CptBill Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δεν με λετε. Επειδη εχω φιλοξενούμενους αυτες τις ημερες και εχω αναγκαστει να κοιμαμαι στο καναπε μου αντι για το κρεβατι μου.. Αυτο τα αερο κρεβατια-στρωματα-whatever, τι λενε? Το ebay ειναι γεματο απο δαυτα (search: air bed). Προτεινετε κατι συγκεκριμενο σε φυσιολογικη τιμη?
Lucifer Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Είναι αρκετά βολικά, αρκεί να έχουνε αεροθαλάμους και να μην είναι ένα ενιαίο κενό, αλλιώς μπατέρνει και είναι λίγο ακροβατικός ο ύπνος.
firewalker Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Αυτό που λέει ο Lucifer. Επίσης θα ήταν βολικό να έχει ματ επιφάνεια και όχι γυαλιστερή. Να μην γλιστράνε τα σεντόνια μαζί με εσένα. Τα πολύ φτηνά που κυκλοφορούν δεν είναι και ότι καλύτερο ποιοτικά.
raklis19 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Not recommended. Αγορασα ενα απο αυτα οταν μετακομισα στην Ουαλια επειδη δεν ειχα λεφτα για στρωμα και κρεβατι. Οι αεροθαλαμοι ''εσκασαν'' και το στρωμα ειχε τεραστια καρουμπαλα. Χαχα. Πολυ χαλια, αλλα μαλλον ηταν κακης ποιοτητας.
kage Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 αυτο οπυ διαφημιζουν καθε βραδι τηλεμαρκετινγκ εχει 150ε κ λεει οτι τα κανει ολα...
CptBill Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Ναι αυτο βλεπω για την ωρα. Που γινεται καναπες, κρεβατι μονο, διπλο, ψυγειο, ψησταρια, κτλ κτλ http://www.telemarketing.gr/default.asp?pid=5&la=1&itm=3685&ct=84 Σε αντιθεση με τους αμερικανους που εχουν τρελη ποικιλια εδω εινα περιορισμενα τα πραγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.