HellasVagabond Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Παντως αυτες οι διαφημισεις του Πλαισιου πανω απο το κεφαλι μας ειναι καπως
A_gamer Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 μα και βεβαια.Οπως και δεν μπορει να αποδειχθει οτι τα λεφτα που θαδινε το πλαισιο θα ηταν γνησια και οχι πλαστα.Οπως και δεν μπορει να αποδειχθει οτι η καρτα δεν φτιαχνοταν στα μυστικα υπογεια του πλαισιου στο αιγαλεω.Οπως και δεν μπορει να αποδειχθει οτι το πλαισιο δεν ελεγχεται απο Βριλ. Για να βοηθησω :εννοει,μετα τους 6 μηνες δεν θεωρειται προυπαρχον το ελαττωμα(που μεχρι και το τεκμηριο του προυπαρχοντος ελαττωματος μαχητο ειναι)...αρα και στην απιθανη περιπτωση που θα ισχυε το "λογικοτατο " επιχειρημα σου,παλι ο κακος στραβος αναποδος νομος,υπερ του πλαισιου ειναι... Ανοησίες. Πώς σου ήρθε ότι το να χαλάσει ένα προϊόν είναι το ίδιο με το να έχει ένα ελαττωματάκι is beyond me... Ο νόμος είναι ξεκάθαρος. Τώρα αν θέλετε να λέτε το μακρύ και το κοντό σας, κάντε ό,τι καταλαβαίνετε.
IMAndreas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Εγώ ρε παιδιά είχα κάνει μια παραγγελία και μου στέλνουν email ένα pdf που έλεγε για την επόμενη μέρα 13:00-17:00. Το πρωί είχα πάει για μπάνιο και γύρισα σπίτι 13:05. Πέρασαν οι ώρες οπότε στις 17:00 τους πέρνω τηλέφωνο και μου λένε "ήρθε η παραγγελία σας αλλά δεν ήσασταν εκεί", σκέφτομαι εγώ από μέσα μου "όχι ρε π****η μου για 5 λεπτά!!!" και τον ρωτάω "τι ώρα ήρθε?" και μου λέει "09:00-12:00" και του λέω "μα καλά μου στείλατε email για 13:00-15:00" και μου έλεγε κάτι δικαιολογίες gtpk!
HellasVagabond Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 To Πλαισιο γενικα ειναι μια πολυ καλη επιχειρηση απλα σαν επιχειρηση λογικο ειναι να προσπα8ει να γλυτωσει φραγκα απο δεξια και αριστερα...Με λιγη πιεση ομως δεν νομιζω πως θα πουν οχι σε οτιδηποτε σχετικα λογικο απο την πλευρα του καταναλωτη οπως πιστωτικα και αντικαταστασεις.
isaias1983 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Μετα απο τοσο posts σε ολα τα forum που εγραψα κ ακομα δεν μπορω να καταλαβω τι πρεπει να κανω.Αυριο πρωι θα παρω τηλ τον συνηγορο του πολιτη να μου πει ακριβως τι ισχυει κ τι δικαιουμαι...
Delirium Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Αν ησουν Αθηνα -και οποιος ειναι- θα μπορουσες να κλεισεις ραντεβου (!) και να περασεις απο εκει [Λεωφ. Αλεξανδρας] οχι μονο για καταγγελια, αλλα και για επεξηγηση περι των νομιμων Οταν λοιπον η ενημερωση ειναι τοσο ευκολη, προσβασιμη & δωρεαν, οποιαδηποτε παρελκυστικη & κουτοπονηρη ερωτηση, ακομη κι αν δεν ειναι, δειχνει "καταστηματουποκινουμενη"
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Εγώ ρε παιδιά είχα κάνει μια παραγγελία και μου στέλνουν email ένα pdf που έλεγε για την επόμενη μέρα 13:00-17:00. Το πρωί είχα πάει για μπάνιο και γύρισα σπίτι 13:05.Πέρασαν οι ώρες οπότε στις 17:00 τους πέρνω τηλέφωνο και μου λένε "ήρθε η παραγγελία σας αλλά δεν ήσασταν εκεί", σκέφτομαι εγώ από μέσα μου "όχι ρε π****η μου για 5 λεπτά!!!" και τον ρωτάω "τι ώρα ήρθε?" και μου λέει "09:00-12:00" και του λέω "μα καλά μου στείλατε email για 13:00-15:00" και μου έλεγε κάτι δικαιολογίες gtpk! στην παραγγελία μέσω Internet έχει ένα κουτάκι που είναι για σχόλια. εκεί πάντα να γράφεις "πάρτε τηλέφωνο πριν έρθετε!"
agpr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Μετα απο τοσο posts σε ολα τα forum που εγραψα κ ακομα δεν μπορω να καταλαβω τι πρεπει να κανω.Αυριο πρωι θα παρω τηλ τον συνηγορο του πολιτη να μου πει ακριβως τι ισχυει κ τι δικαιουμαι... Ο συνήγορος του πολίτη είναι αρμόδιος για διαφορές σε σχέση με το κράτος. Μάλλον πρέπει να απευθυνθείς στη γενική γραμματεία καταναλωτή.
ArisG88 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Εγώ ρε παιδιά είχα κάνει μια παραγγελία και μου στέλνουν email ένα pdf που έλεγε για την επόμενη μέρα 13:00-17:00. Το πρωί είχα πάει για μπάνιο και γύρισα σπίτι 13:05.Πέρασαν οι ώρες οπότε στις 17:00 τους πέρνω τηλέφωνο και μου λένε "ήρθε η παραγγελία σας αλλά δεν ήσασταν εκεί", σκέφτομαι εγώ από μέσα μου "όχι ρε π****η μου για 5 λεπτά!!!" και τον ρωτάω "τι ώρα ήρθε?" και μου λέει "09:00-12:00" και του λέω "μα καλά μου στείλατε email για 13:00-15:00" και μου έλεγε κάτι δικαιολογίες gtpk! Οτι να ναι ο καθενας εδω μεσα
pappous_soulis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Ε μπορει αλλα ετσι ειναι ρε συ!Ασε που δεν παιζει να του δοσαν και χαλασμενη καρτα γραφικων με τιποτα γιατι παντα της ελενχουν!!! Tελειώνω με τις πανελλήνιες πέρσι,μπαίνω όλος χαρά στο site του Πλαίσιου και παραγγέλνω μια Sapphire 2900ΧΤ. Δυο μέρες μετά φτάνει στα χέρια μου,την συνδέω στο PC,βάζω να δοκιμάσω παιχνίδια και βλέπω artifacts. Δεν πειράζει,έτυχε λέω,την πάω την άλλη μέρα στο Πλαίσιο,ζητάω αλλαγή,μου δίνουν μια ίδια Sapphire 2900XT. Γυρνάω σπίτι χαρούμενος,την συνδέω με θρησκευτική ευλάβεια,τρέχω παιχνίδι,artifacts. Τώρα εσύ τραγούδα.
Delirium Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Ο συνήγορος του πολίτη είναι αρμόδιος για διαφορές σε σχέση με το κράτος. Μάλλον πρέπει να απευθυνθείς στη γενική γραμματεία καταναλωτή. Συνηγορος του Καταναλωτη
Vamire666 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Tελειώνω με τις πανελλήνιες πέρσι,μπαίνω όλος χαρά στο site του Πλαίσιου και παραγγέλνω μια Sapphire 2900ΧΤ.Δυο μέρες μετά φτάνει στα χέρια μου,την συνδέω στο PC,βάζω να δοκιμάσω παιχνίδια και βλέπω artifacts. Δεν πειράζει,έτυχε λέω,την πάω την άλλη μέρα στο Πλαίσιο,ζητάω αλλαγή,μου δίνουν μια ίδια Sapphire 2900XT. Γυρνάω σπίτι χαρούμενος,την συνδέω με θρησκευτική ευλάβεια,τρέχω παιχνίδι,artifacts. Τώρα εσύ τραγούδα. Δικο σου ειναι το λαθος που ηξερες αν το hardware σου την σηκωνει την καρτα? Δεν την δοκιμασες σε αλλο pc?οχι λογικα ε κατσε με τα artifacts τοτε δεν σου φταιει το πλαισιο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δικο σου ειναι το λαθος που ηξερες αν το hardware σου την σηκωνει την καρτα?Δεν την δοκιμασες σε αλλο pc?οχι λογικα ε κατσε με τα artifacts τοτε δεν σου φταιει το πλαισιο σε ότι pc και να βάλεις μια κάρτα από την στιγμή που είναι συμβατή (δλδ ίδια θύρα) ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να φταίει το pc για τα artifacts, είναι καθαρά πρόβλημα της κάρτας γραφικών... κατά πάσα πιθανότητα του έδωσαν 2900ΧΤ από επιστροφή...
Vamire666 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 αμα εχει μουφα τροφοδοτικο η αμα το mobo του υποστιριζει κανα pci χ 8 αστο τοτε!!!
HellasVagabond Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Αμα εχεις μουφα τροφοδοτικο η σβυνει η καρτα ( οχι η οθονη ) και μαυριζουν τα παντα η οι επιδοσεις ειναι πολυ μικροτερες απο οτι θα επρεπε...Το ιδιο με τις επιδοσεις ισχυει και με το 8χ...Σε καμια περιπτωση δεν δικαιολογουντε τα Artifacts.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.