HellasVagabond Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Αν μου βρεις 1 δικαστη που στην περιπτωση εκδικασης μιας τετοιας υποθεσης θα πει πως αντι για 200ευρω που πληρωσε ο πελατης και του εγινε αντικατασταση με 60ευρω προιον οτι εχει δικιο το Πλαισιο εγω θα σου πω μπραβο. Το παω μακρια αλλα γιαυτο υπαρχει ο συνηγορος και η προστασια του καταναλωτη και αυτες οι υποθεσεις εκδικαζονται ουκ ο λιγες φορες.
Vamire666 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Κοιτα πιο πανω και θα δεις αποδειξη....Συν οτι το εχω κανει και εγω καποιες φορες. να σου πω ομως εγω 2 φορες που πηγα για rma την μια φορα που ειχε πεσει η τιμη της καρτας γραφικων ati 3850 256 mb απο 145 μου κοψαν νεα αποδιξει στα 96 ξερεις αυτο γιατι εγινε?και αν δεν ειχαν την ιδια να μου δωσουν τι θα γινοταν δηλαδη θα μου διναν αλλη με 96 η με 145? Παντως και της 2 φορες για μενα φερθηκαν αψογα και χωρις ταλεπωριες
TNT1982 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Αν μου βρεις 1 δικαστη που στην περιπτωση εκδικασης μιας τετοιας υποθεσης θα πει πως αντι για 200ευρω που πληρωσε ο πελατης και του εγινε αντικατασταση με 60ευρω προιον οτι εχει δικιο το Πλαισιο εγω θα σου πω μπραβο αν μου βρεις εσυ εναν δικαστη που θα δει πως σου αντικαθιστουν την προγενεστερη (8800) με την πιο καινουρια (9800),εσυ κανεις ναζακια,και δεν πει πως η συμπεριφορα σου αντικειται στην καλη πιστη (ειδικα για τον χωρο της πληροφορικης ,οπου εχει "ιδιαιτερες" συνθηκες),εγω θα σου πω διπλο μπραβο. Το "τετοιες" υποθεσεις σηκωνει πολλη συζητηση...Γιατι αλλο "παρεμφερης" υποθεση και αλλο ιδια..
HellasVagabond Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Λιγη πιεση χρειαζεται τπτ περισσοτερο... Εδω πχ η CANON προσπαθει να περασει 1 χρονο εγγυηση στα προιοντα της ενω ο νομος μιλαει για 2. Τα δικαστηρια γενικα εκδικαζουν υποθεσεις ΥΠΕΡ του καταναλωτη.
bluesattack Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 αν μου βρεις εσυ εναν δικαστη που θα δει πως σου αντικαθιστουν την προγενεστερη (8800) με την πιο καινουρια (9800),εσυ κανεις ναζακια,και δεν πει πως η συμπεριφορα σου αντικειται στην καλη πιστη (ειδικα για τον χωρο της πληροφορικης ,οπου εχει "ιδιαιτερες" συνθηκες),εγω θα σου πω διπλο μπραβο. Το "τετοιες" υποθεσεις σηκωνει πολλη συζητηση...Γιατι αλλο "παρεμφερης" υποθεση και αλλο ιδια.. Ναι αλλα ο νομος ειναι νομος.Εκτος αν υπαρχουν ειδικοι νομοι η ειδικη αντιμετωπιση για ''ιδιαιτερες συνθηκες ''. Και τι γινεται λοιπον οταν εμενα μου αντικαθιστουν ενα προιον αλλα αυτο το προιον δεν μου κανε ι τη δουλεια μου η ειναι ασυμβατο με το υπολοιπο υλικο μου ? Δηλαδη αν μετα απο δυο χρονια πχ μου χαλασει ενα mobo 478 θα μου το αντικαταστησουν με ενα mobo 775 ? Μια καρτα agp με μια καρτα pci-ex επειδη μετα απο 3 χρονια δεν θα εχουν ? Και αν ειναι ασυμβατα με το υπολοιπο hardware μου ?Μηπως πρεπει να αγορασω και τα ..υπολοιπα ? Η μηπως πρεπει να κουβαλησω στο μαγαζι η στο δικαστηριο αν χρειαστει ολο τον υπολογιστη μου , ολο το home cinema για να αποδειξω οτι αυτο που μου δινουν δεν μου κανει η δεν το θελω ? Και τι γινεται αν πχ το δικο μου προιον ειχε 3, 5 χρονια εγγυηση ενω αυτο το καινουργιο που μου δινουν εχει μονο 2 ? Εγω ειμαι καλυμμενος δηλαδη ? Και τι γινεται αν ενα μοντελο εχει καταργηθει (ας φυγουμε λιγο απο τα πληροφορικης ) και το καινουργιο αντιστοιχο αναλογο μοντελο της εταιρειας κατα μια τρομερα σπανια περιπτωση κανει ακριβοτερα απο την αρχικη τιμη αγορας του δικου μου ? θα μου το δωσουν ?
Venisk Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Παναγία μου ρε bluesattack, χαλάρωσε λίγο άνθρωπε μου..700 ερωτήσεις έχεις κάνει σε 2 ποστ..ποιος περιμένεις να σου απαντήσει? Πάρε έναν δικηγόρο τηλέφωνο καλύτερα..
bluesattack Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Παναγία μου ρε bluesattack, χαλάρωσε λίγο άνθρωπε μου..700 ερωτήσεις έχεις κάνει σε 2 ποστ..ποιος περιμένεις να σου απαντήσει?Πάρε έναν δικηγόρο τηλέφωνο καλύτερα.. Ειπα μια που το αρχισαμε..να το ξεκαθαρισουμε το θεμα !!
TNT1982 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Ναι αλλα ο νομος ειναι νομος. αυτο απορω γιατι το θυμομαστε ολοι μονον σε περιπτωση δικαιωματων μας και ποτε σε περιπτωση υποχρεωσεων μας. Εκτος αν υπαρχουν ειδικοι νομοι η ειδικη αντιμετωπιση για ''ιδιαιτερες συνθηκες Το δικαστηριο θα λαβει υποψη του την κατασταση της αγορας στον εν λογω τομεα...Οπως προειπα αντικειται στην καλη πιστη και στα συναλλακτικα ηθη του εν λογω τομεα (κατα την γνωμη μου) να ζητησεις σημερα 270 ευρα ριφαντ για 8800...μπορει και το δικαστηριο να το απερριπτε για καταχρηση δικαιωματος (281ΑΚ)..Δεν μπορει πχ να αγοραζεις κατι που ξερεις πολυ καλα οτι σε 3-4-6 μηνες θα ξεφτιλιστει η τιμη του και μετα να ζητας φουλ ριφαντ ΕΦΟΣΟΝ ο αντισυμβαλλομενος σου καλοπιστα σου προσφερει το δυνατοτερο (9800)...ας σιμπλ ας δατ.. αλλα αυτο το προιον δεν μου κανε ι τη δουλεια μου κανεις το θεμελιωδες λαθος να βαζεις υποκειμενικα κριτηρια...λεει η σχετικη νομοθεσια "ιδιας χρηστικης αξιας"(δηλ κατι το οποιο,ενας καλοπιστος,λογικα σκεπτομενος,ανθρωπος που ασχολειται με αυτον τον τομεα χωρις ναναι ουτε ειδικος,αλλα χωρις ναναι κι ασχετος θεωρει ισαξιο)...δεν λεει "αυτο που ο μπλουζατακ γουσταρει καλυτερα" ειναι ασυμβατο με το υπολοιπο υλικο μου δυστυχως αυτο ειναι στην δικη σου σφαιρα ευθυνης.Απαξ και σου κανει αντικατασταση το μαγαζι,ειναι ΟΚ... Δηλαδη αν μετα απο δυο χρονια πχ μου χαλασει ενα mobo 478 θα μου το αντικαταστησουν με ενα mobo 775 ? Μια καρτα agp με μια καρτα pci-ex επειδη μετα απο 3 χρονια δεν θα εχουν ? Και αν ειναι ασυμβατα με το υπολοιπο hardware μου δεν γινεται να με ρωτας αφηρημενα ενα παραδειγμα που κατεβασες απτο κεφαλι σου και να περιμενεις σοβαρη απαντηση.Ρωτα με κατι συγκεκριμενο...Σου επαναλαμβανω παντως "ιδιας χρηστικης αξιας" η "then current price" (ριξτε μια ματια στις εγγυησεις των προιοντων,τους ορους αυτους τους αποδεχεστε με την αγορα)..Η ασυμβατοτητα σορρυ που το λεω,αλλα ειναι δικη σου υποθεση...Υποχρεωση του μαγαζιου ειναι η αντικατασταση... η δεν το θελω δικαιωμα σου να το θες η να μην το θες...Απο την στιγμη που σου προσφερουν ομως αυτο με την ιση χρηστικη αξια οπως λεει ο 3043 μας,τελειωσε...μην θελουμε να φερνουμε τα παντα στα μετρα μας... Και τι γινεται αν πχ το δικο μου προιον ειχε 3, 5 χρονια εγγυηση ενω αυτο το καινουργιο που μου δινουν εχει μονο 2 ξαναματαεπαναλαμβανω "ιδιας χρηστικης αξιας"....Δεν λεει "ολοιδιο"(γιατι δεν μπορεις να υποχρεωσεις πχ ενα πολυκαταστημα να κραταει τρελλες ποσοτητες ηλεκτρονικου εξοπλισμου 3ετιας-δηλαδη παμπαλαιο,απλα και μονο για την περιπτωση που θα χαλασει κατι σε καποιον)δεν λεει "με ολοιδια εγγυηση"...Και αν θυμαμαι καλα,για τα ηλεκτρονικα οι κατασκευαστες υποχρεουνται 2 χρονια να δινουν εγγυηση..Οτιδηποτε δινουν παραπανω απο αυτο,απλα "χαρη" μας κανουν...Δεν ειναι δηλ και υποχρεωση του... Και τι γινεται αν ενα μοντελο εχει καταργηθει (ας φυγουμε λιγο απο τα πληροφορικης ) και το καινουργιο αντιστοιχο αναλογο μοντελο της εταιρειας κατα μια τρομερα σπανια περιπτωση κανει ακριβοτερα απο την αρχικη τιμη αγορας του δικου μου ? θα μου το δωσουν ? μιλα μου βρωμικα εεε πιο συγκεκριμενα...Δεν με λενε Πυθια.Αλλα καταλαβαινεις κι εσυ οτι αμα ειναι ακριβοτερο ειναι λιγο παραλογο να απαιτεις να σου δωσουν το ακριβοτερο...Ισως εκει ναναι που να παιζει ριφαντ..(αφου ειναι και εκτος πληροφορικης φανταζομαι δεν θαχει τρελλο προβλημα μειωσης τιμης) μαι ποιντ ιζ...Καλως η κακως,στον χωρο αυτο των υπολογιστων οι τιμες κατρακυλανε συνεχως και εμεις ωφελουμαστε απο αυτο.Οι εταιριες-εμποροι κλπ εχουν κερδη αλλα εχουν και ζημιες απο αυτες τις κατρακυλες..Για να λειτουργει ομαλα η αγορα,απο την στιγμη που ωφελουμαστε απο την κατρακυλα των τιμων,καποια στιγμη πρεπει να ανεχτουμε μια ζημια(οπως την θεωρει ο φιλος,εγω δεν την θεωρω ζημια παντως) απο αυτην την κατρακυλα.Γιατι πολυ απλα ετσι λειτουργει αυτη η αγορα ....
bluesattack Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 ΟΚ. Ευχαριστω για τις επεξηγησεις και την ερμηνεια του νομου.Να πω βεβαια οτι αγνοουσα καποια πραγμα (ακομα και το ''ιδιας χρηστικης αξιας'' !!)οσο οτι εχω και πολλες ακομα αποριες αλλα δεν θελω να γινω κουραστικος και δεν ειναι αναγκη να γινουμε και νομικοι μεσα σε μια μερα.Αν και ειναι καλο να γνωριζουμε τα δικαιωματα σε ως αγοραστες..αλλα υποθετω οτι οποιος ενδιαφερεται να μαθει μπορει να το κοιταξει σχολαστικοτατα και μονο του. Εξαλλου το θεμα (το οποιο ειδα οτι ανοιχτηκε και σε αλλα φορα ) ειχε αξια για μενα κυριως για αυτα τα δικαιωματα και ποιες μπορει να ειναι οι υποχρεωσεις των καταστηματων αλλα και των αγοραστων. Τωρα αν τα παραπανω ειναι τοσο προφανη και ξεκαθαρα αυτο δεν το γνωριζω αλλα οπως ειπες και εσυ : Αν σε ενδιαφερει να μαθεις για αλλα προιοντα,θα σου ελεγα αναλογα το προιον και λαμβανοντας υποψη καποιες γενικες αρχες της νομοθεσιας (πχ καλη πιστη,συναλλακτικα ηθη κλπ)..εννοειται πως οσο προχωραμε σε διαφορετικα πεδια (πχ μια ηλεκτρικη κιθαρα,οπου ο ηχος ειναι κατι το απολυτως υποκειμενικο) μπερδευει αφανταστα το πραγμα... Προσπερναω το ''ενας καλοπιστος,λογικα σκεπτομενος,ανθρωπος'' που ειπες θωρωντας το απλως σχολιο που εγινε μεσω απαντησεων.Προσπερναω το καλοπιστος μια και δηλωσα απο τα αρχικα μου ποστ οτι οι ερωτησεις μου δεν αφορουν το συγκεκριμενο μαγαζι απο το οποιο δεν ειχα ποτε παραπονο ,προσπερναω και τα υπολοιπα επειδη δεν θελω να σου μιλησω βρωμικα..ε συγκεκριμενα ηθελα να πω Αντε καληνυχτα σε ολους .Ηθελα να δω το ''Νομος και Ταξη'' αλλα κουραστηκα με ολα αυτα..παω να πιω καμμα παγωμενη μπυριτσα.
Re-man Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 συγγνωμη που θα εκφραστω ετσι,αλλα το παλληκαρι(Re_man νομιζω) που χρησιμοποιησε τον κουοταρισμενο νομο για να υποστηριξει την αποψη του οτι πρεπει ο φιλος μας να παρει 270 ευρω εχει (επιεικως μιλωντας) μαυρα μεσανυχτα.Πρωτον το αρθρο 540 ειναι του Αστικου μας κωδικα και οχι του νομου 3043/2002.Δευτερον μιλαει για πραγματικα ελαττωματα.Τι ειναι πραγματικο ελαττωμα ?Ενα προβλημα στην συσκευη το οποιο προυπαρχει της πωλησης(πχ ενας χαλασμενος πυκνωτης,που υπαρχει στην καρτα πριν ανοιχτει καν).Δεν εχει απολυτως καμμια σχεση με την εγγυηση (προβλημα που προκυπτει ξαφνικα,μετα απο πολυ καιρο)...Οποτε θα προτεινα σε οποιον κανει ρμα και θελει να ληφθει σοβαρα υποψιν,να μην χρησιμοποιησει την εν λογω διαταξη...2ον...εχει κανει κανεις τον κοπο να διαβασει τους ορους της εγγυησης "then current price"???? 1>Δεν συγχωρεισαι. 2>Με τον νομο 3043-2002 τροποποιηθηκε το αρθρο 540 του αστικου κωδικα. 3>Αλλος χρηστης παρεθεσε τον νομο(μικρο κακο εν σχεσει οσων επονται) 4>Τον ορισμο που δινεις οτι πραγματικο ελαττωμα ειναι πραγματικο ελαττωμα "το οποιο προυπαρχει της πωλησης'" και ταυτοχρονα την διαφοροποιηση απο τον ευρηματικο ορο ξαφνικο προβλημα δεν γνωριζω που τον βασιζεις. Αντιθετα παραθετω Ο ΙΔΙΟΣ τα αρθρα 540 (βλεποντας να εκφραζονται εκ νεου αμφιβολιες περι του νομιμου δικαιωματος του αγοραστη να απαιτησει την επιστροφη των χρηματων του(ΑΡΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ)με μονη εξαιρεση την αποδοχη της περιπτωσης επισκευης σε ευλογο χρονικο διαστημα[αρθρο 546-Δικαιωματα του πωλητη] και 541 (που αναφερεται ακριβως στην ισχυ των δικαιωματων του αγοραστη και μετα την πωληση) του αστικου κωδικα οπως αυτος τροποποιηθηκε με τον 3043-2002: Άρθρο 540 Δικαιώματα αγοραστή Καταγράφονται τα δικαιώματα του αγοραστή στην περίπτωση ευθύνης του πωλητή για έλλειψη συμφωνηθείσης ιδιότητας ή πραγματικού ελαττώματος του πράγματος. Αυτά είναι τα δικαιώματα της επισκευής ή αντικατάστασης του πράγματος (χωρίς επιβάρυνση του αγοραστή) με άλλο, ή μείωσης του τμήματος ή υπαναχώρησης αυτής της σύμβασης. Τα δικαιώματα αυτά παρέχονται εναλλακτικά στον αγοραστή χωρίς ιεραρχική διαβάθμιση μεταξύ τους δηλ. χωρίς ορισμένα από αυτά να έχουν προτεραιότητα. Στην περίπτωση επουσιώδους ελαττώματος δεν θίγεται το δικαίωμα της υπαναχώρησης. Αρθρο 541 Ο αγοραστης μπορει,αν διαπιστωθει αργοτερα και αλλο ελαττωμα, να ασκησει εκ νεου ενα απο τα δικαιωματα του προηγουμενου αρθρου.Το ιδιο ισχυει και οταν λειπει συνομολογημενη ιδιοτητα. Συμπληρωματικα παραθετω και τα αρθρα -554-Παραγραφη- και -559-Παροχη εγγυησης- με τα οποια ουσιαστικα οριζεται ως ελαχιστη περιοδος εγγησης τα 2 ετη και ως μεγιστη αλλα και συνολικα υποχρεωτικη η περιοδος που διαφημιζεται απο τον πωλητη(554,559) καθως και το νομιμο δικαιωμα του αγοραστη να εξασκησει τα εκ των ανοθεν απορρεοντα δικαιωματα εστω και αν αυτα διαφερουν απο οσα εχει "συμφωνησει" με τον πωλητη(559). Αρθρο 554 Παραγραφη Τα δικαιωματα του αγοραστη λογω πραγματικου ελαττωματος η ελλειψης συνομολογημενης ιδιοτητας παραγραφονται μετα την παροδο πεντε ετων για τα ακινητα και δυο ετων για τα κινητα. Αρθρο 559 Παροχη εγγυησης Αν ο πωλητης ή τριτος εχει παρασχει εγγυηση για το πραγμα που πουληθηκε, ο αγοραστης εχει, εναντι εκεινου που εγγυηθηκε, τα δικαιωματα που απορρεουν απο τη δηλωση της εγγυησης,συμφωνα με τους ορους που περιεχονται σε αυτην ή τη σχετικη διαφημιση ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΒΛΑΠΤΟΝΤΑΙ τα δικαιωματα του που πηγαζουν απο το νομο. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑΡΑΤΑ 1>ΑΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΙ ΣΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΔΩΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο ΠΩΛΗΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΙΑΞΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ 2>ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΙ ΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ PS:Ειναι σχεδον βεβαιο οτι θα υπαρξουν απαντησεις στα παραπανω.Βεβαιο εξαλλου ειναι οτι το forum του insomnia το διαβαζουν πολλοι.Βεβαιο επισης ειναι οτι επιχειρησεις που δραστηριοποιουνται στο χωρο με τον οποιο ασχολειται το insomnia θα ειχαν σημαντικα ωφελη απο μια υποθετικη "καταλληλη" δραστηριοτητα στο forum χωρις φυσικα καμια εμπλοκη των διαχειριστων και υπευθυνων του Ιnsomnia .
TNT1982 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Τον ορισμο που δινεις οτι πραγματικο ελαττωμα ειναι πραγματικο ελαττωμα "το οποιο προυπαρχει της πωλησης'" και ταυτοχρονα την διαφοροποιηση απο τον ευρηματικο ορο ξαφνικο προβλημα δεν γνωριζω που τον βασιζεις ok,να κανω την προσπαθεια να σε βοηθησω.Το "ή" ειναι διαζευκτικο.Αρα ενωνει ισοδυναμα πραγματα (οπως το "και").Τιθεται μεταξυ του πραγματικο ελαττωμα και του συνομολογημενη ιδιοτητα.Το συνομολογημενη ιδιοτητα ειναι μετοχη αοριστου.Αρα αναφερεται στο παρελθον.Αρα οτι ιδιοτητες εχει το συνομολογημενος εχει και το πραγματικο ελαττωμα.Αρα και το πραγματικο ελαττωμα αναφερεται στο παρελθον.2ον,για να αναφερει ο νομος ξεχωριστα την "εγγυηση" στο αρθρο 559 σημαινει οτι την αναγνωριζει αυτονομα σαν θεσμο (αν δεν καταλαβαινεις καμια λεξουλα πες μου να βοηθησω) και δεν την αναγνωριζει de facto (οπως νομιζεις) με τον ορο "πραγματικο" ελαττωμα. απο οσα εχει "συμφωνησει" συμφωνημενη ιδιοτητα εννοει ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ ...δηλ να ειναι μπλε,ναναι πρασινο,ναχει λαμπακια..Δεν εννοει την συμβαση πωλησης. επισης...απλα ελληνικοζ : ελαττωμα :μειονεκτημα (τσεκ γιορ μπαμπινιωτης,ορ γιορ λιακοπουλος)...δεν εχει σχεση με την περιπτωση του θρεντ (βλαβη που προκυπτει ξαφνικα). ΑΡΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Αρση γινεται μονο στα βαρη και την κανει ο Πυρρος Δημας.Στις συμβασεις εχουμε υπαναχωρηση/καταγγελια/λυση πχ. Για 1000η φορα λεω πως το αρθρο 540 δεν εχει σχεση με την εν λογω περιπτωση,αναφερεται σε "μειονεκτημα" του πραγματος,οχι σε "βλαβη".Εφαρμοζεται το αρθρο 559 και οι διαταξεις του εν λογω νομου για την εγγυηση.Απο εκει και περα δικαιωμα του καθενος ειναι να απαιτει απο το μαγαζι οτι του ειπε ο φιλος του ο Πελοπιδας οτι του αναλογει και να βγαζει απο το κεφαλι του τετοιες χαριτωμενες ερμηνειες του νομου,το μονο που θα καταφερει θα ναι να εκτεθει. επισης μιας και εχεις τοσο μεγαλα ταλεντα ανευρεσης και ερμηνειας του νομου,γιατι δεν μας κανεις ενα κοπι πειστ και τα αρθρα 200 και 281 του Αστικου κωδικα;);)? PS:οταν βλεπεις πολυ "Νομος και ταξη"/"La Lawyers" δεν σημαινει οτι παιζεις και τον νομο στα δαχτυλα...
Re-man Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Αυτο δεν ειναι σοβαρη απανηση. SCRIPTA MANENT. Γραψε οσο τραβαει η ψυχη σου.
TNT1982 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Εσυ δεν εχεις επαφη με την πραγματικοτητα. Dura Lex Sed Lex. Τραγουδα οσο θες.
Heatspreader Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Παλικαρακι ου αν την ειχα καψει οπως λες δεν θα ανοιγα ουτε thread oυτε θα εκανα τοση φασαρια...Θα επαιρνα οτι μου εδιναν κ θα τελειωνε η υποθεση.Μαλλον κατι σαν κ σενα τις καιγανε συνεχεια για να παρουν καινουριες κ δηστυχως τωρα αλλαζουν τις πολιτικες τους τα μαγαζια... Θα μπορούσες. Ένα εύκολο σενάριο είναι, να την έκαψες και θέλεις τα χρήματα του πιστωτικού για να βάλεις μερικά ακόμα και να πάρεις μία άλλη κάρτα, οπότε το ότι άνοιγες το Topic δεν λέει κάτι. Όσο για το αν τις καίω εγώ δεν θα σου πω ούτε ναι, ούτε όχι, απλά θα σου πω ότι το κάνουν κάποιοι μέσα από τα Forum, οπότε ο ένας που δεν θα το κάνει δεν σώζει τη κατάσταση. Και... ας μη μιλήσουμε πάλι για ηθική. Πάντως δεν χαλάνε τόσο εύκολα οι κάρτες γραφικών. Τώρα όσο για το "κάτι" που είπες... Μπορώ να σου πω κάτι? Ασε που δεν παιζει να του δοσαν και χαλασμενη καρτα γραφικων με τιποτα γιατι παντα της ελενχουν!!! Μέχρι στιγμής τα είπες έξω από τα δόντια και σωστά. Εγώ μαζί σου, αλλά αυτό τώρα τι ήταν? Φυσικά και παίζει και μάλιστα σε μεγάλο ποσοστό. Αν έχω πρόβλημα? Όχι δεν έχω πρόβλημα να είναι μερικές φορές μεταχειρισμένο το προιόν, αφού με το τόσο καλό RMA Που έχει το Πλαίσιο και να χαλάσει ή και να το καταλάβω ότι είναι μεταχειρισμένο θα μου το αλλάξει αμέσως. Επαναλαμβάνω, μη τα θέλουμε όλα δικά μας, το καλό RMA έχει και μεταχειρισμένα. 1>ΑΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΙ ΣΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΔΩΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο ΠΩΛΗΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΙΑΞΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Δηλαδή αν είχα μία κάρτα γραφικών που την αγόρασα 500 ευρώ πριν 1.5 χρόνο, είναι υποχρεωμένος να μου κάνει πιστωτικό στα λεφτά αυτά? Τότε αν είναι να το καίω συνέχεια και να μη πληρώνω ποτέ εκμεταλεύοντας το παραθυράκι του νόμου. Μήπως έτσι είναι και απλά στηρίζονται, στο πόσοι πλέον να το κάνουν αυτό? (απλά ρωτάω) Φιλικά.
jason_rethymno Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Εγώ πάντως δεν έχω πρόβλημα απο το Πλαισιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.