Προς το περιεχόμενο

Χαλασε κ το Πλαισιο??

isaias1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
αμα εχει μουφα τροφοδοτικο η αμα το mobo του υποστιριζει κανα pci χ 8 αστο τοτε!!!

αφού δεν ξέρεις το μηχάνημα το pappou_souli μην το ζορίζεις γιατί εκτίθεσαι...

δεν έχουν KAMIA σχέση αυτά που λες με τα artifacts...

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

1.Το θεμα με τα arctifacts μου εχει τυχει παλια σε ΑΤΙ 9600ΧΤ AGP και μετα απο 3 αντικαταστασεις μου εδωσαν NVIDIA 6200 και λυθυκε το θεμα.

Σιγουρα δεν εφταιγε το pci ουτε το τροφοδοτικο.

Ειχα ξεσκιστει να διαβαζω θεματα σχετικα με arctifats των VGA τοτε και ολα αναφεραν οτι προκειται για χτυπημενη gpu η μνημες της vga

Δεν κατηγορω την ΑΤΙ , μπορουσε να τυχει και με nvidia

Υποψιν οτι τις ειχα δοκιμασει και σε αλλα pc με διαφορετικο Hardware.

2.Το παλικαρι που ξεκινησε το θεμα τελικα βρισκεται με 1 καρτα που δεν δουλευει στα χερια του ,απο αντικατασταση εντος εγγυησης.Αυτο εχει σημασια.

Τωρα η αντιμετωπιση που θα εκανα εγω σ αυτο το θεμα ηταν να εξαντλησω πρωτα τα περιθωρια απο το μαγαζι που την αγορασα (πλαισιο).

Σιγουρα θα εβρισκαν λυση , κανενα μαγαζι δεν θελει δυσαρεστημενους πελατες.

Αν τωρα εβλεπα οτι ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν με εξυπηρετουσαν θα πηγαινα και σε αλλα μεσα.

Συμβουλη: Μιλησε παλι μ αυτους, δωσε την καρτα που εχει το προβλημα (9800GT) και παρε μια αλλη 9800 που να δουλευει.Αν δεν θελεις την 9800 δωσε την σε μενα να σου δωσω την 8800 που εχω :-)

Δημοσ.

εγω θα σας πω την δικια μου εμπειρια και τα συμπερασματα δικά σας.καικε τις προαλες η mobo μου.μπηκα στο σιτε και την ειδα ακριβως την ιδια να την δίνουν 200ευρο.παω απο κει και μου λενε οτι δεν υπαρχει διαθεσιμη.ωραια τους λεω τοτε ας μου κοψετε πιστωτικό καθως αυτη που μου διναν δεν ειχε wifi (ημουν αναγκασμενος να παρω και wifi στικ).Το πιστωτικο μου ηταν 20 ευρο ενα στο site ηταν 200.πως γινετε?τελος παντων ειπαν οτι θα την φερουν.εδω και 2 βδομαδες περιμενω...τι να πω.

Δημοσ.
Δικο σου ειναι το λαθος που ηξερες αν το hardware σου την σηκωνει την καρτα?

Δεν την δοκιμασες σε αλλο pc?οχι λογικα ε κατσε με τα artifacts τοτε δεν σου φταιει το πλαισιο :-)

Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...