Προς το περιεχόμενο

συνδεση Pc με το laptop χωρις router

pkotzia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια ασυρματη καρτα PCI δυκτιου στο PC μου και ενα laptop με ενσωματομενη ασυρματη καρτα. Μπορω να συνδεσω το Pc με το laptop μου?Δεν έχω καθόλου router.

Δημοσ.

αυτό που ζητάς είναι πολύπλοκο...

με 20e παίρνεις ένα ασύρματο switch με 4 πόρτες lan και είσαι κομπλέ, χωρίς ταλαιπωρία.

Δημοσ.

ειναι αρκετα ευκολο να το κανεις, απλα συνδεεις με καλωδιο το λαπτοπ με το pc και εισαι ΟΚ, στην καλυτερη θα παιξει αμεσως, στη χειροτερη θα πρεπει να δωσεις εσυ σταθερες IP

αυτα βεβαια για συνδεση χωρις internet.

Αμα θες να εχεις και ιντερνετ και το modem συνδεεται πανω στο pc με usb, θα πρεπει να τρεξεις τον οδηγο οικιακου δικτυου, και μεσα σε 3-4 λεπτακια θα εισαι ετοιμος.

Θα πρεπει να πεις οτι συνδεεσε στο δικτυο απευθειας και αλλοι υπολογιστες σε εσενα. (αυτο μπορεις να το κανεις και στη πρωτη περιπτωση, αλλα θα καταναλωνει λιγο extra μνημη χωρις λογο)

Δημοσ.

Άν δέν σε ενδιαφέρει το θέμα internet,μια σύνδεση ad-hoc εινια αυτό που ζητάς.Απλά φρόντισε desktop και laptop να είναι στο ίδιο workgroup.Ιp για αρχή άστο στο αυτόματο και αν δέις οτι δέν βλέπονται στο δίκτυο οι υπολογιστές δώσε σταθερές Ip όπως είπε και ο snk7.

Εδώ είναι ένας οδηγός απο την M$

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...