσισα να αγοράσω καινούριο laptop και ξεκίνησα την διαδικασία από...την ανάποδη! Θέλω να πάρω ένα laptop που να είμαι από πριν σίγουρος ότι παίρνει XP!!!...Γι'αυτό και έχω διαβάσει όλη τη δουλειά που έχει κάνει ο dimitris75 και είμαι αποφασισμένος να πάρω ένα από τα μηχανήματα που είναι ήδη στην πρώτη σελίδα! Μια μικρή παράκληση μόνο προς τον Δημήτρη, αν είναι βέβαια εύκολο...

Μπορείς να προσθέσεις σε ποιά από αυτά τα μηχανήματα δουλεύουν και τα Function Keys και σε ποιά όχι? Αν βέβαια θυμάσαι για το κάθε μοντέλο τι γίνεται! Γενικά δουλεύουν αυτά τα πλήκτρα, ή πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το ενδεχόμενο???

Και πάλι ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Μμμμμ απ΄ότι θυμάμαι έχω δοκιμάσει με σιγουριά στο SONY VGN-AR51J γιατί είναι μιας φίλης μου και είχα το χρόνο να το ψάξω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...