Dhmhtrhs16 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Καλησπερα εδω κ 3 βδομαδες εχω παρει καινουριο υπολογιστη κ εχει vista κ κανει ενημερωσεις(update) τα οποια δν χρειζοντε κ μου τρωει χωρο .υπαρχει καποιος τροπος να τισ διαγραψω? Thnx.
mavlamemos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 απεγκατασταση μονο αν κανεις στον πινακα ελεγχου μετα προγραμματα και εχει επιλογη προβολη εγκαταστημενων ενημερωσεων.Γιατι να το κανεις ομως αυτο?για να τις κανει καποιο λογο θα εχει.
alex2005 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Τα update χρειάζονται, συνήθως είναι κάποια fixes του λειτουργικού ή άλλων μερών. Αν θέλεις πάντως μπορείς να ρυθμίσεις να μην εγκαθιστά αυτόματα ενημερώσεις.
Venisk Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Στον υπολογιστή σου χρειάζονται για να δουλεύει καλύτερα.. Δεν είναι σε καμία περίπτωση καλό να διακόψεις της ενημερώσεις..είναι ενημερώσεις καλύτερης λειτουργίας κ διόρθωσης σημαντικών λαθών στην ασφάλεια του υπολογιστή σου.. Όσο για τον χώρο δεν τίθεται θέμα..
tsakonas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Μετα τα βασικα update κανει συχνα αυτα του windows defender, που δεν πιανουν χωρο....
Dhmhtrhs16 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 νταξει εχω 450 giga σκληρο κ τωρα απο τις ενημερωσεις κ αυτα εχω φτασει 390.κ απο οτι ειδα δεν ειναι κ κτ σοβαρο.Οι ενημερωσεις ειναι για microsoft word κ καποια για internet explorer που δεν χρησιμοποιω.
Dhmhtrhs16 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δηλαδη για να τις κανω διαγραφη αν θελω που πρεπει να παω.?
Dhmhtrhs16 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 ok το βρηκα αλλα.ειναι κι αλλες π ειναι εγκατεστημενες.εκεινες πως θα τις κανω del?
mavlamemos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 αυτο που σου φταιει δεν ειναι οι ενημερωσεις αλλα το system restore.αν το απενεργοποιησεις θα ανακτησεις τα χαμενα gb σου.τρωει περιπου το 15% του δισκου σου.μην πειραξεις τις ενημερωσεις.
mavlamemos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 διπλο κλικ στον υπολογιστη και επιλεγεις εκει που λεει ιδιοτητες συστηματος.πατας εκει που λεει προστασια συστηματος.ξεμαρκαρεις το κουτακι και κανεις εφαρμογη.αν πατησεις απενεργοποιηση ολα τα σημεια επαναφορας σβηνονται.δεν το συνηστω ομως.μπορεις να κανεις κατι αλλο βεβαι να μικρυνεις το χωρο και να κερδισεις και τα σημεια και πολυ χωρο ελευθερο.ανοιγεις την γραμμη εντολων (command promt) και γραφεις vssadmin Resize ShadowStorage (ετσι ακριβως γραφτο οχι δεν τα εχω καταλαθος κολλητα ).Μετα θα σου εμφανισει ακριβως τι να κανεις.ΜΗΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ SYSTEM RESTORE.γιατι αν παθεις κατι να μπορεις να επαναφερεις τουλαχιστον το pc
Dhmhtrhs16 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Ελα φιλε εφτασα ξανα 450 μονο το κουτακι του εβγαλα το τικ κ πατησα εφαρμογη τωρα θα ειμαι οκ?
mavlamemos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 εχεις απενεργοποιημενο το restore τωρα.κανε την διαδικασια με το command promt και βαλε οσο χωρο θες εσυ να καταλαμβανει το restore.ξανατικαρε το κουτακι.
Dhmhtrhs16 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 a kai kt allo.tis enhmerwseis na tis dexome? ston pinaka elenxou ti na epileksw? aftomath egkatastash enhmerwsewn? Na ginete h lhpsh enhmerwsewn alla na exw tn dynatotha na epilegw an 8a ginete egkatastash tous? Na ginete elenxos gia enhmerwseis alla na exw thn dynatothta ean 8a ginete lhpsh k egkatastash? k to telefteo na mn ginonte pote enhmerwseis! Re file egw pio na epileksw poio me symferei?
mavlamemos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 προσωπικα εχω την αυτοματη εγκατασταση ενημερωσεων.αν θες βαλε την 2η επιλογη.βασικα ειναι στη κριση του καθενα αυτο.οτι θες βαλε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.