Προς το περιεχόμενο

Χαλασε κ το Πλαισιο??

isaias1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να συνεχισω το ωραιο μου thread λεγοντας οτι σημερα πηρα στα χερια μου την Twintech 9800GT...

κ να σας πω κατι ωραιο??

Την εβαλα το σπιτι κ δεν δουλευει...

Την δοκιμασα κ σε αλλα 3 pc κ παλι τα ιδια...

Να σημειωσω επισης οτι το pc που την δοκιμασα στην αρχη δουλευει μια χαρα με αλλη καρτα γραφικων.

Επισης στο κουτι της καρτας ειχε μεν αυτοκολλητακι απεξω οτι ειναι καινουρια αλλα μεσα ειχε ενα cd-r με τους drivers.

Παιζει να δινουν cd-r με drivers απο την εταιρια κ οχι κανονικο cd οπως σε ολα τα προιοντα?

Αυριο λοιπον την ξαναστελνω στο Πλαισιο κ βλεπουμε.

να δω τι θα μου δωσουν αυτη τη φορα.

Δημοσ.

Μάλλον θα σου έδωσαν κάποια που τους είχαν γυρίσει για τον ίδιο λόγο..

Πρέπει να παραδεχτώ πως είσαι αρκετά άτυχος φίλε..

Δημοσ.

Πηγαινε απο εκει και αναφερε τους αυτα που ειπα και πως αν δεν συμμορφωθουν θα τους κανεις μυνηση. Αυτο για μενα εχει πετυχει 2 φορες. Μια για υποθεση παραπλησια με σενα και μια για εγγυηση CANON που αντι για 2 ετη πηγαν να μου πασαρουν 1. Εξαλλου δεν χανεις τπτ, 60ε σου δινουν οι αθεοφοβοι.

Δημοσ.

Γιατί τα θέλουμε όλα δικά μας? Ναι έχει μεταχειρισμένα το Πλαίσιο, αλλά έχει και τρομερά καλό RMA. Μη τα θέλουμε όλα δικά μας ρε παιδιά!

Δημοσ.

Απο κοντα δν μπορω να παω γιατι ειμαι στα Χανια κ δεν εχει Πλαισιο εδω.Εγω τα ειπα ολα αυτα κ μιλησα με 3 ατομα προχθες αλλα ολοι μου ειπαν το ιδιο..Οτι θα παρω η την 9800 η πιστωτικο στην τελευταια τιμη πωλησης...Αμφιβαλω βεβαια αν η τελευταια τιμη πωλησης της EVGA 8800GT ηταν 60 ευρω αφου εμπαινα τακτικα στο site...Μια φορα την εφεραν την EVGA κ μετα δεν ξαναρθε απο οτι θυμαμαι...Αλλη 8800 μπορει να ειαν 60 ευρω με τις προσφορες παντως οχι την συγκεκριμενη...

Επισης σε 3 forum εχω postaρει κ οι περισσοτεροι πανε να με φανε κ με λενε αχαριστο κλπ κλπ.

Τους νομους δεν τους ξερω καλα.Αν καποιος ξερει σιγουρα τι παιζει κ μπορω να παρω τα λεφτα της αεχικης τιμης σε πιστωτικο ας με βοηθησει.Παντως οι περισσοτεροι μου ειπαν οτι πρεπει να παρω προιον ισης χρηστικης αξιας κ οχι ισης χρηματικης.

Δημοσ.
Τι ήθελες να τη κάψεις και εσύ... ;)

Παλικαρακι ου αν την ειχα καψει οπως λες δεν θα ανοιγα ουτε thread oυτε θα εκανα τοση φασαρια...Θα επαιρνα οτι μου εδιναν κ θα τελειωνε η υποθεση.

Μαλλον κατι σαν κ σενα τις καιγανε συνεχεια για να παρουν καινουριες κ δηστυχως τωρα αλλαζουν τις πολιτικες τους τα μαγαζια...

Δημοσ.
Τι ήθελες να τη κάψεις και εσύ...

Μην γίνεσαι κακός..

Παλικαρακι ου αν την ειχα καψει οπως λες δεν θα ανοιγα ουτε thread oυτε θα εκανα τοση φασαρια...Θα επαιρνα οτι μου εδιναν κ θα τελειωνε η υποθεση.

Μαλλον κατι σαν κ σενα τις καιγανε συνεχεια για να παρουν καινουριες κ δηστυχως τωρα αλλαζουν τις πολιτικες τους τα μαγαζια...

Χαλάρωσε ρε συμπολίτη..πλάκα κάνει το παιδί..

Με την 9800 που έχεις τώρα τι έκανες?

Δημοσ.

Πιστωτικο, εαν παρεις βεβαιως, συμφωνα με το νομο θα πρεπει να ειναι στην αρχικη* τιμη αγορας της.

Τελεια.

Οποιος εχει διαφορετικη εντυπωση, ρωταει εδω και μαθαινει τα νομιμα -που λεει κι ο Μακης :-)

http://www.synigoroskatanaloti.gr

Συνήγορος του Καταναλωτή

Λ.Αλεξάνδρας 144, 114 71, Αθήνα

Τηλ.: 210 6460612, 210 6460284, 210 6460458

Fax.: 210 6460414

E-mail: [email protected]

[* διαφορετικα, καθε καταστημα θα μπορουσε να ισχυριστει, σαν τελευταια τιμη καταλογου του ο,τι γουσταρει, ακομη και 1 ευρω...]

Δημοσ.

Οταν posταρεις κατι ο αλλος δεν μπορει να καταλαβει με τι υφος μπορεις να το πεις...Οποτε κ εγω απλα απαντω ετσι οπως το καταλαβα...

Ο σκοπος ειναι οτι οταν δεν υπαρχει το ιδιο προιον μπορω να διαλεξω αναμεσα στο καλυτερο προιον η το πιστωτικο??

Η 9800 απλα δεν δουλευει...Απο δευτερα θα παρω τηλ γιατι σημερα δεν προλαβαινω.Βασικα θα την στειλω στο Ηρακλειο με φιλο μου για να παει απο κοντα να την δουν...

Δημοσ.

Δεν ξερω τον νομο και επειδη βαριεμαι να το ψαξω τωρα θα κανω απλως μερικες ερωτησεις.

Αγοραζω εγω ενα προιον.Ενα συγκεκριμενο προιον το οποιο εχω επιλεξει κανοντας ερευνα αγορας αναμεσα σε χιλιαδες αλλα για χιλιαδες προσωπικους μου λογους .

Χαλαει αυτο το προιον.Προσοχη χαλαει , οχι το χαλασα (το οποιο δεν ειναι πιστευω και υπερβολικα δυσκολο να εντοπιστει).Ουτε το εκαψα , ουτε το εβαλα στο φουρνο , ουτε μεσα στη μπανιερα σε χλιαρο νερο ουτε τιποτα.ΑΠΛΑ ΧΑΛΑΕΙ.

Διαβαζω λοιπον οτι ειναι παραλογο να ζητας το ιδιο προιον , οτι ειναι παραλογο να ζητας τα λεφτα αγορας κλπ.

Ρωταω :

1.Δεν ειναι υποχρεωμενη η καθε εταιρεια να εχει στοκ αναλογο για να εξυπηρετει τα σερβις ?

2.Τι σημαινει αναλογης αξιας (η περιπου ετσι γιατι δεν εχω μπροστα μου το ποστ ) ?? Ποιος το κρινει αυτο ? Ο εκαστοτε πωλητης ? Η εταιρεια-καταστημα οποιο και αν ειναι αυτο ? Ποιος ??

Γιατι μπορει τα προιοντα για υπολογιστες να εχουν παραπλησια δυνατοτητες , να διαφοροποιουνται ελαχιστα κλπ (πχ μια καρτα γραφικων 8800 μπορει να ειναι παιζει το ιδιο , ειτε ειναι asus ,ειτε twintech ειτε δεν ξερω τι αλλο ) αλλα δεν παιζει ρολο σε ορισμενα προιοντα και η προσωπικος χαρακτηρας της εταιρειας και η τεχνολογια που κουβαλαει ?

Δηλαδη αν μου χαλασει μια τηλεοραση lg θα μου δωσει ο αλλος υποχρεωτικα πχ μια samsung ? Αν μου χαλασει ενας ενισχυτης nad πχ θα μου δωσει καποιος υπαλληλος εναν ενισχυτη yamaha επειδη αυτος τον θεωρει παραπλησιας αντικειμενικης αξιας ? Μπα...και αν εγω δεν γουσταρω ?

Αυτο ειναι λιγο παραλογο για μενα.Αλλα επειδη οπως ειπα τα προιοντα για υπολογιστες ειναι πολλες φορες παραπλησια το περναμε στο ντουκου,ελα μωρε μνημη η μια μνημη και η αλλη.

Και προσωπικες εμπειριες.Μου καηκε ενα dvd rw το οποιο πλεον δεν υπηρχε σαν μοντελο (δεν το γνωριζα αυτο ).Το στελνω πισω για σερβις.Μου στελνουν αλλο μοντελο θεωρητικα πιο καινουργιο και καλυτερο.Για το οποιο ομως οταν εριξα μια ματια στο νετ δεν ειδα καλα λογια.Και το οποιο εκανε 20+ Ε ενω εγω το αρχικο το ειχα παρει 40 Ε.Εκει αρχισα να τα περνω και για αυτα που διαβασα στο νετ αλλα και επειδη θεωρησα κοροιδια να χασω σε ενα χρονο το 50 % των χρηματων μου.Το ξαναστελνω πισω και ζηταω το μοντελο που αγορασα αρχικα και διευκρινιζω οτι αυτο εγω το επελεξα και αυτο θελω.Υστερα απο μια γενικα ευγενικη κουβεντα μου κοψανε πιστωτικο 40 Ε.

Τα ιδια και με μια μνημη.Ελα ομως που εγω τις ειχα dual τις μνημες και οντως παραξενος δεν ηθελα να παρω αλλη και να το ρισκαρω (σιγα που θα ετρεχε και κατι σοβαρο βεβαια ).Αφου ακουσα και τα κλασικα απο το τμημα σερβις '' δεν πειραζει να βαλεις αλλο μοντελο ,και εγω το ιδιο εχω κανει'' κλπ παλι ζητησα το συγκεκριμενο μοντελο η πιστωτικο.Και πηρα πιστωτικο την αρχικη τιμη της μνημες και αγορασα την ιδια απο αλλο μαγαζι.Τοτε η μνημη εκανε τα ιδια λεφτα μια και δεν νομιζω να ειχε περασει πολυς καιρος.

Αυτα δεν συνεβησαν στο μαγαζι του Πλαισιου και ουτε τα σχολια μου αναφερονται στο συγκεκριμενο μαγαζιαπλως ειναι ευλογες αποριες για το τι ισχυει τελικα.Μπορει απλως να ειμουν τυχερος.

Ξερει κανεις τι ακριβως λεει ο νομος και αν διευκρινιζει (περα απο το αναλογης αξιας )τα παραπανω ,ποιος ειναι ο αρμοδιος σε τετοιες περιπτωσες και που μπορει να βασιστει(σε ποιο σημειο του νομου ) ο πελατης σε αναλογες περιπτωσεις ? θα ηταν ενδιαφερον να μαθουμε ακριβως.

• Super Moderators
Δημοσ.
Πιστωτικο, εαν παρεις βεβαιως, συμφωνα με το νομο θα πρεπει να ειναι στην αρχικη* τιμη αγορας της.

Τελεια.

καλά όχι με την αρχική, αλλά με αυτή που γράφει η απόδειξη...

Δημοσ.

Αρχικη τιμη πιστευω πως εννοει την τιμη που την αγορασε ο ιδιος δλδ την αποδειξη.

Παντως αν καποιος ξερει καλα κ ακριβως για τους συγκεκριμενους νομους ας μας πει.

Επισης σκεφτομαι να ζητησω να σταλει στην αντιπροσωπεια η αρχικη καρτα μου κ απο εκει κ περα η να παρω την ιδια η να δουμε τι θα γινει.Ο χρονος που θα παρει δεν με πολυπιεζει γιατι ετσι κ αλλιως δεν εχω χρονο για gaming.Ετσι κ αλλιως εχω την εντυπωση οτι 25 μερες ειναι το ανωτατο οριο που ισχυει για να σου στειλουν κατι πισω.αν κανω λαθος μου λετε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...