Προς το περιεχόμενο

Internet sharing αναμεσα σε λαπτοπ και dreambox?

Icecut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δηλαδη εαν εγκαταστησω proxy server στο pc που εχω την usb card της cosmote μπορω να δωσω internet ston dreambox μαζι με τα κλειδια κρυπτογραφησης?

Ναι αν κανεις κοινοχρηστη την usb συνδεση....φευγει ethernet απτην καρτα δικτυου του pc sou σε switch/royter και δινεις στο dreambox gateway IP τηs καρτας δικτυου του PC....

Αρα θες, καρτα δικτυου, καλωδιο, switch or router.

Δημοσ.
Ναι αν κανεις κοινοχρηστη την usb συνδεση....φευγει ethernet απτην καρτα δικτυου του pc sou σε switch/royter και δινεις στο dreambox gateway IP τηs καρτας δικτυου του PC....

Αρα θες, καρτα δικτυου, καλωδιο, switch or router.

καλα,αυτο γινεται κ με χρηση αναστροφου καλωδιου!στην περιπτωση μου γιατι δε βλεπει νετ ο db?προτεινετε ενα σετταρισμα γιατι εχω δοκιμασει τοσα πολλα που πελαγωσα!ευχαριστω

Δημοσ.

εγω ρωτησα την cosmote εαν μπορω να εχω internet σε 2 pc ταυτοχρονα με τη usb card και η απαντηση ηταν αρνητικη.ποσο μαλλον να δωσω internet στον dreambox.

Δημοσ.

Χαχα καλο.... ναι η καρτα μπαινει σε ενα pc μονο...το pc αυτο ομως...μπορει να την μοιρασει σε αλλα 10,20,30....

Δημοσ.

υπαρχουν και μηχανακια οπως το asus wl 500w στα οποια συνδεεις πανω το usb μοντεμ και δινει προσβαση σε ολα τα pc του δικτιου αλλα αυτο ειναι για πολυ προχωρημενους

Δημοσ.

Για να μπω νετ απ το κινητο χρησιμοποιω προξυ,ο db αρνειται πεισματικα να δει δικτυο!μηπως στο nαmeserver να βαλω το προξυ κ θυρα την 9401?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...