Προς το περιεχόμενο

Internet sharing αναμεσα σε λαπτοπ και dreambox?

Icecut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθω εδω κ λιγες μερες να κανω δικτυο αναμεσα σε ενα λαπτοπ κ ενα ονειροκουτι.Παρα το γεγονος οτι ενεργοποιω το ics απο τα xp ιντερνετ στο κουτι δε βλεπω με τιποτα!δεν εχω dsl εδω μιας που ειμαι στην εξοχη κ μπαινω με κινητο!τι μπορει να φταιει?τι εχετε να προτεινετε?ευχαριστω

Δημοσ.

Βαζω μια ΙΡ χειροκινητα,το ιδιο κ sυbnet,dns ομως κ gateway δε ξερω που μπορω να βρω!μπαινω με wind,αν καποιος μπορει να βοηθησει?share μπορει να γινει πχ ακομα κ με pstn η αδικα προσπαθω?

Δημοσ.
Βαζω μια ΙΡ χειροκινητα,το ιδιο κ sυbnet,dns ομως κ gateway δε ξερω που μπορω να βρω!μπαινω με wind,αν καποιος μπορει να βοηθησει?share μπορει να γινει πχ ακομα κ με pstn η αδικα προσπαθω?

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=80821

Ασε το ICS βαλε proxy να ξερεις τι κανεις

LOL ....

Δημοσ.
εχω μια cosmote internet on the go usb card .Mπορω να μοιρασω το ιντερνετ και σε αλλο pc ταυτοχρονα ???

ναι μπορεις με αυτα και αλλα πολλα προγραμματα

WinGate

NAT32

NetGuard-5

Surf Doubler

WinProxy

MidPoint Review

SolidShare

ProxyPlus

Δημοσ.

Απλα γιατι ο φιλος δεν μπορει να στησει ενα απλο ICS...δεν ειναι φυσικα κακο, αφου δεν ασχολειται, απλα γελασα πολυ με το proxy.Που να βγαλει ακρη με το Proxy.

Δημοσ.

οκ δεκτον ας πει το παιδι μεχρι που μπορει μπας και βρεθει μια λυση,

παντως γενικα καρφωτες ip δεν ενδεικνυνται στο ICS γιατι το μπερδευουν

Δημοσ.

δηλαδη εαν εγκαταστησω proxy server στο pc που εχω την usb card της cosmote μπορω να δωσω internet ston dreambox μαζι με τα κλειδια κρυπτογραφησης?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...