Προς το περιεχόμενο

HEAT - Antec 900 + 4850 CF, άρε τη ζέστη μου.

toad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μία ερώτηση.

Το antec 900 case έχει τη θέση του τροφοδοτικού κάτω. Το fan του τροφοδοτικού λοιπόν 'κοιτάει' προς τα πάνω, προς την οροφή του case, αλλά έχει φάτσα κάρτα την δέτευρη 4850 του crossfire, η οποία από ότι καταλαβαίνω ταϊζει το τροφοδοτικό την ζέστη της.

Την παλεύει το τροφοδοτικό λέτε ή να ρίξω ένα fan extractor μεταξύ 4850 και fan του psu. Αν βάλω το fan extractor αυτό θα 'κλέβει' τον αέρα του fan του τροφοδοτικού?

Το ξέρω σας τα έχω πρήξει με το airflow μου αλλά plz help, μου έχουν σπάσει τα @@ με τη ζέστη.:eek:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μην περιμένεις καμια μεγάλη διαφορά...

Τις 4850 με τι ψύκτρες τις έχεις;

Αυτόν τον καιρό είναι λογικό να βλέπεις υψηλές θερμοκρασίες, από Σεπτέμβριο μέχρι Μάη θα χαλαρώσουν τα πράγματα...

Τις κλασικές 4850, και κάρτες γραφικών και φούρνοι μικροκυμμάτων για γρήγορο ψήσιμο χοτ ντόγκ μέσα στο πισί, χαχά.

Σοβαρά τώρα, thnx phanis, ό,τι και κάνω μάλλον χαμένος είμαι στον αγώνα ενάντια στη ζέστη.

Το Antec Nine Hundred απ' οσο ξέρω έχει 3-4 ανεμιστήρες ρυθμιζόμενους σε 3 ταχύτητες. Σε ποια τους έχεις να περιστρέφονται; Ίσως αν τους βάλεις σε full speed να γίνει κάτι, έστω και λίγο...

Πληροφοριακά στην 8800GT μου έχω κοτσάρει μια Zalman VF1000 και δεν έχω δει πάνω από 50-55C (full load).

Το antec 900 case έχει τη θέση του τροφοδοτικού κάτω. Το fan του τροφοδοτικού λοιπόν 'κοιτάει' προς τα πάνω, προς την οροφή του case, αλλά έχει φάτσα κάρτα την δέτευρη 4850 του crossfire, η οποία από ότι καταλαβαίνω ταϊζει το τροφοδοτικό την ζέστη της.
σιγουρα δεν μπαινει αλλιως?

Δεν μπαίνει αλλιώς δυστυχώς μόνο κάτω και με το fan προς τα πάνω.:mad:

το τροφοδοτικο, σου εχει μεινει απο προηγουμενο pc? γιατι δεν το αλλαζεις να ξεμπερδευεις?

Έχω παραγγείλει ένα toughpower 750 CF certified αλλά και εκείνο έχει τον ίδιο προσανατολισμό στο fan του , :mad: Πάντως που χαζεύω τροφοδοτικά όλα το φαν τους το έχουν περίπου έτσι.

Άλαξε case ρε φιλε, εκτώς αν προτιμάς να τοποθετήσεις κάτω αλλά ανάποδα το τροφοδοτικό, ανοίγοντας και τις ανάλογες τρύπες στο case ώστε να ταιριάξει για να βιδωθεί, πιο extreme λύση είναι να βάλεις υδρόψυξη στις GPU;)

Άλαξε case ρε φιλε, εκτώς αν προτιμάς να τοποθετήσεις κάτω αλλά ανάποδα το τροφοδοτικό, ανοίγοντας και τις ανάλογες τρύπες στο case ώστε να ταιριάξει για να βιδωθεί, πιο extreme λύση είναι να βάλεις υδρόψυξη στις GPU;)

Πολύ κάλη ίδεα! αν και το κάνουν κύριως οι power users είναι μια πολύ κάλη λύση(αρκει να ξέρεις πως να το κάνεις)

Έχω παραγγείλει ένα toughpower 750 CF certified αλλά και εκείνο έχει τον ίδιο προσανατολισμό στο fan του , :mad: Πάντως που χαζεύω τροφοδοτικά όλα το φαν τους το έχουν περίπου έτσι.

να σου πω. ειλικρινα ειναι κριμα να εχεις τετοιο κουτι (αυτο ζαχαρωνα αλλα τελικα με αυτο που πηρα ειμαι πολυ ευχαριστημενος ) και crossfire και εγκλημα (με την καλη εννοια)να παραγγελνεις το ιδιο στυλ τροφοδοτικο!!!! αλλαξε την παραγγελια τα περισσοτερα κουτια απο δω και περα θα ειναι με το τροφοδοτικο στο κατω μερος και με εξοδο κατω η πισω του. παρε καποιο που να ειναι σε αυτο το στυλ εαν δεν ειναι αργα!! οι 4850 ειναι ηδη ζεστες απο μονες τους!!!!

Άρα από ότι καταλαβαίνω νομίζετε ότι είναι κακό για το psu, να είναι οι κάρτες εκεί που είναι.

Πάντως κοιτάω τα psus τώρα στο eshop και όλα μα όλα το έχουν εκεί το φαν τους (600w-800w δεν είδα τα άλλα).

για δες αυτο: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977705&product=1031511 δυστυχως νομιζω οτι μονο σε αυτην την μαρκα θα βρεις. κοιταξα και εγω αρκετα αλλα δεν βρηκα καποιο αλλο σε αυτα τα watt. το προβλημα ειναι οτι το κουτι σου δεν εχει ανοιγμα κατω μιας και ολα σχεδον μπορουν να τοποθετηθουν στο κατω μερος του κουτιου αναποδα.(αυτος ηταν και ο λογος που δεν πηρα τελικα αυτο το κουτι και δευτερον η τιμη του τοτε.)

Αυτό είναι το psu που χρησιμοποιώ τώρα ενώ περιμένω το toughpower :-)

To fan του είναι στην κάτω μεριά του psu, και κοιτάει 'πάνω' στην περίπτωση της antec.

σε αυτην την περιπτωση δεν μπορουμε να κανουμε κατι δυστυχως. οποτε βαζεις το καινουργιο τροφοδοτικο και βλεπεις τι γινεται απο θερμοκρασιες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...