Icecut Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Προσπαθω εδω κ λιγες μερες να κανω δικτυο αναμεσα σε ενα λαπτοπ κ ενα ονειροκουτι.Παρα το γεγονος οτι ενεργοποιω το ics απο τα xp ιντερνετ στο κουτι δε βλεπω με τιποτα!δεν εχω dsl εδω μιας που ειμαι στην εξοχη κ μπαινω με κινητο!τι μπορει να φταιει?τι εχετε να προτεινετε?ευχαριστω
tsakonas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Βαζεις χειροκινητα την IP στο dreambox? Το gateway ειναι ιδιο με την ip στο ICS?
Icecut Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Βαζω μια ΙΡ χειροκινητα,το ιδιο κ sυbnet,dns ομως κ gateway δε ξερω που μπορω να βρω!μπαινω με wind,αν καποιος μπορει να βοηθησει?share μπορει να γινει πχ ακομα κ με pstn η αδικα προσπαθω?
tsakonas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Βαζω μια ΙΡ χειροκινητα,το ιδιο κ sυbnet,dns ομως κ gateway δε ξερω που μπορω να βρω!μπαινω με wind,αν καποιος μπορει να βοηθησει?share μπορει να γινει πχ ακομα κ με pstn η αδικα προσπαθω? http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=80821 Ασε το ICS βαλε proxy να ξερεις τι κανεις LOL ....
nhn Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δεν γινεται με 3g συνδεση internet μονο με adsl
tsakonas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Γινεται, αν παιρνει το pc ιντερνετ δινει κιολας.
urezin Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 http://www.snapfiles.com/get/winproxy.html γιατι LOL ρε τσακωνα?
nhn Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 εχω μια cosmote internet on the go usb card .Mπορω να μοιρασω το ιντερνετ και σε αλλο pc ταυτοχρονα ???
urezin Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 εχω μια cosmote internet on the go usb card .Mπορω να μοιρασω το ιντερνετ και σε αλλο pc ταυτοχρονα ??? ναι μπορεις με αυτα και αλλα πολλα προγραμματα WinGate NAT32 NetGuard-5 Surf Doubler WinProxy MidPoint Review SolidShare ProxyPlus
tsakonas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Απλα γιατι ο φιλος δεν μπορει να στησει ενα απλο ICS...δεν ειναι φυσικα κακο, αφου δεν ασχολειται, απλα γελασα πολυ με το proxy.Που να βγαλει ακρη με το Proxy.
urezin Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 οκ δεκτον ας πει το παιδι μεχρι που μπορει μπας και βρεθει μια λυση, παντως γενικα καρφωτες ip δεν ενδεικνυνται στο ICS γιατι το μπερδευουν
nhn Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 δηλαδη εαν εγκαταστησω proxy server στο pc που εχω την usb card της cosmote μπορω να δωσω internet ston dreambox μαζι με τα κλειδια κρυπτογραφησης?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.