Προς το περιεχόμενο

Aφαίρεση ενημερώσεων Vista

Dhmhtrhs16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

στα βοηθηματα στο σταρτ την γραμμη εντολων.καπως ετσι λεγεται αν εχεις αγγλικα windows.μετα γραφεις ακριβως οπως στο εχω γραψει (to vssadmin και τα λοιπα)και θα σε καθοδηγησει απο μονο του.

Δημοσ.

γραψε οτι σου γραφω

vssadmin Resize ShadowStorage /For=(To γραμμα του δισκου σου): /On=(To γραμμα του δισκου σου): /MaxSize=(Το μεγεθος που θες να εκχωρισεις)GB .Σου εμφανιζει και υπομνημα αν θες και πιο αναλυτικα

Δημοσ.
Μετα τα βασικα update κανει συχνα αυτα του windows defender, που δεν πιανουν χωρο....

Έχοντας vista πάνω από ένα χρόνο θα σου πω τα εξής:

1. Τα updates του defender δεν είναι πάνω απο 300-900kb

2. To Windows defender μου έχει διώξει trojan που Kaspeesky kai AdAware δεν διώχναν...

Σιγά το χώρο...

Δημοσ.
Βασικα μου βγαζει μυ εγκυρη εντολη ενω γραφω vssadmin Resize ShadowStorage /For=C: /On=D: /Maxsize 10 GB

αναμεσα στο maxsize και στο μεγεθος βαζεις ισο (=).Γραψe αυτο που θα σου γραψω ακριβως.vssadmin Resize ShadowStorage /For=C: /On=C: /Maxsize=10GB .και θα εισαι μεγιστος!!!!οχι απλα καλος.μετα κανονικα ολες οι ενημερωσεις κανονικα.

Δημοσ.

ma kala enw to grafw oloswsta opws esu mou bgazei afto. Sfalma Dn exete ta swsta dikaiwmata gia na ektelesete afth thn entolh.Ekteleste afto to bohuhtiko programma apo ena para8uro entolwn poy exei aukshmena dikaiwata diaxeirhsth.

Ti einai afto? ;S

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...