Hellaslover Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 ποιο απο τα παρακατω θεωρειται καλυτερη διαφημιση εναντια του τζογου; καλυτερο σαν ιδεα γιατι απο ποιοτητα....
Lomar Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 και οι 3 είναι φοβερές, ειδικά τα motto τους. γνώμη μου να βρεις μια 4η που να συνδυάζει την ωμότητα της 1ης, και τη σοβαρότητα των άλλων δυο. επίσης η 3η απευθύνεται σε μια πολύ συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων (αυτών με παιδιά), κ ο τζόγος δεν εθίζει μόνο αυτούς. γενικά και οι τρείς είναι πολύ πετυχημένες σαν concept.
Hellaslover Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Ευχαριστω παιδια. Σκεφτομαι να κανω και 4τη κατι να δεινει την ιδεα οτι μια οικογενεια εχει καταστραφει και ο αντρας κρατα ενα υφος ουδετερο, αγνειας. Με το σλογκαν "got a good poker face?" Η εκτελεση ειναι παιδικια αλλα με ms paint τη παλευω...
Lucifer Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Λοιπόν αδερφέ έχεις πολύ καλές ιδέες εσύ ε. =)
Hellaslover Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 thanks lucifer Αυτη ειναι απο τις αγαπημενες μου που 'χω φτιαξει. Η πιο γαματη ολων των εποχων ηταν μια που εκανα περυσι ειναι και καλα 2 billboards και στο ενα φενετε η αντιπροσωπεια τις jeep χωρις κανενα αυτοκινητο απ' εξω ουτε μεσα απο τι τζαμαρια και να γραφει " Where did all the wranglers go?", και πιο λιγο πιο κατω πανω σε καποιο βουνο η λοφο να ειναι το δευτερο billboard με μουρι ολα τα μοντελα wrangler και να λεει "Where they belong", θα επιανε αυτη η διαφημιση καπου εξω απο τι πολη με βουνα τριγυρω. Δυστηχος ειναι στο παλιο μου το pc αν βρω καιρο θα την ανεβασω, αξιζει οντος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.