Προς το περιεχόμενο

Σε ποιο φακελο του σκληρου δισκου αποθηκευονται τα βιντεο που παιζονται στο youtube;

geo1st487

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερει κανεις σε ποιο φακελο του σκληρου δισκου αποθηκευονται τα βιντεο που παιζονται στο youtube και σε τι μορφη ειναι; Αν δω ενα βιντεο στο youtube και υστερα κλεισω τον internet explorer θα σβηστει το αρχειο που κατεβηκε στο σκληρο ή θα παραμεινει; Υπαρχει περιπτωσει τα βιντεο που κατεβαινουν στο σκληρο να μη διαγραφουν;

Ευχαριστω

Δημοσ.

Tα βιντεο δεν αποθηκευονται καπου ολοκληρα αποτι ξερω,κάθε φορά πρέπει να τα ξανακατεβάσεις. Δεν τα αποθηκευει δηλαδή πουθενά.

Δεν υπάρχει τρόπος να τα δεις (μιλάμε για το youtube). Εαν εχεις ΙΕ μπορείς να πας στο temporary internet files αρχειο και να δεις αποθηκευμενες σελίδες κλπ

Δημοσ.
Tα βιντεο δεν αποθηκευονται καπου ολοκληρα αποτι ξερω,κάθε φορά πρέπει να τα ξανακατεβάσεις. Δεν τα αποθηκευει δηλαδή πουθενά.

Δεν υπάρχει τρόπος να τα δεις (μιλάμε για το youtube). Εαν εχεις ΙΕ μπορείς να πας στο temporary internet files αρχειο και να δεις αποθηκευμενες σελίδες κλπ

Οταν ανοιγω ενα βιντεο βλεπω μια γραμμη να προχωραει προς τα δεξια και να σταματαει σε ενα σημειο. Οσο προχωραει βλεπω το λαμπακι του σκληρου δισκου να αναβοσβηνει που σημαινει οτι αποθηκευει το βιντεο που εχω επιλεξει για να δω. Θελω να πω δηλαδη οτι το βιντεο δεν παιζει απευθειας απο το server του youtube αλλα αποθηκευεται καπου στο σκληρο δισκο. Αν ξανα ανοιξω το βιντεο απο την αρχη τοτε αρχιζει παλι να κατεβαζει το βιντεο στο σκληρο που σημαινει οτι διαγραφηκε το βιντεο που κατεβασε επειδη επελεξα αλλο βιντεο ή εκλεισα τον explorer κλπ.

Εμαθα επισης οτι το youtube αποθηκευει τα βιντεο σε μορφη *.flv και υπαρχουν προγραμματα τα οποια μετατρεπουν τα αρχεια αυτα σε *.avi *.mpg κλπ. Θελω λοιπον να μαθω σε ποιο φακελο στο σκληρο αποθηκευονται τα *.flv.

Δημοσ.

Οταν κανει buffering, δε σημαινει οτι τα σωζει για παντα...προσωρινα στα temp. υπαρχουν ενα σωρο youtube video downloaders. τα .flv παιζουν με τους καλους players π.χ vlc,gom,km.

Δημοσ.
Οταν κανει buffering, δε σημαινει οτι τα σωζει για παντα...προσωρινα στα temp. υπαρχουν ενα σωρο youtube video downloaders. τα .flv παιζουν με τους καλους players π.χ vlc,gom,km.

Το ξερω οτι δε τα σωζει για παντα, ξερεις ομως που τα σωζει; σε ποιο φακελο ακριβως;

Δημοσ.

Εμένα μου σώζονται κανονικότατα κι όχι προσωρινά.Βρήκα π.χ. τις προάλλες videos του youtube που είχα δει πριν από πολλές μέρες.Κι είχα κλείσει άπειρες φορές τον Explorer και το pc.

Στον Internet Explorer πας στο Internet Options,browsing history-->Settings-->View files ki o φάκελος που ανοίγει(Temporary Internet Files)περιέχει τα αρχεία που θες.

Απλά μετά θέλει λίγο search εκεί μέσα γιατί δεν έχουν extension .flv τα videos.Κι εκτός αυτού τα ονόματα των αρχείων είναι του στυλ: get_video?video_id=5fnOzoCJU90&signature=D2EF273FA7C55609D80AE009ACF0A886D059E(έχει και συνέχεια αλλά και πριν το get_video έχει κάτι λίγα)...

Κοιτάς μετά και το μέγεθος τους και καταλαβαίνεις ότι είναι videos.Για τσεκάρισμα,απλώς σέρνω κάθε αρχείο στον RealPlayer,παίζει κανονικά το video κι όποιο θέλω να κρατήσω,copy paste στο desktop ή όπου αλλού θέλω.Απλώς μετά στην αλλαγή του ονόματος του αρχείου,προσθέτω και το extension .flv κι όλα ok.

Δημοσ.
Το ξερω οτι δε τα σωζει για παντα, ξερεις ομως που τα σωζει; σε ποιο φακελο ακριβως;

Μπορεί να γράφει στην εικονική μνήμη γι' αυτό να τρέχει και ο δίσκος. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...