Προς το περιεχόμενο

Aφαίρεση ενημερώσεων Vista

Dhmhtrhs16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εδω κ 3 βδομαδες εχω παρει καινουριο υπολογιστη κ εχει vista κ κανει ενημερωσεις(update) τα οποια δν χρειζοντε κ μου τρωει χωρο .υπαρχει καποιος τροπος να τισ διαγραψω? Thnx.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

απεγκατασταση μονο αν κανεις στον πινακα ελεγχου μετα προγραμματα και εχει επιλογη προβολη εγκαταστημενων ενημερωσεων.Γιατι να το κανεις ομως αυτο?για να τις κανει καποιο λογο θα εχει.

Δημοσ.

Τα update χρειάζονται, συνήθως είναι κάποια fixes του λειτουργικού ή άλλων μερών.

Αν θέλεις πάντως μπορείς να ρυθμίσεις να μην εγκαθιστά αυτόματα ενημερώσεις.

Δημοσ.

Στον υπολογιστή σου χρειάζονται για να δουλεύει καλύτερα..

Δεν είναι σε καμία περίπτωση καλό να διακόψεις της ενημερώσεις..είναι ενημερώσεις καλύτερης λειτουργίας κ διόρθωσης σημαντικών λαθών στην ασφάλεια του υπολογιστή σου..

Όσο για τον χώρο δεν τίθεται θέμα..

Δημοσ.

νταξει εχω 450 giga σκληρο κ τωρα απο τις ενημερωσεις κ αυτα εχω φτασει 390.κ απο οτι ειδα δεν ειναι κ κτ σοβαρο.Οι ενημερωσεις ειναι για microsoft word κ καποια για internet explorer που δεν χρησιμοποιω.

Δημοσ.

αυτο που σου φταιει δεν ειναι οι ενημερωσεις αλλα το system restore.αν το απενεργοποιησεις θα ανακτησεις τα χαμενα gb σου.τρωει περιπου το 15% του δισκου σου.μην πειραξεις τις ενημερωσεις.

Δημοσ.

διπλο κλικ στον υπολογιστη και επιλεγεις εκει που λεει ιδιοτητες συστηματος.πατας εκει που λεει προστασια συστηματος.ξεμαρκαρεις το κουτακι και κανεις εφαρμογη.αν πατησεις απενεργοποιηση ολα τα σημεια επαναφορας σβηνονται.δεν το συνηστω ομως.μπορεις να κανεις κατι αλλο βεβαι να μικρυνεις το χωρο και να κερδισεις και τα σημεια και πολυ χωρο ελευθερο.ανοιγεις την γραμμη εντολων (command promt) και γραφεις vssadmin Resize ShadowStorage (ετσι ακριβως γραφτο οχι δεν τα εχω καταλαθος κολλητα :) ).Μετα θα σου εμφανισει ακριβως τι να κανεις.ΜΗΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ SYSTEM RESTORE.γιατι αν παθεις κατι να μπορεις να επαναφερεις τουλαχιστον το pc

Δημοσ.

εχεις απενεργοποιημενο το restore τωρα.κανε την διαδικασια με το command promt και βαλε οσο χωρο θες εσυ να καταλαμβανει το restore.ξανατικαρε το κουτακι.

Δημοσ.

a kai kt allo.tis enhmerwseis na tis dexome? ston pinaka elenxou ti na epileksw? aftomath egkatastash enhmerwsewn? Na ginete h lhpsh enhmerwsewn alla na exw tn dynatotha na epilegw an 8a ginete egkatastash tous? Na ginete elenxos gia enhmerwseis alla na exw thn dynatothta ean 8a ginete lhpsh k egkatastash? k to telefteo na mn ginonte pote enhmerwseis! Re file egw pio na epileksw poio me symferei?

Δημοσ.

προσωπικα εχω την αυτοματη εγκατασταση ενημερωσεων.αν θες βαλε την 2η επιλογη.βασικα ειναι στη κριση του καθενα αυτο.οτι θες βαλε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...