koystado Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 γεια σας εχω το εξης προβλημα οταν κατεβαζω torrent η ταχυτητα ειναι πολυ χαμηλή (γυρω στα 100-200kbs) ενω την ιδια στιγμη αν πας να κατεβασω ενα αρχειο οχι torrent πιανω 2mbs/sec.τι μπορει να φταίει? πρεπει να αλλάξω κατι στις ρυμθίσεις?? Το firewall επιτρεπει το μtorrent πάντως.
firewalker Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Όταν κατεβάζεις ένα torrent "τραβάς" δεδομένα απευθείας από τους υπολογιστές άλλων χρηστών και όχι από κάποιον server. Αν για παράδειγμα τραβάς από 10 χρήστες που ο κάθε χρήστης σου δίνει από 20 k θα έχεις 200 k συνολική ταχύτητα που κατεβάζεις το torrent. Ελπίζω να κατάλαβες.
NeuroN Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 ναι το πιο πιθανό είναι να μην έχει πολύ upload το torrent καλή ταχύτητα θα δείς εκεί που υπάρχουν πολοί seeders και λίγοι leechers πάνως κατα τα άλλα οι default ρυθμίσεις του utorrent είναι καλές
koystado Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Όταν κατεβάζεις ένα torrent "τραβάς" δεδομένα απευθείας από τους υπολογιστές άλλων χρηστών και όχι από κάποιον server. Αν για παράδειγμα τραβάς από 10 χρήστες που ο κάθε χρήστης σου δίνει από 20 k θα έχεις 200 k συνολική ταχύτητα που κατεβάζεις το torrent. Ελπίζω να κατάλαβες. καταλαβα ακριβως τι λες, απλως λεω μηπως υπαρχουν καποιες ρυθμισεις που ισως βοηθησουν να αυξησω λιγο την ταχυτητα
firewalker Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 καταλαβα ακριβως τι λες, απλως λεω μηπως υπαρχουν καποιες ρυθμισεις που ισως βοηθησουν να αυξησω λιγο την ταχυτητα Aν έχεις Otenet δοκίμασε να ενεργοποιήσεις την επιλογή για encryption. Κάποτε ο ΟΤΕ είχε "φίλτρα". Δοκίμασε και βλέπεις.
GiorGhino Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Μακριά απο torrents ειλικρινά εγώ δεν τα πήγα ποτέ. Τις λίγες φορές που δοκίμασε κιολας χαριστικώς μου σπάσανε τα νευρα. Γίνε premium member στο rapidshare να βρεις την υγειά σου. Κάθεσαι και ασχολείσαι με torrents. Ακους εκεί 1w 2d για μια ταινία HD. 24ώρες έχει κατέβει στο rapidshare!
dimitris2006 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Aν έχεις Otenet δοκίμασε να ενεργοποιήσεις την επιλογή για encryption. Κάποτε ο ΟΤΕ είχε "φίλτρα". Δοκίμασε και βλέπεις. νομιζω πως ο οτε ακομα τους ταλαιπωρει. Μακριά απο torrents ειλικρινά εγώ δεν τα πήγα ποτέ. Τις λίγες φορές που δοκίμασε κιολας χαριστικώς μου σπάσανε τα νευρα. Γίνε premium member στο rapidshare να βρεις την υγειά σου. Κάθεσαι και ασχολείσαι με torrents. Ακους εκεί 1w 2d για μια ταινία HD. 24ώρες έχει κατέβει στο rapidshare! αν ξερεις που ψαχνεις και κανεις σωστες ρυθμισεις δε θα χεις τετοια προβληματα
alex2005 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Αν θελήσεις να κάνεις port forward, ψάχνεις τον router σου εδώ και ακολουθείς τις οδηγίες. Είναι γεγονός πάντως ότι όσο γρήγορα και να είναι τα torrent και ότι και να κάνεις δεν θα φτάσεις τις ταχύτητες των direct downloads,σταθερά τουλάχιστον και για όλα τα download. Σε κάποια μεμονωμένα (με πολλούς seeders και downloaders) μπορεί να πιάσεις τις ίδιες ταχύτητες.
firewalker Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Υπάρχουν όμως πράγματα σε torrent που δεν υπάρχουν πουθενά.
alex2005 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Για την ταχύτητα μιλάμε τώρα, αυτό είναι άλλο θέμα αν και αυτό που λες ισχύει.
GiorGhino Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Αν ξέρω που να ψάξω? Αν κατεβάζω μια ταινία που δεν την ξέρει ούτε η μάνα της βρες εσύ πολλούς peers και σου βγάζω τα καπέλο. Υπάρχουν όμως πράγματα σε torrent που δεν υπάρχουν πουθενά. Αυτό είναι αλήθεια για αυτό και δεν το σβήσει ακόμα. Αναγκάζομαι να το χρησιμοποιήσω μερικές φορές.
koystado Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 νομιζω πως ο οτε ακομα τους ταλαιπωρει. αν ξερεις που ψαχνεις και κανεις σωστες ρυθμισεις δε θα χεις τετοια προβληματα ποιες είναι οι σωστές ρυθμισεις που πρεπει να κανω?
HellasVagabond Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 References : Global maximum upload rate (kB/s) = 40 Global maximum number of connections = 950 Maximum number of connected peers per torrent = 95 Number of upload slots per torrent = 5 Advanced : net.max_halfopen = 64 ( Αν δεν δεις αλλαγη βαλτο στο 32 ) net.low_cpu = false peer.lazy_bitfield = true Κανε αυτες τις αλλαγες και πεσμου αν βελτιωθηκε η κατασταση.
1000 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 References : Global maximum upload rate (kB/s) = 40 Global maximum number of connections = 950 Maximum number of connected peers per torrent = 95 Number of upload slots per torrent = 5 Advanced : net.max_halfopen = 64 ( Αν δεν δεις αλλαγη βαλτο στο 32 ) net.low_cpu = false peer.lazy_bitfield = true Κανε αυτες τις αλλαγες και πεσμου αν βελτιωθηκε η κατασταση. Είσαι θεός!!! :lol:
1000 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Μερικές απορίες και από εμένα .. Γνωρίζετε πια είναι τα σωστά νούμερα για τα DNS Servers της otenet μπας και καταφέρω να κάνω Port Foward.. Aν βάλω τα σωστά νούμερα στη κάρτα δικτύου θα πρέπει να δουλεύει κατόπιν η σύνδεση κανονικά πριν μπω στην otenet και αλλάξω τις ρυθμίσεις ή η σύνδεση θα επανέλθει αφού ολοκληρώσω τις αλλαγές και εκεί; (otenet) Και τέλος η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου.. Υπάρχει κάτι το αρνητικό στο να μετατρέψω την ip μου σε static;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.