stallionown Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Kalhspera sas kai kalos sas brhka! Tis teleutaies meres me exete boh8isei polu me ta PC pou ftiaxnw! mhpws omws exoume kai winxp drivers gia to Fujitsu Siemens Amilo Pi 3540 - g01? An nai dwste mou link! sas euxaristw polu prokatabolika!
lefteragas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Διάβασε καλύτερα τι έγραψα. Υποσυστήματα For the record δίνει και η HP στα περισσότερα μοντέλα και όλους σε επαγγελματικά. Yποσυστηματα = ? Δεν τον εχω ξανακουσει αυτο τον ορο.
Chief90 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 δημήτρη εχεις βρει τπτ για pavilion ev1080??
Manosdoc Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Yποσυστηματα = ? Δεν τον εχω ξανακουσει αυτο τον ορο. Υποσυστήματα υπολογιστή = κάρτα γραφικών, chipset motherboard, CPU, Controller σκληρού... κτλ.. Αλλιώς ονομάζονται "συσκευές" ή όπως αλλιώς θες. Η απορία μου όμως παραμένει.
panoramix222000 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδία drivers για Xp, για το dell xps m1330 υπάρχουν είναι για ένα φίλο!!! Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!
lefteragas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Υποσυστήματα υπολογιστή = κάρτα γραφικών, chipset motherboard, CPU, Controller σκληρού... κτλ.. Αλλιώς ονομάζονται "συσκευές" ή όπως αλλιώς θες. Η απορία μου όμως παραμένει. Hardware μου ακουγετε καλυτερα.. Ναι εχεις δικιο σε αυτο.Ενας τροπος αλλα και αρκετα επιπονος ειναι να ψαξεις να βρεις drivers για το καθε κομματι του laptop οπως κάρτα γραφικών, chipset motherboard κλπ και εισαι καλυμενος. Σε καθε περιπτωση βεβαια το hardware του laptop πρεπει να ειναι συμβατο με windows xp διαφορετικα δεν υπαρχει λογος αλλαγης λογισμικου. Για παραδειγμα το hardware των συστηματων της dell οπως η ιδια εχει ανακοινωσει δεν ειναι συμβατο με windows xp που σημαινει κανενα laptop της δεν δεχετε xp.
mkyprian Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 εγω παιδια πηγα στο site TOSHIBA βρηκα το φορητο μου κτλ και εβαλα για λογισμικο XP αλλα επειδη δεν εχω κανει τετοια διαδικασια δεν ξερω αν μου εχει βγαλει ολους τους drivers. Α300-15Β κανονικα ΒΙΣΤΑ 32μπιτ εχει
Manosdoc Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Hardware μου ακουγετε καλυτερα.. Ναι εχεις δικιο σε αυτο.Ενας τροπος αλλα και αρκετα επιπονος ειναι να ψαξεις να βρεις drivers για το καθε κομματι του laptop οπως κάρτα γραφικών, chipset motherboard κλπ και εισαι καλυμενος. Σε καθε περιπτωση βεβαια το hardware του laptop πρεπει να ειναι συμβατο με windows xp διαφορετικα δεν υπαρχει λογος αλλαγης λογισμικου. Για παραδειγμα το hardware των συστηματων της dell οπως η ιδια εχει ανακοινωσει δεν ειναι συμβατο με windows xp που σημαινει κανενα laptop της δεν δεχετε xp. Δεν νομίζω ότι πρόκειται παρά για 5 λεπτά δουλειά, όλα και όλα είναι 2-3 ονόματα μάρκες σε κάθε κατηγορία. Σπάνια υπάρχει hardware που δεν έχει drivers για XP. Aυτά συχνά είναι ειδικά προγράμματα κάθε εταιρίας π.χ. (HP QuickLaunch Buttons) τα οποία τρέχουν σε XP ακόμη και αν είναι για Vista. Anyway αν κάποιος επιμένει με υπολογιστή κατασκευής 2008 να βάλει το απολίθωμα των XP τουλάχιστον 5 λεπτά από την ώρα του δεν είναι κάτι σπουδαίο, προκειμένου να ζήσει ο ασθενής. Συχνά δε αρκετό Hardware υπάρχει και στο Windows Update στην κατηγορία Drivers.
LePRoS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Στο Sony Vaio VGN-NR31E/S μπορει να με βοηθησετε να βρω πακετο με drivers για να περασω τα XP ??? Δεν υπαρχουν πουθενα....
kloklo50 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 εχω παρει το Acer Aspire 5530g μπαινουν χρ σε αυτο το λαπτοπ ξερει καποιος ....?επεξεργαστη AMD...εχει
dimitris75 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Παίδες από βδομάδα θα έχω οδηγούς για HP dv5 και dv7 -----Προστέθηκε 28/9/2008 στις 11 : 17 : 52----- παίδες στην πρώτη σελίδα οδηγοί για SONY VGN-NR31E/S
uNiNtEnDeD Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Γεια σας! Στο hp pavillion 6845ev downgraded se xp sp3 αντιμετωπίζω τα εξής προβλήματα : 1) Από το site της hp δεν ξέρω ποιον από τους 2 wireless οδηγούς να εγκαταστήσω για να δουλέυει το ασύρματο.. (Με speedtouch wireless router και κρυπτογράφηση wep, βλέπει το ασύρματο αλλά όταν πάω να συνδεθώ δεν συνδέεται με τίποτα - έχω περάσει τα κλειδιά του δικτύου) 2) Δεν βρίσκω οδηγούς για τον card reader ο οποιος αναγνωρίζεται από το σύστημα ως base system device.. Κανένας που να έχει λύσει κάποιο απ αυτά τα προβλήματα ?? Ευχαριστώ
Chief90 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Παίδες από βδομάδα θα έχω οδηγούς για HP dv5 και dv7 -----Προστέθηκε 28/9/2008 στις 11 : 17 : 52----- παίδες στην πρώτη σελίδα οδηγοί για SONY VGN-NR31E/S Για Dv5 έχω ψάξει κ έχω βρεί ένα μεγάλο μέρος των drivers. Μέχρι αύριο λογικά θα τους έχω όλους .Αν 8ες στους δίνω η και τους ανεβάζω.Νομίζω πρέπει να κάνουν κ για Dv7.
FISHERMAN Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Για dv5 1020ev ???? Aν και πλεον συνήθησα τα βίτσια και δεν θα τα αλλάξω αλλά ας υπάρχουν για καλό και για κακό...ευχαριστούμε
Chief90 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 ναι κάνουν -----Προστέθηκε 29/9/2008 στις 03 : 01 : 08----- ok tus brika olous:lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα