Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 576
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ναί, αυτά είναι.Έχεις δημιουργήσει τα recovery dvd των windows vista ια να κάνουμε κάποια δοκιμή με ΧΡ;

ναι εχω δημιουργησει.και δεν κανουμε.

Επεξ/σία από typerh
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Drivers for hp g7060ev xp

http://www.sendspace.com/file/sj4bzh

Είναι απόʼτο laptop μου

Το μονο πρόβλημα είναι η ένταση του μικροφώνου

Τα drivers της κάρτας ήχου είναι για Toshiba

αλλα μονο με αυτο το τροπο δούλεψε το μικρόφωνο.

Επεξ/σία από wolland
Δημοσ.

εχω το acer aspire 5530g τελικα καταφερα και εγκατεστησα winxpsp2 ολλα καλα αλλα δεν μου βλεπει το root bluetooth οταν παταω το κουμπι μου λεει δεν βρεθηκε συσκευη τι να κανω ξερετε ??? ,,,,,,,,,,,,, περναω τους drivers για xp και μου λεει δεν υπαρχει συσκευη να συνεχιση η εγκατασταση ........

Δημοσ.
Drivers for hp g7060ev xp

http://www.sendspace.com/file/sj4bzh

Είναι απόʼτο laptop μου

Το μονο πρόβλημα είναι η ένταση του μικροφώνου

Τα drivers της κάρτας ήχου είναι για Toshiba

αλλα μονο με αυτο το τροπο δούλεψε το μικρόφωνο.

σε ευχαριστω φιλε.εχω προβλημα με το sata δεν μου βρισκει τον δισκο.τι πρεπει να κανω?εκαψα τα xp με τους drivers με το nlite αλλα τιποτα.flopy disk δεν εχει,τι κανω?

-----Προστέθηκε 2/10/2008 στις 06 : 52 : 55-----

εγκατεστησα τα xp αλλα δεν βγαζω ακρη με το δισκο,μολις τον ενεργοποιησω απο τα bios δεν ανοιγουν τα xp.και δεν εχει και επιλογη απο τα bios για αλλαγη του sata.δεν ξερω τι να κανω μου εχει σπασει τα νευρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

-----Προστέθηκε 3/10/2008 στις 04 : 22 : 33-----

-----Προστέθηκε 3/10/2008 στις 04 : 59 : 04-----

δεσ αυτο εδω

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=238163

-----Προστέθηκε 3/10/2008 στις 05 : 06 : 05-----

δεσ αυτο εδωhttp://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=238163

Επεξ/σία από wolland
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Δημοσ.
σε ευχαριστω φιλε.εχω προβλημα με το sata δεν μου βρισκει τον δισκο.τι πρεπει να κανω?εκαψα τα xp με τους drivers με το nlite αλλα τιποτα.flopy disk δεν εχει,τι κανω?

-----Προστέθηκε 2/10/2008 στις 06 : 52 : 55-----

εγκατεστησα τα xp αλλα δεν βγαζω ακρη με το δισκο,μολις τον ενεργοποιησω απο τα bios δεν ανοιγουν τα xp.και δεν εχει και επιλογη απο τα bios για αλλαγη του sata.δεν ξερω τι να κανω μου εχει σπασει τα νευρα.

Στο βρόντο μιλάω...

Intel.com,Intel.com,Intel.com (Intel Chipset/Matrix storage manager)

Δημοσ.
Στο βρόντο μιλάω...

Intel.com,Intel.com,Intel.com (Intel Chipset/Matrix storage manager)

το κατεβασα το matrix storage manager,μια απορια.το αρχειο το τρεχω γιατι βλεπω οτι ειναι setup.exe η πρεπει να το μεταφερω σε καποιο φακελο?

Δημοσ.
το κατεβασα το matrix storage manager,μια απορια.το αρχειο το τρεχω γιατι βλεπω οτι ειναι setup.exe η πρεπει να το μεταφερω σε καποιο φακελο?

Κανονικά εγκατάσταση το setup.

Δημοσ.

Καλημερα εχω εδω κ 3 μηνες εναν φορητο υπολογιστη Acer Aspire 5920G...

Eπιτελους πεταξα τα Vista κ εβαλα τα φοβερα XP...

Το κακο με τους drivers ειναι για το touch keys που εχει ο φορητος μου(δεξια στο πληκτρολογιο που ειναι για τον Windows Media Player) κ πιθανο να ειναι αυτο το ερωτηματικο που μου εχει βγαλει στο Device Manager...

2008-10-05_020534939.jpg

Μηπως ξερει κανενας τι αλλο μπορει να ειναι...;

Δημοσ.

Φίλε mindscape πιστεύω ότι οι οδηγοί ταιριάζουν και στα 2 SONY VGN-FW11.

Από τεχνικής άποψης δεν έχουν διαφορές στο μηχανικό μέρος που να δικαιολογεί διαφορετικούς οδηγούς. Οι διαφορές τους είναι στο blu-ray που είναι recorder και στο σκληρό δίσκο.

-----Προστέθηκε 6/10/2008 στις 04 : 36 : 03-----

http://rapidshare.com/files/151428477/UKD_14-20_Beta.zip

Φίλε gagarin κατέβασε το παραπάνω προγραμματάκι. Βοηθάει στο ψάξιμο unknown devices.

Δημοσ.

@dimitris75

Να σαι καλα αλλα με το Windows Update τα εβαλα μονο του...

Τελικα ηταν αυτο που ελεγα...

ΑΠΟΨΕΙΣ....ΤΑ VISTA ειναι για το καδο---ουτε καν ανακυκλωσης...:-D

Δημοσ.

Φίλε Δημήτρη να σου δώσω κι εγώ με τη σειρά μου συγχαρητήρια για τη μεγάλη βοήθεια που δίνεις σε πολλούς με την πρωτοβουλία σου. Ανήκω κι εγώ στους πολλούς που δε θέλουν να συμβιβαστούν με το μονοπώλιο που προσπαθεί να επιβάλλει η microsoft για τα vista μέσω της ύπουλης μεθόδου να μη βγάζει καινούριους drivers για windows xp για οποιοδήποτε νέο hardware...είτε είναι οι σκληροί δίσκοι sata ή κάρτες γραφικών ή ήχου ή οτιδήποτε άλλο.Θέλουν ντε και καλά να μας πουλήσουν τα vista για να μη μείνει απούλητο το προϊόν και μείνει στα ράφια.Φυσικά αυτό αποτελεί κλασική περίπτωση μιας πολυεθνικής,που,φοβισμένη από την έλλειψη ζήτησης ενός καινούργιου προϊόντος σε σχέση με την αυξημένη προσφορά του,επιστρατεύει μονοπωλιακές πρακτικές.Κλασικός καπιταλισμός...

Tέσπα,το θέμα των vista είναι απλό...δεν είναι θέμα κολλήματος στα xp...είναι απλά το γεγονός ότι τα vista είναι πολύ βαριά για να τα χρησιμοποιήσεις...ενώ έχεις και την εναλλακτική των xp.το θέμα είναι ότι δε σου προσφέρεται η εναλλακτική των xp.κι αυτό προσπαθούμε να λύσουμε.Κι από προσωπική εμπειρία,ένας φίλος μου αγόρασε ένα pc που δεν υποστήριζε drivers για xp.όσο και να προσπάθησε,δε μπορούσε να τα βάλει.έτσι λέει,τι να κάνω,θα μείνω με τα vista.τώρα βέβαια έχει linux,αλλά αυτό είναι άλλο θέμα,καθώς,γνωρίζοντας και κάποια πράγματα από προγραμματισμό,έγινε φανατικός υπέρμαχος του λογισμικού ανοιχτού κώδικα.

Τέλος πάντων,εγώ θα πάρω όπου να'ναι ένα laptop,το μοντέλο είναι hp pavilion dv5 1030ev. Και φυσικά είναι προεγκατεστημένα τα vista. Όσο και να'ψαξα, drivers για xp για το μοντέλο αυτό δε βρήκα.Επομένως στρέφομαι σ'εσάς να με βοηθήσετε,αν είναι δυνατόν...Και να ρωτήσω κάτι...Αφού βάλω τα xp και τους drivers,αν τους βρω,το laptop θα τρέχει μια χαρά,ή θα εμφανίζει προβλήματα?Και πώς γίνεται να παραχθούν xp drivers από vista drivers? Πώς το κάνεις φίλε Δημήτρη?

Υ.Γ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων αν βρεις drivers για το hp pavilion dv5 1030ev….

Δημοσ.

φίλε ! Είδα το post μόλις τώρα πριν πάω για δουλεία! ΠΟΛΎ καλή δουλειά, ελπίζω μετά που θα γυρίσω να βρώ άκρη με το hp dv6000

-----Προστέθηκε 7/10/2008 στις 08 : 24 : 06-----

θέλω να με διορθώσω,

dv6500

το γύρισα και το είδα από κάτω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...